گالری عکس: آرمان‌ شهر استیو جابز و یاران‌اش که باز امشب همه نگاه‌ها معطوف آن‌جا است

0

اپل امشب مراسم معرفی آیفون‌های جدیدش را در اپل پارک و سالن تئاتر استیو جابز برگزار می‌کند.

اپل پارک دقیقا یک سال پیش، ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۷ به مناسبت مراسم معرفی آیفون X به روی خبرنگاران باز شده و برای اولین بار عکس‌ها و تصاویری زنده و دقیق از این آرمان شهر اپلی‌ها به دست سایت‌ها و رسانه‌ها رسید.

یک سال پیش، هنوز بخش‌هایی از اپل پارک به طور کامل ساخته و مهیای بهره‌برداری نبود. حالا، در مراسم معرفی آیفون‌های جدید اپل به همراه اپل واچ ۴ و احتمالا چندین اکسسوری دیگر؛ باز هم خبرنگاران این فرصت طلایی را خواهند داشت که به اپل پارک قدم بگذارند و از رازها و رموز آن عکس بگیرند و برای کل جهان مخابره کنند.

چون مراسم ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۸ اپل نیز که امشب ساعت ۲۱:۳۰ دقیقه به وقت ایران در همین محل و سالن تئاتر استیو جابز برگزار می‌شود؛ نگاهی به عکس‌های خبرنگار سایت سی‌نت از این مجموعه در سال گذشته می‌اندازیم:

پردیس سفینه فضایی اپل

اپل پارک در مساختی ۱۷۵ هکتاری ساخته شده و میزبان ۱۲ هزار کارمند اپل است. البته، این تعداد نیرو فقط بخشی از کارکنان این شرکت هستند. اپل از سال ۲۰۱۷ دفتر مرکزی خود را به این سفینه فضایی منتقل کرده است:

اپل پارک از یک ساختمان مرکزی دایره‌ای شکل شبیه به سفینه فضایی تشکیل شده است. وسط این ساختمان درختان زیادی کاشته شده و شبیه به پارک است. سالن تئاتر شیشه‌ای استیو جابز نیز مرکز این دایره است:

نقشه سالن استیو جابز را مشاهده می‌کنید. این سیلندر شیشه‌ای فقط یک لابی برای رسیدن به سالن اصلی است. باید از راه‌پله وارد بخش زیرزمین و سالن ارایه شوید:

برخی افراد ساختمان شیشه‌ای را با ساختمان مرکزی اشتباه می‌گیرند ولی در این عکس به خوبی مشخص است که این دو از هم مجزا هستند. ساختمان شیشه‌ای مرکز ساختمان دایره‌ای بزرگ اپل پارک و مختص سالن تئاتر استیو جابز است:

در این عکس می‌توانید بفهمید چرا اپل پارک را شبیه به یک سفینه فضایی می‌دانیم و چه ابعاد بزرگ باورنکردنی دارد:

یک عکس زیبای دیگر از سالن تئاتر استیو جابز با انعکاس ابرها و آسمان. همه‌چیز شیشه است و همه‌چیز از بیرون و درون پیدا است:

داخل لابی تئاتر استیو جابز:

آسانسور چرخشی و راه‌پله‌های منتهی به سالن اصلی ارایه:

آسانسورهای چرخشی شیشه‌ای در همه‌جای اپل پارک دیده می‌شوند:

این هم نمایی از راه‌پله‌های زیبایی که شما را به زیرزمین و سالن اصلی می‌برند:

عبارت «Steve Jobs Theater» حک شده روی سنگ‌های دیواره سالن کنفرانس:

این هم نقشه دیگری از سالن تئاتر استیو جابز به همراه سالن کنفرانس و اتاق‌های مخفی زیرزمینی. علاوه بر آسانسورها و راه‌پله‌ها، دو تونل مخفی هم برای عبور و مرور کارمندان از درب‌های پشتی سالن وجود دارد:

نمایی از صحنه سالن نمایش:

پوشش خبری مراسم معرفی آیفون X با صدها لپ‌تاپ و نورهای خیره‌کننده صفحه‌نمایش‌ها:

هریک از این صندلی‌ها هزینه‌ای ۱۴ هزار دلاری دارند:

باز هم نمایی از سالن نمایش در مراسم آیفون X و خبرنگارانی که دارند به سرعت نظرات‌شان را درباره شاهکار اپل مخابره می‌کنند:

یکی از سالن‌های زیرزمین تئاتر استیو جابز که خبرنگاران می‌توانند محصولات جدید اپل را از نزدیک مشاهده و آزمایش کنند:

نمای دیگری از سالن ارایه محصولات جدید اپل:

در سال ۲۰۱۷، هنوز بخش‌هایی از اپل پارک کامل نشده و کارگران مشغول کار بودند:

حتی بال‌ها و جداکننده طبقات هم در نمای بیرونی از جنس شیشه هستند. این بال‌ها هم از دیوارهای شیشه‌ای محافظت می‌کنند و هم مانع ورود نور زیاد خورشید به سالن‌ها و اتاق‌ها می‌شوند:

