خبر مهمی در مورد تلگرام و تحلیل اهمیت آن برای ما: حالا می‌توانید با ویژگی نمایش بی‌درنگ، نسخه کامل نوشته‌های 2274 سایت و البته بی‌نهایت وبلاگ را در همان محیط ببینید!

9

همان طور که می‌دانید تلگرام، مدت‌هاست که مجهز به ویژگی نمایش بی‌درنگ یا Instant View شده است.

حتما در حین کاربری تلگرام متوجه شده‌اید که در زیر برخی لینک‌ها این گزینه نمایش داده می‌شود.

در این صورت اگر روی Instant View، در موبایل خودتان «تپ» کنید، می‌بینید که نسخه کامل مطلب، در همان محیط تلگرام نمایش داده می‌شود. یعنی اصلا لازم نیست که شما منتظر بارگزاری سایت در مرورگر اینترنتی بمانید و وقت و پهنای باند صرف کنید.


خب، مسلما این قابلیت چیز محشری برای خیلی‌هاست.

اما تا حالا این «نمایش بی‌درنگ»، چندان هم کاربردی نبود؟

چرا؟

1-اگر قابلیت فقط از سایت‌های محدودی پشتیبانی می‌کرد. یعنی این طور نبود که شما لینک هر مطلبی را که دوست داشتید، از هر سایتی درج کنید و در این صورت نسخه کامل مطلب به شما نمایش داده بشود.

2-حتما متوجه شده‌اید که نوشته‌های خیلی طولانی در تلگرام را کسی نمی‌خواند. یکی از دلایل این امر این است که شیوه و فرمت نمایش مطالب در تلگرام، برای خواندن مطالب طولانی جذاب نیست. اما به کمک «نمایش بی‌درنگ» می‌شود، یک مطلب طولانی با اندازه فونت‌های مختلف نوشت و داخل آن چند عکس و چند لینک فعال درج کرد. یعنی درست به همان صورت که یک صفحه روتین وب را می‌بینید.

منتها برای این کار تا حالا شما مجبور بودید که یا در سایت مدیوم بنویسید که دسترسی به آن در ایران محدود شده! یا در محیط سرویس تلگراف.


مسلما تلگرام هم متوجه دو مشکل بالا شده بود. به همین خاطر یک جایزه 200 هزار دلاری ترتیب داد تا به کسانی هدیه کند که قالب‌های مختلفی برای پشتیبانی سایت‌های مختلف از این ویژگی نمایش بی‌درنگ بنویسند.

حالا این کار انجام شده و آن طور که خود تلگرام اعلام کرده، حالا 2274 وب‌سایت مورد پشتیبانی نمایش بی‌درنگ قرار گرفته‌اند.


جنبه مهمی که خود تلگرام هم یادش رفته به آن اشاره کند!

الان اگر امتحان کنید، می‌بینید که حتی برخی از خبرگزاری‌های ایرانی که لابد از cmsهای سازگار استفاده می‌کنند، مورد پشتیبانی نمایش‌ بی‌درنگ قرار گرفته‌اند. یعنی اگر یکی لینک از آنها در تلگرام درج کنید، کل پست با کمک این ویژگی قابل مشاهده خواهد بود.

اما چیز بسیار مهم‌تر این است:

حالا سرویس‌های وبلاگ‌نویسی وردپرس دات کام و بلاگر و حتی سرویس‌ وبلاگ‌نویسی ایرانی بلاگ دات آی آر و لابد بسیاری از سرویس‌های جانبی که من متوجه‌شان نشده‌ام، مورد پشتیبانی نمایش بی‌درنگ قرار می‌گیرند!


تحلیل اهمیت این مطلب برای وبلاگ‌نویس‌ها و محتواسازها

فرض کنید که جزو وبلاگ‌نویس‌های سابق هستید، اما به خاطر مشغله‌های شخصی و نیز هجوم شبکه‌های اجتماعی، از وب‌نویسی مأیوس شده بودید.

