ویکی پدیا را همیشه در جیب داشته باشید !

11

خیلی اوقات پیش آمده نیازمند اطلاعاتی راجع به موضوعات مختلف بوده ایم که دانستن آنها در لحظه برایمان خیلی اهمیت داشته اند. بلافاصله خودمان را به اینترنت رسانده ایم، google را باز کرده و سوالمان را نوشته و به پاسخ رسیده ایم.
در خیلی از موارد ویکی پدیا یک مرجع خوب و قابل اعتماد به حساب می آید.
چه چیزی بهتر از این که بتوانیم این دایره المعارف فوق العاده و کامل را در همیشه و همه جا در اختیار داشته باشیم ؟
خوشبختانه گوگل توانسته است به خوبی سیستم عامل اندروید را همه گیر کند و با فراوانی بسیار ایده آلی اکثر کاربران مشتاق، به تجهیزات دارای این سیستم عامل دسترسی دارند. به همین خاطر توجه خوبی از طرف برنامه نویس ها به سمت این OS شده است، به طوری که هر روزه شاهد اخبار و تازه های نرم افزار در محیط اندروید هستیم.
یکی از همین نرم افزار های خوب و کاربردی که توسط برنامه نویس ها به صورت متن باز منتشر شده Aard dict است. که به هر محصل، دانشجو و همه افرادی که مشتاق  دانستن هستند توصیه می شود.

مدت زیادی از معرفی این نرم افزار می گذرد اما متاسفانه فقدان این نرم افزار در مارکت های ایرانی نظیر بازار و … سبب شده تا افراد خیلی کمی از کاربران اندرویدی با این نرم افزار آشنایی داشته باشند.

با نصب و اجرای این نرم افزار شما به صورت آفلاین به دیتابیس ویکی پدیا دسترسی دارید و هر لحظه با باز کردن نرم افزار می توانید راجع به هر چیزی که فکرش را کنید در بین مقالات جستجو کنید. زبان فارسی نیز در این برنامه پشتیبانی می شود و کاربران فارسی زبان می توانند به راحتی به 368906 مقاله مندرج در آن دسترسی داشته باشند.

مقالات از طریق جستجوی ساده قابل ردیابی هستند و تمامی منابع و مطالب مرتبط، به هم متصل اند.
این پیشنهاد رد نکردنی برای دانلود فارسی زبانها شامل 2 بخش است یکی فایل apk که نصب می کنید و دوم فایل دیتابیس با پسوند aar که کپی کردن آن در کارت حافظه کافی است.
حجم دیتابیس مقداری بالاست (حدود 900 مگابایت ) و آخرین آپدیت آن دقیقا مربوط به تاریخ 2014.3.5 می شود.هرچند تقریبا آخرین بروز رسانی دیتابیس مربوط به سال گذشته میلادی است، اما مطمئن باشید این 900 مگابایت واقعا ارزش دانلود را دارد!

Untitled-1از این به بعد نیاز به نصب نرم افزار های مختلف نیست. برای دانستن بیوگرافی افراد معروف مثل هنرمندان، ورزشکاران، افراد سیاسی و حتی تاریخی و یا اماکن خاص و حتی دورافتاده و یا بیماری ها و فرقه ها، نظریه ها، قومیت ها و هرچیزی که فکرش را کنید، تنها کافیست Aard dictionary را باز کنید و به جستجو بپردازید.

برای دانلود مستقیم فایل نصبی اینجا و برای دانلود فایل دیتابیس فارسی اینجا را ببینید. ( لینک های داخل سایت aard به صورت تورنت است، دوستان علاقه مند می توانند از آن طریق اقدام کنند )

پیشنهاد می شود برای باقی زبان ها به سایت خود Aard Dictionary مراجعه کنید. در ضمن کاربران MAC و ویندوز هم با نصب برنامه معرفی شده در سایت Aard می توانند از دیتابیس زبان های مختلف استفاده کنند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

250 فیلم برتر imdb به همراه معرفی و خلاصه و بررسی آنها + 23 فیلمی که حیف بود در این فهرست نباشند

مسلم است که آرای IMDB به خصوص از دید فیلم‌بین‌های حرفه‌ای فقط چیزی نسبی برای پی بردن به محبوبیت نسبی فیلم‌ها هستند. چه بسیارند فیلم‌هایی که نمره بالای 7 دارند، اما ارزش واقعی‌شان خیلی کمتر است و چه بسیارند فیلم‌هایی که آدم درمی‌ماند چرا…

کاریکاتورهای و تصاویر ساده، مفرح و تفکربرانگیز لوکاس لویتان

لوکاس لویتان هنرمند برزیلی، ساکن مادرید است. او بیشتر برای پروژه‌اش به نام «هجوم عکس» مشهور شده، در این پروژه او نقاشی‌هایی را به عکس‌های اینستاگرام افراد اضافه می‌کند و داستان‌های پنهان را به روشی خلاقانه آشکار می‌کند.کارهای او جذاب و…

شوخی با بناهای معروف و عجائب معماری دنیا یا میدجرنی – گمشده در ترجمه!

