کدهای QR به کمک هوش مصنوعی تبدیل به تابلوهای چشم‌نواز می‌شوند!

کدهای QR، مخفف کدهای پاسخ سریع Quick Response codes، بارکدهای دو بعدی هستند که می توانند با استفاده از گوشی هوشمند یا اسکنرهای QR اسکن شوند. آنها برای اولین بار در سال 1994 توسط یک شرکت ژاپنی به نام Denso Wave توسعه یافتند و از آن زمان به بعد محبوبیت گسترده‌ای پیدا کردند.

کدهای QR می‌توانند انواع مختلفی از اطلاعات مانند متن، آدرس اینترنتی، اطلاعات تماس یا حتی محتوای چند رسانه ای را ذخیره کنند. هنگامی که این کدها اسکن می‌شودن، اپلیکیشن خواننده کد QR اطلاعات را رمزگشایی می کند و عمل مربوطه را انجام می‌دهد. به عنوان مثال، اسکن یک کد QR حاوی URL، وب سایت را در مرورگر گوشی هوشمند باز می کند.

از مزایای کلیدی کدهای QR می توان به تطبیق‌پذیری، سهولت استفاده و خوانایی سریع آنها اشاره کرد. آنها را می‌توان بر روی سطوح مختلف مانند کاغذ، بسته‌بندی، پوستر چاپ کرد و یا حتی روی صفحه های دیجیتال نمایش داد. کدهای QR به طور گسترده برای اهداف بازاریابی، فروش بلیت، سیستم‌های پرداخت، مدیریت موجودی و غیره استفاده می شوند.

برای اسکن یک کد QR، معمولاً به یک گوشی هوشمند یا تبلت با دوربین داخلی نیاز دارید. اکثر تلفن‌های هوشمند مدرن دارای ویژگی اسکن کد QR پیش‌فرض در برنامه های دوربین خود هستند که نیاز به برنامه خوان کد QR جداگانه را از بین می‌برد. با باز کردن برنامه دوربین و گرفتن آن به سمت کد QR، دستگاه کد را شناسایی کرده و اطلاعات یا عملکرد مربوطه را نمایش می‌دهد.

از طرف دیگر، ایجاد کدهای QR به ابزار تولید کننده کد QR نیاز دارد. بسیاری از وب سایت‌ها و برنامه های نرم افزاری خدمات تولید کد QR را ارائه می‌دهند که می‌توانید اطلاعات مورد نظر را وارد کرده و یک کد QR در قالب های مختلف (مانند PNG، SVG یا EPS) برای دانلود تحویل بگیرید. این ابزارها گزینه‌های سفارشی‌سازی مانند افزودن رنگ‌ها، آرم‌ها یا تنظیم اندازه و سطح تصحیح خطای کد QR نیز دارند.

به طور کلی، کدهای QR به بخشی جدایی ناپذیر از دنیای ما تبدیل شده‌اند. البته هنوز در ایران چنان که باید و شاید از آنها استفاده نمی‌شود. مثلا علیرغم گرانی کتاب، ناشرها صفحات عکس و نمایه را با استفاده از این کدها در کتاب درج نمی‌کنند و به این ترتیب قیمت کتاب را پایین نمی‌آورند.

در ضمن در صورت درج آنها روی بسته محصولات مشتری‌ها می‌توانند به سرعت نظر خود را در مورد کیفیت یک جنس از دستمال کافذی گرفته تا خوراکی‌ها یا یک مقاله چاپ شده در یک نشریه کاغذی ابراز کنند.

اما شاید یک مشکل کد QR ظاهر آن باشد. خوشبختانه با هوش مصنوعی می‌تواند تابلوهایی خلق کرد که نسبتا زیبا باشند و در عین حال کد QR داشته باشند.

این طوری شاید آویختن یک کد کد QR در یک مکان عمومی چشم‌نوازتر باشد و تازه توجه بیشتری را هم به خود جلب کند. به نمونه‌هایی از این کدهای نسل جدید توجه کنید.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]