حالا با این قابلیت در بطن همان کانال تلگرامی و گروه‌ها، می‌توانید تا حدی وبلاگ‌نویسی خود را زنده کنید.

کافی است در وردپرس دات کام، بلاگر یا بلاگ دات آر بنویسید و لینک‌ها را در تلگرام درج کنید.

حالا نوشته‌های طولانی شما با فرمت خیلی بهتری به نمایش درمی‌آیند و بخت خوانده شدن آنها بالاتر خواهد رفت.

در ضمن کسانی که در کانال‌های خود عادت دارند به جای فوروارد کردن‌های بی‌مغز، لینک‌های اختصاصی از خبرگزاری‌ها و سایت‌ها و وبلاگ‌ها درج کنند، کار راحت‌تری خواهند داشت.

سابق بر این آنها متوجه شده بودند که میزان کلیک بر روی لینک‌هایی که با زحمت پیدا کرده‌اند و دارای محتوای عالی هستند، خیلی کم است. پس خیلی زود مأیوس می‌شدند.

بعضی‌هاشان به این فکر می‌افتادند که وقت بگذارند و خلاصه مطلب را بنگارند و زیر آن لینک درج کنند. اما این کار هم دو مشکل داشت: همیشه وقت نوشتن خلاصه خوب مطالب طولانی مهیا نیست و علاوه بر آن این خلاصه‌ها خیلی وقت‌ها حق مطلب را ادا نمی‌کنند.

اما حالا این دسته کاربران خیالشان می‌تواند راحت باشد که دسته بزرگی از لینک‌های آنها به خاطر داشتن قابلیت نمایش بی‌درنگ، به صورت کامل در همان محیط تلگرام قابل رؤیت خواهند بود و کاربران می‌توانند، مطلب را به تمامی، بدون مشکل خاصی بخوانند.


اما نمایش بی‌درنگ فعلی مشکلاتی هم دارد.

من این مشکلات را اینجا فهرست می‌کنم:

1-مسلما تلگرام باید فکری به حال کپی‌رایت و اجازه صاحبان سایت‌ها/وبلاگ‌ها بکند. چون بسیاری از آنها دوست دارند کاربران مطالب را در محیط خود سایت یا وبلاگ بخوانند. اینها دلایل خاص خودشان را دارند. مثلا اقتصاد سایتشان وابسته به بازدید بیشتر و کلیک بر آگهی‌ها است. یا اینکه دوست دارند کاربران برای آنها کامنت بگذارند.

نمایش بی‌درنگ باعث می‌شود که مطالب آنها کامل نمایش داده شود و در کنارش هیت، سود مالی یا حتی تعاملی از خواننده‌ها دریافت نکنند.

2-برای cmsها محبوب انتشار خبر مثل وردپرس، باید به گمان من افزونه‌های نوشته شود تا کار مدیریت نمایش بی‌درنگ را آسان کند. مثلا بشود این قابلیت را فعال یا غیرفعال کرد، آن هم برای همه مطالب یا پست‌های خاص.

3- نمایش بی‌درنگ فعلا در هماهنگی کامل با نمایش راست به چپ مطالب فارسی نیست. در بعضی سایت‌ها مطالب به درستی راست به چپ نمایش داده می‌شوند، اما در برخی دیگر نه.


افزایش پشتیبانی نمایش بی‌درنگ مهم‌تر از چیزی است که فعلا تصورش را دارید. اما یک جنبه نگران‌کننده آن می‌تواند، به محاق رفتن خود تلگرام برای این توسعه باشد. (چنان که افتد و دانی!)


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته به ویلایی لوکس در «بالی» تبدیل شد

یک بوئینگ ۷۳۷ بازنشسته که بر روی صخره‌ای در بالی قرار گرفته، به ویلایی لوکس تبدیل شده است. شرکت Hanging Gardens قرار است در‌ آوریل این ویلا را افتتاح کند. ایده این کار زاییده فکر کارآفرینی به نام فلیکس دنیم است. دنیم در حال حاضر هتل‌های…

جالب و گاهی خنده‌دار: آدم‌هایی که خیلی شبیه تابلو یک آگهی کنارشان هستند!

