نخستین کافی‌نت مخصوص زنان در افغانستان

16

به تازگی نخستین کافی‌نت مخصوص زنان در کابل افتتاح شده است، سازمانی با نام «زنان جوان برای تغییر» این کافی‌نت را راه‌اندازی کرده است.

این کافی‌نت با هدف فراهم کردن امکانی برای متصل شدن زنان افغان به اینترنت، به صورت آزادانه و بدون مزاحمت مردان، افتتاح شده است.

کافی نت زنانه

نام این کافی‌نت، به احترام سحرگل، زن 15 ساله‌ای که چندی پیش مورد سکنجه شوهر و خویشاوندان خود قرا گرفته بود، نامگذاری شده است.

کافی نت زنانه

منابع: + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

ربات‌هایی که در دنیای سینما و تخیل دوستشان داشتیم یا در مواردی از آنها می‌ترسیدیم!

انسان‌ها همیشه از تحولات تازه می‌ترسند و از زمانی که تخیل آدم ماشینی ایجاد شد، ترس از این توده‌های آهنی هم ایجاد شد. شخصیت ربات‌ها در ابتدا در داستان‌ها خیلی سطحی و بیشتر هراس‌‌انگیز بود، اما بعدا ربات‌ها دارای شخصیت شدند تا جایی که حتی…

عکس‌های جالبی که مردم را در «گوگل مپ» به راستی شگفت‌زده کرده است!

گوگل مپ راه خوبی است برای آشنایی با شهرهای نام‌آشنا و یا دورافتاده‌ترین نقاط جهان. اما هر از چند گاهی در گوگل مپ، عکس‌هایی پیدا می‌شود که توجیه‌شان دشوار است یا بسیار خنده‌دار و جالب هستند.این پست مجموعه‌ای است از این عکس‌ها:دورهمی…

همه چیز در مورد رمان رابینسون کروزوئه، نوشته دانیل دفو + روجلدهای خاطره‌انگیز این کتاب

رابینسون کروزوئه رمانی نوشته دانیل دفو است که اولین بار در سال 1719 منتشر شد. این رمان داستان مرد جوانی به نام رابینسون کروزوئه را روایت می‌کند که بر خلاف میل خانواده‌اش راهی دریا می‌شود و در جزیره‌ای متروک در سواحل آمریکای جنوبی غرق…

لوگو‌های جالب و دیدنی بر اساس ابرقهرمانان و تبهکاران محبوب که این طراح ایجاد کرده

طراح گرافیک، سرگئی کرمانوف، طرح‌های لوگوی برخی از محبوب‌ترین ابرقهرمانان، تبهکاران و دیگر شخصیت‌ها را ایجاد کرده که تایپوگرافی را به طرز شگفت‌آوری در خود جای داده‌اند.«برای من جالب بود که تصاویر شخصیت‌ها را با متن نوشته‌هایشان ترکیب…

عکس‌های قدیمی از کلاس‌های تایپ دهه 1950 تا 1970 – زمانی که تایپ یک مهارت پایه بود و چه بسا با…

در تاریخ آموزش آمریکا، در یک برهه دبیرستان‌های آمریکا برای آموزش یک مهارت ضروری برای ورود به دنیای مدرن تجهیز شدند: تایپ کردن. ظهور کلاس‌های تایپ در دبیرستان‌های ایالات متحده، فصلی جذاب در تاریخی آموزش بود.شروع  آموزش تایپ را می‌توان در…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…
آگهی متنی در همه صفحات
16 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    آفرین به افغان‌ها
    سرعت پیشرفت فرهنگیشون هم از ما بیشتره!

