فناوری در رستوران‌ها

6

وقتی همبرگر خوردن یک بازی اجتماعی می‌شود: تصور کنید که قصد خوردن همبرگر کرده‌اید و بتوانید آن را اینترنتی سفارش به صورت اختصاصی برای خود سفارش بدهید و تک‌تک اجزای آن را از نان گرفته تا گوشت و ادویه را به دلخواه انتخاب کنید.

این کاری است که سایت یک فست‌فود فروشی واقع در نیویورک یعنی 4Food انجام می‌دهد. وقتی انتخاب‌های خود را کردید، همبرگر ملقب به نام شما می‌شود و در توییتر و فیس‌بوک، ساخته شدن چنین همبرگری جار زده می‌شود، حالا هر بار کس دیگری وارد سایت شود و از همبرگر اختصاصی شما خوشش بیاید و آن را سفارش دهد، 25 سنت به شما اعتبار داده می‌شود!

رستوران‌هایی که منوی خود را روی آیپد به مشتریان نشان می‌دهند: تعداد زیادی از رستوران‌ها، همبرگرفروشی‌ها و بارها در شیکاگو، از آیپد به جای منوهای کاغذی برای نشن دادن فهرست غذایی خود به مشتریان استفاده می‌کنند.

فقط در یک مورد یکی از بارها، 40 آیپد را که قیمت هر کدام 700 دلار است، خریده است تا از آنها به عنوان منو استفاده کند. یک شرکت فناوری، اپلیکیشنی نوشته است که با اجرای آن مشتریان قفسه مجازی 750 نوشیدنی را خواهند دید و می‌تواند با لمس هر بطری اطلاعاتی در مورد نوع و قیمت نوشیدنی ببینند و حتی روی «گوگل مپ» منطقه ساخت را هم مشاهده کنند.

به نظر می‌رسد که این سرمایه‌گذاری، توأم با خطرپذیری باشد، اما مقدار فروش متعاقب استفاده از این سیستم به میزان بیست درصد به ازای هر مشتری بالاتر رفته است.

دیزی و دیگر هیچ!: بعد از خواندن این دو مورد بد نیست، رستوران‌های زنجیره‌ای مستر دیزی را هم به شما معرفی کنم! مستر دیزی، که مدتهاست در تهران و مشهد فعالیت دارد، ایده جالب ارسال دیزی فوری را داشت. مدیران این رستوران زنجیره‌ای برای تبلیغ کار خود، یک سایت اینترنتی خوش‌ساخت و کاربرپسند را راه انداخته‌اند و گرچه الان به صورت آنلاین سفارش نمی‌گیرند، اما کارشان آنقدر خوب بوده که رسانه‌های متعدد داخلی و حتی خارجی کارشان را بازتاب داده‌اند. آنها به زودی در اصفهان، کیش و حتی هانوفر آلمان هم شعبه می‌زنند.

چه کسی فکرش را می‌کرد که از محل دیزی بشود، اینقدر درآمد داشت و بتوان کارآفرینی کرد؟!

منابع: startribune و nytimes


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

زندگینامه «هرژه» و مروری بر مجموعه کتاب‌های «ماجراهای تن تن»

امروز مصادف است با نخستین بخش از رشته ماجراهای تن‌تن و میلو نوشته هرژه . به همین خاطر این پست را به صورت مشروح اختصاص می‌دهیم به این نوستالژی دوران کودکی‌مان: «نیروهای ویلهلم دوم قیصر آلمان وارد بلژیک شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.» این را زنانی…

نقشه واقعی جهان: این نقشه‌های هوشمندانه، اندازه واقعی کشورهای روی کره زمین را نشان می‌دهند

وقتی به نقشه جهان نگاه می کنید، منطقی است که فرض کنید گرینلند و آفریقا از نظر اندازه مشابه هستند. اما در واقعیت، قاره آفریقا 14 برابر وسعت خشکی یخی شمال است.با احتساب تعدادی از جزایر فراساحلی، مساحت کل گرینلند 2.16 میلیون کیلومتر مربع…

اگر مجموعه ارباب حلقه‌ها را پیکسار بازسازی کند …

مجموعه فیلم ارباب حلقه‌ها به کارگردانی پیتر جکسون و بر اساس رمان فانتزی حماسی نوشته جی. آر. آر. تالکین، دارای شخصیت‌های متنوعی بود. برخی از آنها اینها هستند:فرودو بگینز (با بازی الیجا وود): قهرمان داستان، فرودو، هابیتی است که تبدیل به…

سفری در شهرهای باستانی دنیا به یاری تخیل میدجرنی

از شهرهای باستانی دنیا بقایایی مانده و بر اساس همین یقایا و توصیف‌ها و تحلیل مورخان، برخی‌ها اقدام به بازسازی رایانه‌ای شهرهای قدیمی کرده‌اند تا شکوه و عظمت آنها را به ما بنمایانند.اما میدجرنی هم راهی آسان برای این تصور بدون نیاز به…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. Ali Aghdam می گوید

    نمونه اول خیلی ایده جالبی است ولی اینجور ایده ها بسته به مکان می توانند مورد استفاده قرار گیرند مثلا تو ایران فقط درصدی خیلی کمی از مردم میدونن سایت و اینترنت چیست چه برسه به فیسبوک و اینجور چیزا…

    حالا تعریف از خودمون نباشه با یک تیم برنامه نویسی در حال توسعه سیستمی برای رستوران ها هستیم که نمونه خارجی خیلی خیلی کم داره یکم توضیح میدم ببینید اصولا چیزی به نام مانیتور وجود ندارد و اصلا نیازی به تبلت و اینا نیست و تصاویر از بالای هر میز به وسیله 3 پراژکتور طوری نمایش داده می شوند که انگار تصاویر 3 بعدی در حال نمایش هستند گذشته از کیفیت و نو آوری های که در نحوه نمایش داریم ،کاربر می تواند موارد غذایی مورد استفاده را دلخواه انتخاب کند و مستقیما از پشت میز نحوه تهیه غذا بوسیله آشپز را مشاهده کند و… در میز نوعی سیستم حسی استفاده میشه که به نوعی به صفحه لمسی تبدیل میشه و کاربر با انگشتش روی میز می تونه گزینه ها رو انتخاب کنه و…

    حالا زمانی که تموم بشه اطلاعاتی در موردش ارائه خواهیم کرد ، فقط اینا رو گفتم که همش فکر نکنید خلاقیت و نوآوری در خارج از مرزهای این کشور وجود داره بلکه در داخل افراد خلاق تری هستند که هنوز خودشونو کشف نکردند

  2. سامان می گوید

    وقتی فکر هدفمند و حساب گر باشه ساده ترین ها تبدیل به بهترین ها میشه

  3. متولد ماه مهر می گوید

    خیلی جالب بود.جمعه ناهار دیزی…دمتون گرم

  4. Mahdi می گوید

    Ali Aghdam جان خیلی کارتون عالیه. اما چون تو ایران هیچ شکل و نوعی از کپی رایت وجود نداره کارتون بعد از اجرا اگه مورد توجه دیگران قرار بگیره سریع ترتیب کپیش رو میدن و تمام!

  5. اورميافود می گوید

    مستر دیزی، در ارومیه هم شعبه داره ولی اصولاً دیزی رو نباید فست فود حسابش کرد دیزی به قول قدیمی ها باید جا بیفته!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.