گاهی شباهت آدم‌ها به هم عجیب به نظر می‌رسند. حالا در نظر بگیرید که کاملا تصادفی اشخاصی در کنار تابلویی یا آگهی دیواری ایستاده باشند و چهره آنها به یکی از شخصیت‌های تابلو یا آگهی شباعت زیادی داشته باشد یا اصلا فرد افزونه‌ای برای مفهوم تبلیغ…

کهن‌ترین درختان جهان

" بث مون " عکاسی است که در سانفرانسیسکو زندگی می کند و بیش از 14 سال از عمرش را صرف شناسایی و عکاسی از قدیمی ترین درختان جهان کرده است. او به کشورها و سرزمین های دورافتاده سفر می کند تا از درختان قطور قدیمی تصاویر زیبایی را ثبت کند. او می…

همه چیز در مورد رمان رابینسون کروزوئه، نوشته دانیل دفو + روجلدهای خاطره‌انگیز این کتاب

رابینسون کروزوئه رمانی نوشته دانیل دفو است که اولین بار در سال 1719 منتشر شد. این رمان داستان مرد جوانی به نام رابینسون کروزوئه را روایت می‌کند که بر خلاف میل خانواده‌اش راهی دریا می‌شود و در جزیره‌ای متروک در سواحل آمریکای جنوبی غرق…

محصولات رادیواکتیوی که در قرن بیستم در قالب کالاهای مصرفی عادی به مردم فروخته می‌شدند

پیش از درک خطراتی که قرار گرفتن در معرض تابش‌های رادیواکتیو برای انسان به همراه دارد، مردم و حتی دانشمندان می‌پنداشتند که مواد رادیواکتیو ترکیبات جالبی برای درخشان و نورانی کردن اشیا هستند. در ادامه چند مورد از عجیب‌ترین کاربردهای مواد…
آگهی متنی در همه صفحات
9 نظرات
  1. علی پوربافرانی می گوید

    دبروز خیلی دنبال راه حل برای وردپرس فارسی گشتم
    متاسفانه همانطور که گفتید را حل دقیقی برای وردپرس نیست.
    اگر این امکان برای برای وردپرس فعال شود عالی ست

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      بله، چند روزی هست که من تصادفی متوجه این مطلب شده بودم. منتظر یک خبر رسمی بودم که شاید به این مشکل اشاره بشه در اون. البته همون طور که نوشتن ما باید بچرخیم و یک کاربرد متناسب و دقیق برای اون پیدا کنیم.

  2. داود می گوید

    برای ورد پرس خیلی سخت نیست و بیشترین مشکل فعلا ناسازگاری با افزونه های سئو ورد پرس است که با جایگزینی تگ های زیر (که در این صفحه گفته شده) خیلی راحت میشه این مشکل را رفع کرد :
    https://instantview.telegram.org/docs

  3. ابوریحان می گوید

    آقای دکتر با اینکه سایت شما تو لیست سایت های ساپورت شده توسط اینستنت ویو هست اما وقتی لینکی به اشتراک گذاشته میشه گزینه اینستنت ویو نمیاد
    مشکل از کجاست ؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      مطلع نیستم. شاید تغییر پوسته سایت باعث این مطلب شده باشه ولی تصور نمی‌کنم.

  4. فرشاد می گوید

    ایمن شود فلک ز محاق و خسوف ماه…

  5. وحید می گوید

    چنان که افتد و دانی همیشه منتظر این عبارت در پست های شما هستم.

  6. پیام غلامرضایی می گوید

    با سلام از مطلب خوبتون.ای کاش نحوه استفاده از آن برای سایتها هم گذاشته بودید.با تشکر

  7. مریم ح می گوید

    سلام چجوری میشه این کارو کرد برای من نمایش نمیده

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.