با Evernote هیچ یادداشت و صفحه وبی را گم نمیکنید!

به دلایلی، کاربران ایرانی، بعضی از سرویسهای خوب اینترنتی را زیاد مورد استفاده قرار نمیدهند، Evernote یکی از آنهاست.
طراحی تازه Evernote که بسیار کاربرپسند از آب درآمده، باعث شد که تصمیم بگیرم، این سرویس را که پیش از این در وبلاگم زیاد در مورد آن ننوشته بودم، به شما معرفی کنم، شاید به کارتان بیاید:
خیلی وقت پیش، من عادت داشتم که صفحات اینترنتی را در هاردم ذخیره کنم و با صرف وقت زیاد آنها را در موضوعات مختلف طبقهبندی کنم، مثلا مطالب مربوط به سیاست، فناوری، پزشکی، ورزش و …
اما مشغله بیشتر و نوشتن مستمر در یک پزشک، باعث شد، دیگر نظم سابق را در آرشیو کردن مطالب خوب یا مهم اینترنتی نداشته باشم. چند وقت پیش داشتم دنبال یک سری مطالب در وبلاگستان میگشتم، بعد از کلی جستجو دیدم که بسیاری از آن مطالب به خاطر محو شدن وبلاگها پریدهاند یا عکسهایشان دیگر وجود ندارند.
اگر آدمی هستید که دوست دارید مطالب خوب صفحات اینترنتی که دسترسی همیشگی آنها برایتان مهم است، در جای امنی آرشیو کنید، من Evernote را به شما توصیه میکنم.
با Evernote چه کارهایی میشود، انجام داد:
– شما میتوانید، یادداشتهای مهم خود را ذخیره کنید و با مرورگر اینترنتی یا یک برنامه کامپیوتری یا با گوشی موبایل خود همه جا به آنها دسترسی داشته باشید.
– شما میتوانید، صفحات وب را به صورت کامل در Evernote ذخیره کنید.
– شما میتوانید یک متن یا یک عکس را در یک صفحه اینترنتی هایلایت کنید و فقط همین تکه متن یا تکعکس را در Evernote ذخیره کنید.
– سامان دادن به مطالب: اما چیزی کلیدی در Evernote این است که همه مطالب ذخیره شده در آن پردازش و اندکس میشوند، طوری که جستجو در آنها بسیار ساده میشود.
– شما میتوانید مطالبتان را در کتگوریهای مختلف ذخیره کنید.
چگونه با Evernote کار کنم و از کجا شروع کنم؟
– نخست باید وارد Evernote شوید و ثبتنام کنید.
– در قدم بعدی میتوانید برنامهای برای ویندوز یا مک دانلود کنید. برنامه ویندوزی بیشتر از پنجاه مگ اندازه دارد. اما تجربه من نشان داده که اصلا لازم نیست این برنامه را با این حجم دانلود کنید. چون اصلا به آن نیاز ندارید و با نسخه وبی و با مرورگر خودتان شاید به مراتب راحتتر باشید.
– Evernote ، برای فایرفاکس و کروم افزونههای خوبی دارد.
من افزونه فایرفاکس را نصب کردم، هر جا که خواستید مطالبی را ذخیره و بایگانی کنید، روی آیکون مربوطه، کلیک کنید:
کادری باز میشود که در آن میتوانید، توضیحات خود را اضافه کنید، برای مطلب برچسب بگذارید، آن را در کتگوری مورد نظر ذخیره کنید. همان طور که میبینید، میتوانید آدرس اینترنتی مطلب را هم ذخیره کنید.
همین جا لازم لازم است اضافه کنم که اگر کل صفحه را ذخیره کنید، عکسهای صفحه در خود Evernote ذخیره میشوند و بنابراین اگر اتفاقی برای عکسهای اصلی بیفتد، عکسها را همچنان میتوانید ببینید.
– Evernote برای گوشیهای ویندوز موبایل، اندرویدی و همچنین آیفون و آیپد اپلیکیشنهای خوبی دارد. توصیه میکنم نصب کنید.
– نسخه وبی Evernote همان طور که در آغاز این نوشته، اشاره کردم، به تازگی طراحی مجدد شده است و بسیار جالب شده است.
در طراحی جدید، سه ستون را میبینید که در یکی تگها و کتگوریهای مختلف را میبیند، در دیگری عنوان مطالب را میبیند و در آخری، خود مطلب را میتوانید ببینید.
– تنها عیب این سرویس بینظیر این است که محدودیت 60 مگ آپلود ماهانه دارد، مگر اینکه تصمیم بگیرید، پنج دلار ماهانه یا 45 دلار سالانه بپردازید. اگر کاربر پولی این سرویس شوید، میتوانید ماهانه یک گیگ آپلود کنید و از مزایای دیگر آن استفاده کنید.
پیشنهاد میکنم، مادامی که به رایگان از Evernote استفاده میکنید، تنها متن در این سرویس آپلود کنید. به این ترتیب، همان 60 مگ برایتان کافی خواهد بود!
بسیار عالیست. اطلاعی از وجود چنین سایتی نداشتم. برای من بسیار مفید خواهد بود. هر روز از دیدن مطلبی در وبلاگ شما هیجان زده میشوم. همچنان سایت Instapaper رو که قبلاً معرفی کردید، بسیار عالی بود. بابت تمام کوشش تان جهت معرفی سرویسهای مفید وب سپاسگذارم.
شاد باشید
با سرعت کم اینترنت در کشور ما ذخیره کردن روی هارد به صرفه تر است و این سایت فقط برای کسانی مناسب است که از اینترنت پر سرعت استفاده می کنند.
من هنوز از گوگل نوتبوک مرحوم استفاده می کنم ، ولی فکر کنم وقتشه که به یک سرویس بروز تر مهاجرت کنم.