کاریکاتور شخصیت‌های مشهور را بسیار کشیده‌اند و دیده‌ایم، اما کشیدن کاریکاتور بناهای معروف زحمت بیشتری دارد. اما میدجرنی می‌تواند این زحمت را بسیار کمتر کند.کاربر شبکه اجتماعی دریت به نام mossymayn به تازگی این کار را کرده است:دروازه…

عکس‌های بسیار جالبی از روز‌های اولیه هوانوردی، دهه‌های 1890-1930

در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، جهان شاهد تغییر ژرفی در فناوری شد. رویاپردازانی مانند برادران رایت، اتو لیلینتال و آلبرتو سانتوس-دومونت که با میل سیری ناپذیر برای تسخیر قلمرو‌های ناشناخته پرواز می‌کوشیدند، با جسارت و عزم تزلزل ناپذیر داستان…

مورد عجیب بیمار M: مردی که گلوله‌ای به سرش خورد و بعد همه چیز را وارونه می‌دید!

بر اساس گزارش موردی که به تازگی منتشر شده است، یکی از منحصر به فردترین و عجیب‌ترین موارد آسیب مغزی در تاریخ شرح داده شده: این مورد با نام مستعار بیمار M، نامیده می‌شود که در سال ۱۹۳۸ در جریان جنگ داخلی اسپانیا به سرش گلوله خورد و بعد آن…

عکس های هوایی تام هگن از باغ های زیتون اسپانیا – الگوهای زیبای مواج و سنت‌های قدیمی

به مدت هزاران سال، اسپانیا به دلیل آب و هوای مدیترانه‌ای، تابستان‌های طولانی و گرم و دمای معتدل زمستانی، در تولید زیتون پیشرو بوده است. میوه‌های زیتون که در آب نمک نگهداری می‌شوند و یا آسیاب می‌شوند تا روغن‌های طبیعی از آنها استخراج شوند،…
آگهی متنی در همه صفحات
11 نظرات
  1. مهدی صالح پور می گوید

    البته خود ویکیپدیا یه نرم افزار به نام کیویکس هم معرفی کرده برای ذخیره آفلاین ویکیپدیا در ویندوز و مک؛ بنظرم دیتابیس ها یکی باشن.

  2. طنز تلخ می گوید

    ممنون

    خود ویکی پدیا هم چنین امکانی رو قرار داده .

    با استفاده از نرم افزار kiwix

  3. داود اعتمادی می گوید

    برای کسی که همیشه به اینترنت دسترسی نداره ، لازم و کاربردی هست.
    ولی اگه کسی به اینترنت دسترسی باشه، نیازی به بهش احساس نمی کنم چونکه فقط متن هست و در مواردی به روز نیست.

    1. فرشاد می گوید

      حرف حساب!

    2. ساره می گوید

      موافقم

  4. بهنام می گوید

    سلام و ممنون از سایت زیباتون.
    برنامه AardDic اگه اشتباه نکنم بیشتر از سه ساله که هست.
    اما به نظر من برنامه kiwix خیلی بهتر هست درسته یکمی ظرفیت دیتاش بیشتر از AardDic هست اما همراه با عکس هست .
    میتونید به از وبسایتش دانلود کنید. http://www.kiwix.org/wiki/Main_Page/fa
    بازم ممنون
    کریمی

  5. مرضیه می گوید

    خوشحالم از معرفی این اپ. به نظرم خیلی کاربردی باشه. مطمئنم که بعد از استفاده به خیلی ها معرفیش می کنم. ممنون

  6. saeed می گوید

    من خیلی وقته برنامه اندرویدش(kiwix) رو نصب دارم که شامل 416000 مقاله فارسی هست و حتی آپدیت جدیدشم اومده که مقالاتش بیشتره و حتی مقالات هیتلر شده رو هم به راحتی باز میکنه

  7. ف.ز می گوید

    بچه ها کارتون عالیه
    عاااااالی
    خدا قوت

  8. پویا می گوید

    چرا از kiwix استفاده نمیکنید خب؟ انواع دیتابیس های به روز رو هم داره.

  9. ساره می گوید

    برنامه جالبى رو معرفى کردین.ولى ویکى پدیا در مورد همه چى صد در صد مورد اعتماد نیست و تو بعضى مسایل که در موردش بین صاحب نظران اختلاف نظر وجود داره ضعف داره خصوصا در مورد کلید واژه هاى مرتبط با ادیان یا بعضى وقایع تاریخى.(البته این مشکل در اصل مربوط میشه به اختلاف نظر در اصل مقالات و منابعى که ویکى بهشون ارجاع میده)

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.