فناوری فید و پزشکان: معرفی 3 سایت فیدخوان آنلاین
در ایران هنوز، شمار کمی از تحصیلکردهها به صورت عام و پزشکان به طور خاص با فناوری فید feed آشنا هستند و کمتر کسی میتوان یافت که بتواند از فید برای مرور خبرهای تازه دنیای پزشکی یا به منظورهای دیگر استفاده کند. علاوه براین، مشکل دیگر این است که اصولا خیلی از پزشکان به بهانه مشغله کاری، سال به سال هم سری به سایتهای پزشکی نمیزنند و با ظن قوی، اصلا با سایتهای معتبر پزشکی در رشته خود آشنا نیستند.
کیفیت بسیار بد اینترنت در ایران، هزینه نسبتا بالای استفاده از اینترنت پرسرعت، محدودیتهای بیمورد دسترسی به سایتهای مختلف، نبود آموزش مدون فناوری اطلاعات در سیستم آموزش پزشکی ما و کم شدن انگیزه مطالعه خارج تکست بوکی، در این وانفسای رقابت پزشکان برای رسیدن به مراتب تحصیلی بالاتر و کسب درآمد بیشتر، همه و همه موانعی برای بهروز بودن پزشکان ایرانی هستند.
من در وبلاگم بارها در مورد فید نوشتهام، در اینجا هم راهنمای مختصر و مفیدی در مورد شیوه استفاده از فید را میتوانید بخوانید.
اما واقعا نمیتوان از همه انتظار داشت، با این شیوه، از فید استفاده کنند، به همین خاطر جمعی از پزشکان علاقهمند غربی، سایتهای آنلاین فیدخوان درست کردهاند. به زبان ساده، آنها خروجی فید شمار زیادی از خبرگزاریها، سایتها و مجلههای پزشکی را دستهبندی و مرتب کردهاند و در سایت خود قرار دادهاند. با استفاده از این سایتها یک پزشکی بدون اینکه دانشی در مورد فید داشته باشد و بدون اینکه سعیای در زمنیه شناخت سایتهای مهم در زمینه تحصیلی خود کند، میتواند در جریان آخرین اخبار دنیای پزشکی قرار گیرد.
در این پست به معرفی این سایتها میپردازم:
1- سایت All Top: همان طور که از نام این ساین سایت برمیآید، این سایت قصد دارد کاربران خود را در جریان همه اخبار مهم در زمینههای مختلف قرار دهد. این سایت، البته، تنها مختص خبرهای پزشکی نیست و با مراجعه به قسمتهای دیگر آن، می توانید در جریان خبرهای سیاسی، فرهنگی، ورزشی و دنیای فناوری هم قرار بگیرید.
به قسمت پزشکی این سایت بروید، میبینید که سایت تعداد زیادی زیرشاخه ، مثلا در مورد بیماریهای قلب، نازایی، دیابت یا بیماری آلزاایمر دارد. با بردن موس روی هر خبر، میتوانید خلاصهای از خبر را بخوانید و با کلیک بر روی هر خبر، در جریان مشورح خبر قرار میگیرید.
2- سایت دیگر webicina نام دارد. پدیدآورندگان این سایت هم انبوهی از فیدهای پزشکی را در سایتشان گردآوردهاند و آنها را به صورت پاکیزهای در موشوعاتی مختلف تقسیمبندی کردهاند. با رفتن به این سایت میتوانید در جریان آخرین مقالههای ژورنالهای پزشکی، پستهای وبلاگهای پزشکی مهم و اخبار پزشکی قرار بگیرید.
3- سایت Clinical Reader: این سایت هم سایت بسیار جالبی است. Clinical Reader، ظاهر زیبایی دارد. شیوه استفاده از سایت، بسیار ساده است، در قسمت quick launch، از منو، بسته به علاقه مندی خود، یکی از بخشها را انتخاب کنید، مثلا بخش خبرهای نورولوژی، اورولوژی، بیماریها قلب و دستگاه گوارش. بلافاصله به صفحه مربوطه هدایت میشوید.
منبع: وبلاگ Clinical Cases and Images – دکتر وس دیموف
خوشحال میشیم به وبلاگمون سر بزنین
اجازه میدین لینکتون کنیم؟
سلام
خسته نباشید
هر روز بهتر از دیروز…………..
ممنوم….هر پست از پست قبلی بهتره!
مطلب بسیار مفیدی بود . متشکرم
سلام. کارامد بود . خیلی مفید بود. فقط ممنون میشم اگه همچین مجموعه ای از سایت های ایرانی هم بنویسید. فکر نمیکنم سایتی اینچنینی وجود داشته باشه. اگه خودتون زحمتش رو بکشید عالیه.
سلام
خسته نباشید
سایت شما عالیه
من دارم یه سری کتاب ها و مقالات جالب پزشکی رو به صورت کتاب موبایل رو وبلاگم میذارم. سر بزنید و نظر بدید خوشحالم می کنید.
بابا فید خوان آنلاین ایرانی رو یادت رفته معرفی کنی
http://gotofeed.com