معرفی وبلاگ‌های پزشکی – قسمت سوم: وبلاگ Dr. Shock

4

در دو قسمت قبلی معرفی وبلاگ‌های پزشکی، هدفم را از انتشار این سلسله پست‌ها عنوان کردم. ما هر روز ممکن است انبوهی از سایت‌های یا وبلاگ‌های بسیار مشهور را در زمینه‌های مختلف دنبال کنیم، اما این سایت‌ها و وبلاگ‌ها کمتر ما را با دغدغه‌ها و روحیات و شیوه وبلاگ‌نویسی کاربران عادی اینترنت آشنا می‌کنند.

در این رشته پست‌های با معرفی وبلاگ‌نویسان پزشکی که در کنار کار حرفه‌ای خود، وبلاگ‌های موفقی داشته‌اند، می‌خواهم شما را با وبلاگ‌نویسی نیمه‌حرفه‌ای و با شیوه‌ای از روزنامه‌نگاری شهروندی آشنا کنم و در کنار آن به تدریج دسته‌ای از خوانندگان را که با تکنیک و شیوه‌ای از وبلاگ‌نویسی آشنا کنم که در آن با صرف کمترین انرژی و بدون اینکه خدشه‌ای به کار حرفه‌ای وارد آید، بتوان نظرات و مطالب جالب را با خوانندگان عام و خاص به اشتراک گذاشت.


یکی از پست‌هایی که به تازگی در «یک پزشک» منتشر شد، پستی در مورد ECT است که با تسامح می‌توان نام شوک‌درمانی را بر آن گذاشت، لینک یکی از منابع پست را من در وبلاگ جالب Dr. Shock پیدا کرده بودم.

والتر فان در بروک

دکتر شوک، وبلاگ شخصی یک روانپزشک هلندی به نام «والتر فان در بروک» است که در یک بیمارستان دانشگاهی مشغول کار است و استادیار دانشگاه است، او در درمان افسردگی مهارت دارد و علاقه زیادی به ECT و شیوه‌های جدید برانگیزانندگی عصبی برای درمان افسردگی دارد. او مشغول پژوهش در مزینه نوروساینش افسردگی است و در وبلاگش معمولا مطالبی می نویسد که به نحوی به این مطلب ارتباط دارند.

اما مزیت وبلاگ او این است که ما هنگام خواندنش با یک وبلاگ خشک روبرو نیستیم، او درباره همه محرک‌هایی که در زندگی ما روی سیستم اعصابمان اثرگذار هستند می‌نویسد، بنابراین در وبلاگ او به وفور مطالبی در مورد تأثیر چیزهایی مثل شکلات، گیم‌های کامپیوتری، گجت‌ها و اینترنت را بر سیستم اعصاب می خوانیم.

یکی از چیزهای جالبی که در وبلاگ او جلب نظر می‌کند، استفاده زیاد او از ویدئوهای جالب است، باعث تأسف است که ما به عنوان وبلاگ‌نویس نمی‌توانیم کار مشابهی کنیم و برای تکمیل مطالب خود یا در قالب ودکست، به صورت چندرسانه‌ای تولید محتوا کنیم یا اقدام به اشتراک آن بگذاریم.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

تصور کنید که این شخصیت‌های مشهور سینمایی توسط بازیگر مشهور دیگری بازی می‌شدند – پاسخ میدجرنی

در حاشیه فیلم‌های بزرگ همیشه می‌خوانیم که قرار بوده که نقص اصلی یا یک نقش فرعی مهم را کس دیگری بازی کند و آن بازیگر به سبب اینکه فیلم را کم‌اهمیت تلقی کرده یا درگیر پروژه دیگری بوده یا مثلا دست‌آخر ترجیح کارگردان، هرگز به نقش رسیده است.…

عکس‌هایی که به ما جلوه‌ای عجیب و جالب از دوره ویکتوریایی و ادواردین در انگلیس می‌دهند

دورهٔ ویکتوریا یا دورهٔ ملکه ویکتوریا، که گاهی دورهٔ ویکتوریایی نیز گفته می‌شود، دورهٔ اوج انقلاب صنعتی در بریتانیا و اوج امپراتوری بریتانیا بود.پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت…

عکس‌هایی که جادوی پرسپکتیو را نشان می‌دهند

عکاسی به نام هوگو سوئیساس، یک عکاس خلاق مستقر در لیسبون پرتغال است. او از دوربین و مغزش برای فریب چشم بینندگان عکس‌هایش استفاده می‌کند. او کاملاً خودآموخته، اشیاء روزمره را در صحنه‌هایی که به نظر نمی‌رسد متعلق به آن‌ها هستند، قرار می‌دهد، و…

وقتی به رویدادهای تاریخی مهم و مکان‌های مشهور از زاویه دید متفاوتی بنگریم (گالری عکس)

همیشه زاویه دید خیلی مهم است. ما در مورد برخی از رخدادهای مهم تاریخ، همیشه یک یا چند عکس شاخص در ذهنمان است، در صورتی که همان عکس‌ها پشت صحنه‌های جالبی داشته‌اند که از آنها غافل شده‌ایم.به صورت مشابهی روتین‌ترین عکس‌های از بناهای مشهور،…
آگهی متنی در همه صفحات
4 نظرات
  1. زهرا می گوید

    سلام
    از این مجموعه پست هایی که قراره در رابطه با وبلاگ نویسی بزارین که حال فوکوستون بیشتر روی پزشکیه من یکی خیلی خیلی استقبال میکنم. و تا اینجا خیلی جالب بوده.
    دستتون درد نکنه

  2. دکتر قریب می گوید

    سلام وب جالبی دارید منون می شوم به وبلاگ من هم سر بزنید.

  3. فراگیر پیام نور می گوید

    ممنونم از شما بخاطر معرفی این وبلاگ…
    به وبلاگ سر زدم و یه کامنت گذاشتم براشون و حتی گفتم از طریق این وبلاگ لینک شدم

  4. Zahra-HT می گوید

    خیلی جالب بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.