عکس‌های نوستالژیک: آدم‌های و تلویزیون‌هایشان در دوره اوج تلویزیون

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟

یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.

جالب است که نوستالژی تلویزیون‌های قدیمی فقط متعلق به ما نیست. کاربران فرنگی هم هستند که تلویزیون‌ها کم وضوح آنالوگ آن روزگاران را به خاطر می‌آوردند. آنها به خاطر می‌آورند که چه برنامه‌هایی با آنها دیده‌اند.

من کاربر شاید افراطی فرنگی در اینستاگرام را دنبال می‌کنم که هنوز مجموعه انوبهی از برنامه‌های روی VHS دارد و آنها را با تلویزیون قدیمی پخش می‌کند.

وقتی اکانت او را دیدم با خودم گفتم کاش دست‌کم نوارهای کاستی که برنامه‌های رادیویی قدیمی ضبط می‌کردم به تمامی حفظ شده باشند. بنشینم و دیجیتالشان کنم و گاهی برای خودم پخش کنم.

به هر حال در اواسط قرن بیستم، داشتن یک تلویزیون مایه افتخار بود.گوشه اتاق نشمین را پر می‌کرد. تلویزیون‌های مبله آنقدر بزرگ بودند که تزئینات مادران ما روی آن جا خوش می‌کرد و تلویزیون دیدن یک فعالیت خانوادگی بود.

تعدادی از عکس‌های قدیمی کاربران فرنگی همراه با تلویزیون‌هایشان را اینجا می‌بینید. کاش سایتی بود که می‌توانستیم عکس‌های قدیمی خصوصی که جنبه عمومی دارند را هشتگ بزنیم و در آنجا قرار بدهیم. مطمئنا مجموعه‌های خوبی ایجاد می‌شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]