مدیران و بنیان‌گذاران گوگل به سرقت سازمان یافته‌ اطلاعات و اسرار پروژه‌های تجاری متهم شدند

1

شکایتی به دادگاه امریکا شده است مبنی بر اینکه مدیران گوگل به صورت سازمان یافته ایده‌ها، اطلاعات و اسرار پروژه‌ها و افراد داوطلب همکاری با این شرکت را به سرقت می‌برند. گفته می‌شود این دادخواست نمونه و الگویی از سرقت اسرار تجاری در شرکت گوگل است.

«ال اتیا»؛ یک معمار و طراح مشهور ساختمانی است که این دادخواست را بر علیه مدیران گوگل به‌ویژه «سرگئی برین» و «لری پیج» تنظیم و به دادگاه ارایه داده است. این معمار مطرح مدعی است ایده و اسرار یک پروژه تجاری از وی توسط گوگل به سرقت رفته است.

اتیا مدعی است ۵۰ سال روی ایده و فناوری کار کرده که می‌تواند در ساختمان‌سازی انقلابی بزرگ ایجاد کند. ظاهرا گوگل در سال ۲۰۱۰ از این معمار دعوت به همکاری می‌کند و بعد به توافق می‌رسد که این ایده را به صورت یک نرم‌افزار تجاری‌سازی کند. اتیا به دادگاه مدارکی را نشان داده که حتا خانواده وی از نیویورک به پالو آلتو مهاجرت کرده تا این پروژه را تحت عنوان Project Genie در گوگل پیش ببرند.

اما اتیا می‌گوید پس از مدتی سرگئی برین و لری پیج گفتند که این پروژه متوقف شده است و وی گوگل را ترک کرده است. حالا این معمار مدعی اسن گوگل به صورت مخفیانه پروژه Project Genie را با ثبت یک شرکت جدید به نام Flux Factory پیش برده است. گوگل برای رد گم کردن؛ پروژه اتیا را از گوگل ایکس هم خارج و متوقف شده اعلام می‌کند.

اتیا می‌گوید گوگل تنها با وی این کار را نکرده و حداقل مستندات ۶ نمونه پروژه دیگر را هم به دادگاه داده است که چنین روندی را طی کردند و گوگل به صورت سازمان یافته اطلاعات پروژه‌ها و افراد را سرقت و نام‌ها یا شرکت‌های دیگر استفاده کرده است.

وکیل اتیا می‌گوید توسعه یک فناوری از صفر برای شرکت‌ها هزینه زیادی دارد و زمان‌بر است؛ بنابراین شرکت‌هایی مانند گوگل سعی می‌کند از اطلاعات و ایده‌های افراد دیگر استفاده کنند تا سریع‌تر و با هزینه کم‌تری به نتیجه برسند. این وکیل می‌گوید گوگل با قدرتی که دارد و بودجه‌ها و وکلای خود سعی می‌کند در دادگاه، شاکیان را راضی کند ولی در عوض از فناوری‌های توسعه یافته توسط دیگران سود می‌برد.

از آن سو؛ گوگل مدعی است اتیا پروژه را بدون هیچ چشم‌داشت از درآمد آینده و بدون هیچ شرطی به گوگل واگذار کرده است. ادعای گوگل هم دور از انتظار نیست. افراد زیادی هستند که حاضراند به خاطر کار در شرکت‌های بزرگ؛ بدون چشم‌داشتنی دستاوردهای خود را به این شرکت‌ها بدهند یا حدس می‌زنند این‌گونه می‌توانند سریع‌تر پیشرفته کنند و به یک مقام مهم و شهرت برسند.

در این دادخواست از دیگر مدیران گوگل مانند سباستین ثرون و اریک تلر نیز شکایت شده است چون این دو فرد با اتیا مذاکره و توافق کردند.

حال باید دید دادگاه مربوطه با بررسی مستندات هر دو طرف؛ چه رایی صادر می‌کند ولی اگر مشخص شود گوگل چنین کاری کرده است؛ رسوایی بزرگی برای این شرکت غول جست‌وجوی وب است و حتما دادخواست‌های جدیدی مطرح می‌شود و افراد دیگری هم از گوگل شکایت می‌کنند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…

ربات‌هایی که در دنیای سینما و تخیل دوستشان داشتیم یا در مواردی از آنها می‌ترسیدیم!

انسان‌ها همیشه از تحولات تازه می‌ترسند و از زمانی که تخیل آدم ماشینی ایجاد شد، ترس از این توده‌های آهنی هم ایجاد شد. شخصیت ربات‌ها در ابتدا در داستان‌ها خیلی سطحی و بیشتر هراس‌‌انگیز بود، اما بعدا ربات‌ها دارای شخصیت شدند تا جایی که حتی…

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

این دانشجوی 18 ساله با هوش مصنوعی 19 شخصیت سیمپسون‌ها را به صورت شخصیت‌های واقعی درآورد!

برودی هالبروک دست به کار جالبی زده و جان تازه‌ای به شخصیت‌های محبوب سریال سیمپسون‌ها داده است. او در این مورد نوشته:«من از Midjourney برای تبدیل شخصیت‌های مورد علاقه‌‌ان از انیمیشن‌ها به قالب انسان استفاده کردم. البته برخی از اعضای…

سلبریتی‌ها اگر کاری عادی داشتند – پاسخ‌های تصویری میدجرنی

چه می‌شد اگر یک هنرپیشه نامدار در سنی طلایی امکان جذب شدن در رشته بازیگری را پیدا نمی‌کرد یا بحرانی خانوادگی او را وادار به سال‌ها کار عادی می‌کرد. چه می‌شد اگر نخستین کسانی که تست بازیگری از او می‌گرفتند، به کلی مایوس و دلسردش می‌کردند.…
آگهی متنی در همه صفحات
1 نظر
  1. مهدی می گوید

    الان سازمان فیلترینگ ایران برای ابراز همدردژ گوگلو فیلتر میکنه،اخه میدونی مسئولان ایرانی وقتی جایی دزدی میشه دلشون میشکنه!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.