  2. امید می گوید

    ببخشید آقای مجیدی، اما آماری که شما درباره موسس این کافی نت نوشته اید اشتباه است. این کافی نت توسط ارگان “زنان جوان برای تغییر” یا همان Young Women for Change تاسیس شده و اتفاقا خانم اقلیما مرادی که شما فرمودید حتی جزء هئیت موسس این ارگان هم نیست. دو دختر جوان به نام های نورجهان اکبر و آنیتا حیدری موسسه را تاسیس و کارهایش را به پیش می برند. فکر می کنم این خانم مرادی که شما نوشته اید، جزء اعضای موسسه زنان جوان برای تغییر باشد. به هر حال خواستم فقط یک یادآوری کرده باشم چون این کافی نت را در نزدیکی محل زندگی ما باز کرده اند.
    موفق باشید

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ممنونم. اصلاح شد. ایمیلی که یکی از خواننده‌ها به من زده بود، A medical student set up first women’s internet cafe in Kabul را تیتر کرده بود و ناخودآگاه باعث شد، در انتشار خبر عجله کنم.

      1. با سلام و احترام
        عنوان ایمیل خودآگاه، بدون عجله و بر اساس متن خبر های مندرج در لینکهای اصلی ارسالی انتخاب شده و بهتر است آدرس آنها به همراه آدرس سایت اصلی موسسین به متن پست فعلی اضافه گردد تا رسالت خبر رسانی کامل گردد. ضمنا توضیحات جناب آقای امید حق بین نیز بسیار مفید بود.
        متشکرم
        موفق باشید

    2. مهسا می گوید

      سلام . خواستم بگم تو کرج هم یه کافی نت هست که اسمش هم (کافی نت دختران). البته آقایون هم میان اما بخاطره اسمش بیشتر خانم ها میرن.منکه همیشه اونجام. خیلی جای دنجیه

  3. مجتبی درویشی می گوید

    این عکس ها خیلی جالبه… حدس می زنم چند سال دیگه افغانستانو که ببینیم و با این عکس ها مقایسه کنیم از تعجب شاخ در بیاریم از لحاظ پیشرفتشون !

  4. پریسا آستانه می گوید

    آفرین به افغانستان و زنانش. امیدوارم شاهد پیشرفت روزافزونشون باشیم.

  5. محمد می گوید

    آفرین به افغانستان

  6. خودم................... می گوید

    امیدوارم این مردم بیچاره هم هر چی زود تر به ازادی برسن.

  7. سروش سپهر می گوید

    نمی دونم، اما حس می کنم این کار پاک کردن صورت مسئله باشه تا راه حل، راه حل، درست کردن نگاه مردای جامعه به نظر میرسه و نه جدا کردن بیشتر زنان از مردان، باید همه جا برای زنان امن باشه، روزی مشکل حل شده که یه زن راحت بره توی کافی نتی که مردا هم توش هستن، حتی اینجور جدا کردن ها به تفکر مردایی که فکر می کنن یه دختر خوب توی کافی نت مردا نمی آد دامن می زنه

    1. زهرا رصایی می گوید

      کاملا با شما موافقم اما بازگشایی این کافی نت به چند دلیل امری میمون به حساب میاد. 1. این کافی نت کاملا یه حرکت زنانه محسوب میشه چون گردانندگان و مشتریها همه زن هستند. (که در جامعه ای مثل افغانستان که زنها عامدانه به حاشیه رانده میشوند حرکت خیلی عالی هست) 2. در اقغانستان خیلی ها اینترنت خانگی ندارند و محیط کافی نت ها هم چندان مناسب نیست برای خانم ها و به همین دلیل شاید خیلی از دختران جوان از رفتن به کافی نت ها سر باز بزنند. در حالیکه در همچین محیطی قطعا از دانش رایگان اینترنت دختران جوان هم میتوانند استفاده کنند. و این اولین قدم برای تغییر میتونه باشه.

  8. حامد می گوید

    اونوقت چرا دیواراشون مثل این خیابونای آمریکاییه
    امان از اشغال

  9. saeed می گوید

    برای شروع خوبه

  10. Ali Reza می گوید

    ّبه نظر من این میتونه پیشرفت خوبی باشه در عرصه حقوق و جابگاه زن در جامعه جدید افغانستان، وقتی اینها رو میبینم حسرت اینو رو میخورم که تو جامعه ی ما همش از قانون و قانونمداری صحبت میکنیم ما الان کجاییم و کشورهای همسایه ما به کجا رسیدند. به امید فردایی بهتر

  11. せをあぬ می گوید

    G Star Raw SS Berlin 2011 – A fashion mind Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wish

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.