ایده‌ای برای یک استارت‌آپ ایرانی

8

خیلی وقت‌ها به صورت ناگهانی یا حین وب‌گردی ایده‌هایی برای استارت‌آپ‌های ایرانی به نظر می‌رسد.

متأسفانه در ایران شهامت برای معرفی یک محصول یا خدمان نو وجود ندارد، اما به محض اینکه کسی خطر کرد و کمی به موفقیت رسید، ناگهان ده‌ها نفر سعی می‌کنند، همان ایده را کپی کنند.

یکی از ایده‌هایی که در اینجا دوست دارم با شما به اشتراک بگذارم، ایده‌ای برای تولید پایه‌ها یا استندهایی برای تبدیل میزهای عادی به میزهایی است که بشود، در حالت ایستاده، پشت آنها کار کرد.

حالا چه دردی است که بیاییم و موقیت راحت پشت میز را کنار بگذاریم و پشت یک میز بایستیم؟

مشکل این است که ساعات طولاین پشت‌میزنشینی، تأثیرات بسیار بد و جبران‌ناپذیری روی سلامتی شما می‌گذارد.همان طور که در «یک پزشک» بازتاب داده بودم، مطابق تحقیقات تازه، حتی اگر آدم ورزشکاری باشید و هفته‌ای چند ساعت ورزش شدید هم بکنید، این میزان ورزش به سختی می‌تواند جبران آن ساعات مدید بی‌تحرکی مطلق را بکند.

به  عبارتی پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که علاوه بر ورزش‌های شدید، شما در طول روز به میزانی تحرک خفیف و فعالیت بدنی خفیف هم نیاز دارید که می‌تواند یکی دو طبقه بالا یا پایین رفتن، چند صد متر پیاده‌روی یا پشت میز ایستادن باشد.

اگر خوب دقت کنیم، می‌بینیم که ما خیلی از کارهایمان را به صورت ایستاده هم می‌توانیم انجام بدهیم، مثلا یک بانوی خانه‌دار می‌تواند خیلی از کارهای آشپزی را ایستاده انجام بدهد، یک کارمند می‌تواند در بسیار از دقایق، ایستاده کارش را انجام بدهد.

اما لازمه این کار، داشتن میزهای مناسب است، مشکل اینجاست که میزهای مناسب، اصولا در ایران یافت نمی‌شوند. در فرنگستان هم این میزهای خیلی گران هستند و اغلب زشت طراحی می‌شوند.

برای همین شرکت‌ها و افرادی در صدد برآمده‌اند که یک سری پایه ارزان‌قیمت و باکیفیت طراحی کنند که کاربر بتواند آنها را به سادگی روی میز بگذارد و با تنظیم ساده ارتفاع، کارهایش را بکند، مثلا لپ‌تاپ‌اش را روی آن بگذارد.

3-14-2015 11-43-42 PM 3-14-2015 11-43-30 PM 3-14-2015 11-42-47 PM

تولید این پایه‌های نه سرمایه زیادی می‌خواهد و نه دانش فنی خاصی.

می‌دانید مرحله دشوار کار چیست؟

جا انداختن فرهنگ پشت‌میز ایستادن! و تبیین چرایی لزوم آن.

این کار را هم یک آدم/گروه خلاق و باپشتکار می‌تواند به سادگی به راه انداختن یک سایت، درج نظر پزشکان در سایت و تبلیغ سایت در شبکه‌های اجتماعی انجام بدهد.

یکی از نمونه‌های فرنگی این کار در کیک‌استارتر می‌توانید در اینجا ببینید و ایده بگیرید.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر ابرقهرمانان‌ها و شرورهای فیلم‌ها و کامیک‌ها در دوره ویکتوریا می‌زیستند!