اپل می‌گوید دیوارهای ساختمان مرکزی اپل پارک، بزرگ‌ترین پنل‌های منحنی شیشه‌ای هستند که تا کنون در جهان ساخته شده‌اند. گزارش شده در مجموع ۸۰۰ پنل شیشه‌ای بزرگ در اپل پارک استفاده شده است. هریک از این پنل‌ها ۴۵ فوت است که البته در مقایسه با درب‌های شیشه‌ای کافه اپل پارک به وزن ۲۲۰ تن چیزی نیست:

تمام سقف ساختمان‌ها با پنل‌های خورشیدی فرش شدند تا یک نیروگاه ۱۷ مگاواتی خورشیدی هم در اپل پارک وجود داشته باشد:

۹۰۰ گونه درخت و گیاه بومی و مقوم در برابر خشک‌سالی کاشته شده است:

اجازه بدهید از نمایی بالاتر اپل پارک و ساختمان‌های کناری آن را مشاهده کنیم. دسترسی به این مکان از بخش شمالی بزرگراه I-280 میسر است:

این هم تصویری هوایی از کل پردیس اپل پارک که البته هنوز کامل نشده بود:

یکی از آرزوی استیو جابز ساخت چنین مجموعه‌ای بود. اگرچه عمر موسس اپل به دیدن این پردیس نرسید ولی ایده‌ها و خط فکری آن در همه‌جای اپل پارک مشهود است:

ساختمان مرکزی اپل پارک دارای ۹ ورودی مختلف است. اگر بخواهید کل ساختمان را دور بزنید؛ یک پیاده‌روی مفصل انجام دادید چون حدود سه چهارم یک مایل یا ۱.۶ کیلومتر است:

علاوه بر سالن تئاتر استیو جابز، چندین ساختمان و پردیس دیگر از مجموعه اصلی اپل پارک مجزا شدند. یکی از این ساختمان‌ها متعلق به بخش تحقیق و توسعه (R&D) است. همین‌طور، یک مرکز ورزشی و تناسب اندام ۹۲۹۰ مترمربعی ساخته شده است:

اپل فکر همه‌چیز را کرده است. یک پارکینگ با ظرفیت ۹ هزار خودرو در اپل پارک ساخته که ۳ هزار خودرو در زیرزمین پارک می‌کنند. این پارکینگ هم در نوع خودش عجیب و غریب است:

نمایی از داخل یکی از پارکینگ‌های پردیس اپل پارک:

اپل پارک یک مرکز بازدید عمومی به نام Visitor Center دارد که از نوامبر ۲۰۱۷ به روی مردم باز شده است. این مرکز شامل یک فروشگاه اپل به همراه کافی‌شاپ است:

در فروشگاه اپل می‌توانید علاوه بر محصولات این شرکت؛ چیزهایی مانند تی‌شرت کیسه، کلاه بیسبال و دیگر اقلام تبلیغاتی اپل را خریداری کنید:

بهترین مکان برای دانستن بیشتر درباره اپل:

کافی‌شاپ اپل پارک:

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

صندلی‌های بامزه طراحی شده با هوش مصنوعی توسط بونی کاره‌را

تصور کنید وارد اتاقی می‌شوید و صندلی‌ای را می‌بینید که شبیه یک قاچ هندوانه غول‌پیکر است، همراه با پوست و دانه‌هایش. یا صندلی‌ای که شبیه آناناس سیخ‌دار است، با لبه های تیز و اندرون نرمش؟این دنیای بونی کاره‌را است، هنرمند با استعداد سه…

تصور کنید که در یک دنیای تخیلی، هری پاتر را استودیو جیبلی می‌ساخت

استودیو جیبلی یک استودیوی مشهور انیمیشن‌سازی ژاپنی است که به دلیل سبک هنری متمایز، داستان‌سرایی پر از تخیل و انیمیشن‌های هیجان‌انگیزش مشهور است. استودیو جیبلی که توسط هایائو میازاکی و ایسائو تاکاهاتا تأسیس شد، تعدادی از محبوب‌ترین فیلم‌های…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

10 عکس بسیار زیبا از درخت – انتخاب شده از عکاسان خلاق

درخت‌ها زندگی‌بخش زمین و مایه زیبایی آن هستند. انسان‌ها هزاران سال است که آنها بهره می‌برند و تا توانسته‌اند پهنه زمین برخوردار از زیبایی‌شان را کمتر و کمتر کرده‌اند. درختان متنوع با شکل و آرایش متفاوت ریشه، تنه، شاخه‌ها و برگ‌ها، چشم‌نواز…

10 شهید دنیای فناوری!

هر کدام از ابزارها و دستگاه‌هایی که ما در زندگی عادی خود از آنها استفاده می‌کنیم، ثمره تلاش‌های بی‌وقفه دانشمندان و افراد زیادی بوده‌اند. اگر فداکاری، ریسک‌پذیری، شهامت و ماجراجویی این افراد نبود، ما هیچ کدام از این فناوری‌ها و ابزارها را…

بیماری‌ها و مشکلات روانی می‌توانند به مانند همین غول‌های تصور شده توسط میدجرنی باشند، اما می‌توان…

تا وقتی کسی مبتلا به یک مشکل روانپزشکی نشده باشد یا آشنا و فامیلی نداشته باشد که مبتلا به شکل جدی آنها باشد، نمی‌داند که چقدر روی کیفیت زندگی تاثیرگذار هستند. کسی که افسردگی ندارد، تعجب می‌کند که مثلا چطور کسی از قدم زدن یا غذای خوب یا…
آگهی متنی در همه صفحات

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.