اپلیکیشن واقعیت مجازی ناسا برای آشنایی بیشتر با روبات مریخ‌نورد Curiosity

7

جمعه، 16 مرداد امسال، روز هیجان‌انگیزی برای ناسا و دانشمندان است، چرا که در این روز قرار است مریخ‌نورد Curiosity باید بر سطح مریخ فرود بیاید. این فرود به دقت برنامه‌ریزی شده است، اما از آنجا که همیشه اتفاقات پیشبینی نشده محتمل است، در طی فرود هفت دقیقه‌ای این روبات مریخ‌نورد، دانشمندان باید تنش زیادی را تحمل کنند.

مریخ ,دشت مریخ,کوه‌های مریخ

با توجه به اینکه رسیدن سیگنال‌ها از مریخ‌نورد به زمین، 14 دقیقه طول می‌کشد، از روی زمین عملا هیچ چیز قابل کنترل نیست و عملیات فرود باید متکی با برنامه‌ریزی‌های پیش باشد. پانصد هزار خط برنامه برای این منظور نوشته شده است.

بد نیست در همین جا یک ویدئوی بسیار مهیجی با عنوان «هفت دقیقه ترس»را ببینید. این ویدئو را می‌توانید در یوتیوب ببینید یا اینجا با کیفیت خوب، با حجم 30 مگابایت دانلود کنید.

در اینجا مراحل فرود را می‌بینید:

عکس مریخ,مریخ‌نورد کنجکاوی
عکس را در نمای بزرگ ببینید.

اما ناسا، یک اپلیکیشن iOS بسیار جالب برای آشنایی با مریخ‌نورد Curiosity با عنوان Spacecraft 3D درست کرده است، با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید مریخ‌نورد را در کنار خودتان با کمک واقعیت مجازی ببینید.

نرم افزار ناسا

ابتدا شما باید شاخص یا مارکری را پرینت بگیرید، تا اپلیکیشن متوجه شود که مریخ‌نورد را در کجا باید قرار بدهد. پرینت را در جایی که دوست دارید، بگذارید، اپلکیشن بلافاصله متوجه می‌شود و مریخ‌نورد را به شما نشان می‌دهد.

با تغییر زاویه آی‌فون یا آی‌پد، می‌توانید مریخ‌نورد را از جهت‌های مختلف ببینید. به علاوه می‌توانید دستور باز و بسته شدن بازوهای مریخ‌نورد را هم بدهید یا فرمان بدهید که مریخ‌نورد به پهلو بچرخد!

مریخ نورد,مریخ

در عکسی که در بالا می‌بینید، مریخ‌نورد به کمک اپلیکیشن روی میز کامپیوترم رفته! البته مریخ‌نورد Curiosity عملا بزرگ‌تر از این حرف‌هاست و 900 کیلوگرم وزن و 3 متر طول دارد. اسپیریت و آپورچونیتی، کمتر از نصب Curiosity وزن داشتند.

در همین زمینه پست پوریا ناظمی را هم بخوانید: ۷ دقیقه وحشت را در خانه تجربه کنید


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

موجودات شگفت انگیزی که اکنون منقرض شده‌اند: بقایای باورنکردنی آنها از گذشته‌های طولانی

مادر طبیعت هرگز دست از شگفت زده کردن ما بر نمی‌دارد و در طول میلیون‌ها سال موجودات باورنکردنی، از ظریف گرفته تا خشن زایش کرده است.وقتی تاریخ جانداران را مرور می‌کنیم، حشرات به اندازه یک انسان، خزندگان با ابعاد بزرگ، و جوندگان با شاخ …

هنرمندی با این تصاویر جالب پیش چشم ما مجسم کرده که اگر 10 بنای تاریخی و اسطوره‌ای معروف، سالم و…

یکی از جالب‌ترین چیز‌ها در مورد مطالعه تاریخ، یادگیری چیز‌های شگفت‌انگیزی است که نیاکان ما ایجاد کرده‌اند. اما برخی از یادگارهای آنها از بین رفته‌اند و فقط ویرانه‌های آنها باقی هستند و در مواردی همین ویرانه‌ها هم نیستند و فقط توصیف‌های متنی…

عکس‌های بی‌نظیر از آبشارهای رنگارنگ دریاچه‌های پلیتویس در کرواسی و مقایسه آنها با فصل یخ‌زده

نوشته: تاماس دومبورا توثمن چهار سال پیش در فصل زمستان از دریاچه‌های پلیتویس بازدید کردم و از دنیای زیبا و یخ زده آنها با آبشارهای یخی و مناظر سفید عکس گرفتم.اخیراً دوباره به این دریاچه‌ها بازگشته‌ام تا از همان منظره خیره‌کننده عکس…

این هنرمند با خلاقیت‌های خوب خیابان‌های پر از کسالت و یکنواختی را زیبا کرده و یک لحظه لبخند بر لب…

خیابان‌های پر از سر و صدا و چهره‌های خمو، خیابان‌هایی با تزئینات و پیام‌های فوق‌العاده تکراری، خیابان‌هایی که زحمت با شادی‌های اندک مردم شریک می‌شوند و مردم را یک آن با هم می‌کنند. این است توصیف شاید بدبینانه خیابان‌های ما.ما واقعیت این…

عکس‌هایی از طراحی‌های داخلی و خارجی بسیار زیبا و بی‌نظیر

طراحی‌های داخلی و خارجی هم این روزها بسیار تکراری شده‌اند و فاکتورهایی مانند هزینه مواد، هزینه طراح و تخیل او و انتظارات سطح پایین کارفرماها از نظر کاربرد یا زیبایی‌شناسی آنها باعث می‌شوند که شاهد طراحی‌های تقریبا همسان در مجموع باشیم.…

عکس‌های نوستالژیک: آدم‌های و تلویزیون‌هایشان در دوره اوج تلویزیون

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.…
آگهی متنی در همه صفحات
7 نظرات
  1. armin می گوید

    مرسی

  2. Parham می گوید

    اقای مجیدی یک سوال برام پیش اومده من مدت زیادی هست که مطالب شما می خونم و تقریبا در هر مطلب یک فایل بیش از 10 مگابایت برای دانلود وجود داره و یا نرم افزاری وجود داره که با اینترنت کار می کنه :دی
    ترافیک ماهیانه ی شما چقدره ؟:d

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      دو خط یک مگ و 512 کیلوبیت، اولی 40 گیگ پهنای باند، دومی نامحدود!

      1. سروش می گوید

        واو
        می گم این همه هزینه رو از کجا تعمبن می کنین؟

  3. سعید می گوید

    سلام و عرض ادب و ارادت
    نمی دونم این مشکل فقط بریا من هست یا نه … ولی مثل اینکه گوگل اون سرویس دکمه پلاس وان رو هم برای کشور ایران غیر فعال کرده … البته فکرکنم…

  4. Redone می گوید

    خیلی ممنون از این پست بی نظیر و جذاب … بازم تو این مایه ها چیزی دیدید معرفی کنید خواهشا برای iPad

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.