عصر ویکتوریا دوره‌ای از تاریخ بریتانیا بود که از سال 1837 تا 1901 همزمان با سلطنت ملکه ویکتوریا بریتانیا ادامه یافت. این دوره، دوره تغییرات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی قابل توجهی بود که نه تنها بریتانیا، بلکه سایر نقاط جهان را عمیقاً…

صندلی‌های بامزه طراحی شده با هوش مصنوعی توسط بونی کاره‌را

تصور کنید وارد اتاقی می‌شوید و صندلی‌ای را می‌بینید که شبیه یک قاچ هندوانه غول‌پیکر است، همراه با پوست و دانه‌هایش. یا صندلی‌ای که شبیه آناناس سیخ‌دار است، با لبه های تیز و اندرون نرمش؟این دنیای بونی کاره‌را است، هنرمند با استعداد سه…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

عکس‌هایی که به ما جلوه‌ای عجیب و جالب از دوره ویکتوریایی و ادواردین در انگلیس می‌دهند

دورهٔ ویکتوریا یا دورهٔ ملکه ویکتوریا، که گاهی دورهٔ ویکتوریایی نیز گفته می‌شود، دورهٔ اوج انقلاب صنعتی در بریتانیا و اوج امپراتوری بریتانیا بود.پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت…

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…
آگهی متنی در همه صفحات
8 نظرات
  1. شفیره می گوید

    دکتر جان نتیجه اون مسابقه عکاسی یک پزشک، چی شد؟

  2. امید مصدق - Grahamsms.com می گوید

    جناب مجیدی گل گفتی : متأسفانه در ایران شهامت برای معرفی یک محصول یا خدمان نو وجود ندارد، اما به محض اینکه کسی خطر کرد و کمی به موفقیت رسید، ناگهان ده‌ها نفر سعی می‌کنند، همان ایده را کپی کنند.
    نمونه ش سایت تخفیف های گروهی و ده ها مورد دیگر است. اما چرا؟ نظام آموزشی ما. تربیت ما؟ خلاقیت و نوآوری زحمت ، تداوم ، مطالعه ، چیزهای گوناگون و متنوع دیدن و … می خواد و اغلب ما با اینها بیگانه هستیم. چرا بیگانه ام.؟ چرا اغلب ما به ماس مالی ، و راحتی متمایل هستیم؟ یه چیزهایی می دونم اما نمی تونم بگ. و خیلی از دلایلش رو هم نمی دونم.

  3. mehdi می گوید

    مهمترین دلیل انجام ندادن این کار مورد استهزاء دیگران قرار گرفتن.به امید روزی که این مشکلات به ظاهر کوچک و پایه ای فرهنگی،حل شود.

  4. فرشاد می گوید

    دقیقاً بخاطر همون بخش فرهنگ قضیه هست که بسیاری از ایده‌ها در ایران در همون مرحله صفر شکست میخوردن! وگرنه به اندازه کافی مهندس خوش‌فکر داریم.
    کافیه فقط به آمار فروش محصولات دراز کن، تنگ کن، کوچیک کن و… نگاه کنید!

  5. آرمان می گوید

    من زمانی در سوئد درس می خوندم و البته بعدش در یک شرکت سوئدی کار می کردم هر در در حوزه مهندسی نرم افزار.
    این فرهنگ ایستاده کار کردن بسیار جا افتاده بود حداقل در حوزه کسانی که کار IT می کردن. یک دکمه ساده روی میزها قرار داشت که میز را برای هر دو حالت می تونستی تنظیم کنی. حتی میزهای اتاق های مطالعه کتابخانه دانشگاه هم به این دکمه ها و قابلیت مجهز شده بود. می شد مثلا ۲ ساعت نشسته کار کرد و بعد با این دکمه میز را بالا برد و ایستاده کار کرد.

  6. حسین زلفی می گوید

    زنده باشی دکتر. طرز فکر شما قابل تحسینه. که اینطور باز و سخاوتمندانه نظرات و دیدگاه های خود رو به اشتراک می گذارید.

    شاد و پیروز باشید

  7. ali می گوید

    زمینه ها برای رشد استارت آپ ها به صورت روان وجود ندارد .

  8. امیر می گوید

    واقعاً طرز فکر شما قابل تحسینه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.