تشکر بابت معرفی این سایت :)
دکتر چرا دیگه کتاب معرفی نمی کنید؟
مرسی
پزشک عزیز، فکر میکنم سرویس springpadit سرویس مناسبتری برای ایرانیها و کسانی باشه که دوست دارن نتهاشون روی توی دستگاه قابل حملشون مثل آیپد و آیفون هم ببینند. یک نگاهی بهش بندازید اگر مناسب بود اون رو معرفی کنید.
یکی از مشکلات بزرگم اینطوری حل می شه، ممنون!
اما به مسئله و مشکلات حریم خصوصی اشاره نکردین
این سایت و خیلی از سایتهای مشابه اینکارو در ازای جمع آوری اطلاعات از کاربرانشون انجام میدن
برنامه خوبیه. من از یک نظر دیگه بررسی میکنم و نظرم این هست که مایکروسافت وان-نت به شدن خیل بیشتری امکانات ادیت و ویرایش عالی و شگفت انگیز تری داره نسبت به اور-نت. سینکش هم خیلی خوب کار میکنه تا زمانی که نخاهید همون داکیومنت رو روی اپلیکشن آیفونش سینک کنید که اونوفت همه چیز به باد میره.
هردوشون هم امکان ذخیره روی وب رو دارن و البته بگم که امکان ادیت نت هاتون رو وب یکی از امکانات عجیبی هست که ماکروسافت بهتون میده. بدون دلیل شیفته ی محیط ویرایش آنلاین مایکروسافت میشید.
هردوشون اپلیکشن برای آیفون-آیپد دارن که مجانی هست و هردوشون هم خوب کار میکنه
ممنون از این معرفی بسیار عالی
آقا عالیه
کلی به همچین چیزی نیاز داشتم
ممنون
من از اورنوت برای نت برداری از کتاب های درسی ام استفاده می کنم و اینطوری همیشه و همه جا با گوشی اندروید ام به نت هام دسترسی دارم چه سر کلاس باشم چه تو مترو
خیلی عالی بود فقط لود اون افزونه برای کسایی که سرعت مناسبی ندارند یکم اذیت میکنه ولی در کل خیلی مفید بود
yek afzuneye firefox be name read it later ham vojud dare ke haminkaro anjam mide doktor jan onam chize jalebie
یکی دیگه از معایبش هم عدم پشتیبانی از زبان پارسی است در حالی که از بیست زبان زنده دنیا پشتیبانی میکنه
خیلی خوب بود. ممنون.
ضمن سپاس، اگر کاربران ایرانی در چنین سرویس هایی به تعداد قابل ملاحظه ای برسند، ناگزیر باید زبان پارسی هم پشتیبانی کنند…
سلام
ممنون از معرفی این برنامه واقعا کاربردی. دو تا سوال داشتم:
1. اگر ما پستی را در گودر ستاره دار کنیم، بعدا آن پست در وبلاگ مورد نظر حذف شود یا عکساش غیر قابل دسترس باشد؛ باز هم ما از طریق گودر میتوانیم آن پست را بصورت کامل ببینیم؟ (مثل همین کاری که evernote میکند)
2. evernote متون فارسی رو که بصورت راستچین تنظیم شده، بهم میریزه. آیا برای رفع این اشکال میشه کاری کرد؟
ممنون
چند نکته که در کار با Evernote متوجه شدم:
1. شما در موبایل (اندروید)، در حالت آفلاین به هیچکدام از نوشته ها یا فایل های ذخیره شده نمی توانید دسترسی داشته باشید. در واقع برای این کار باید از نسخه پولی استفاده کنید.
2. در نسخه وب سرعت نشان دادن صفحات ذخیره شده کند است، ترجیحا باید اینترنت پر سرعت باشد.
3. برنامه ویندوزی Evernote اصلا خوب کار نمیکند. زیاد قات میزند. خیلی از وقت ها اصلا نمی توانی وارد بشوی.
4. (مهم) وقتی یک پست فارسی را در evernote ذخیره می کنیم، متن تنظیم شده راستچین به هم می ریزد. مخصوصا وقتی در سطری حروف انگلیسی یا اعداد باشند. اما اگر همان پست را از طریق گودر در evernote ذخیره کنیم، متن اصلا به هم نمی ریزد. برای مثال می توانید همین پست خودتان را یکبار از پنجره مرورگر در وبسایت ذخیره کنید و یکبار هم از در گودر آن پست را انتخاب کرده و ذخیره کنید و تفاوت را مشاهده کنید. (من از افزونه کروم استفاده کردم)
ممنون از امید , نکته های خیلی خوبی را تذکر داد.
فعلا اورنت به درد ما نمیخوره:-(
سلام . خیلی خوب هست . فقط آیا این مطالب فقط خصوصی میمونن یا به اختیار ما میتونن عمومی هم بشن؟ مثل وبلاگ
(میشه پاسخم را ایمیل کنید؟)
مرسی
لطفا به این ایمیلم بدید اونیکی خرابه . مرسی
Vaghean mamnoon az in hame talashetoon vase khedmat kardan be ham mihanatoon. Tozihetoon kheyli jame va ali bood
سلام. نسخه اندروید این برنامه ظاهرش کاملا متفاوته. خیلی سخته
سلام، من از اورنوت در اندروید خیلی استفاده میکنم، فقط یکی از مشکلاتی که دارم اینه که تو نسخه اندرویدش نمیدونم چه شکلی میشه زنگ هشدار قسمت یاد آورش تغییر میکنه، آهنگ و یا صدای زنگ هشدار انقدر آروم هست که آدم متوجه نمیشه،اگر میشه راهنمایی کنید خیلی زنگ هشدار برام مهمه…