«دیگو»، خوشمزه‌تر از دلیشس!

11

دیگو diigo را مدت‌ها پیش معرفی کرده بودم، اما چند روزی است که مجددا دوباره از این سرویس لینک‌دهی استفاده می‌کنم و اگر دقت کنید در پایین وبلاگ، در قسمت‌های لینک‌های خوشمزه از آن استفاده می‌کنم.

اما ممکن است این سؤال برای شما پیش آمده باشد که چرا دیگو را بر دلیشس ترجیح می‌دهم؟

برای امکانات بیشتری که دارد (و البته در دسترش بودنش!):

– اگر تا به حال با دلیشس لینک می‌دادید و نگران این هستید که اینک‌های قبلی‌تان از بین برود، نگران نباشید، همه آنها را می‌توانید وارد دیگو کنید.

– یکی از امکانات خوب دیگو این است که می‌توانید هر زمان که خواستید، لینک را به صورت خصوصی برای خودتان ذخیره کنید.

– می‌توانید لینک‌ها را در کتگوری‌های مختلف مرتب کنید.

– می‌توانید همزمان با لینک دادن، لینک را توییت کنید یا به فیس‌بوک خود بفرستید!

– دیگو، اپلیکیشن‌هایی برای اندروید و iOS دارد که با کمک آنها مرور لینک‌ها بسیار ساده می‌شود. به علاوه به کمک آنها می‌شود، لینک‌ها را آفلاین هم مطالعه کرد. به عبارت دیگر از دیگو می‌توان مثل سرویس‌هایی مانند Read it later هم استفاده کرد.

– دیگو افزونه‌هایی برای فایرفاکس و کروم دارد.

– لینک‌های دیگو را می‌توان به سادگی با دریافت کدی، در وبلاگ نمایش داد. همان طور که من در وبلاگم نمایش می‌دهم.

– ویژگی جالب دیگر امکان اضافه کردن یادداشت به هر صفحه است. به علاوه می‌توان جملات مورد نظر را های‌لایت کرد، به این ترتیب هر وقت خواستید در هنگام لینک به صفحه‌ای بر مسئله‌ای تأکید کنید، می‌توانید از این ویژگی استفاده کنید. با دیگو، حتی می‌توان از صفحه اسکرین‌شات هم گرفت و به لینک اضافه کرد!

در هنگام نوشتن این پست متوجه شدم که دیگو، اپلیکیشن مخصوص آی‌پد هم بیرون داده!


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

گالری- تصاویر تبلیغاتی خودروهای ایمپریال کرایسلر در سال‌های 1969 تا 1973

ما بیشتر این عکس‌ها را در فیلم‌ها و کارتون‌ها دیده‌ایم و راستش تعجب می‌کنیم که زمانی خودروی کرایسلر با این طول و عرض و طراحی تولید می‌شد.ایمپریال برند خودروهای لوکس کرایسلر در بازه زمانی سال‌های 1955 تا 1975 و نیز در بازه زمانی سال‌های…

اگر سیمپسون‌ها در دنیا وستروس بودند! گالری عکس

وستروس یک سرزمین یا قاره تخیلی و یکی از مکان‌های اصلی مجموعه رمان‌های فانتزی «آواز یخ و آتش» نوشته جورج آر آر مارتین است. انکاتی در مورد وستروسجغرافیا: وستروس در غرب قاره اسوس قرار دارد و با دریای باریکی که به نام دریای باریک شناخته…

هوش مصنوعی یکی از تخیل‌های کودکی ما را تصویرسازی کرد: کشتزارهایی از همه چیز: بستنی قیفی –…

شاید سریال کارتونی پینوکیو باعثش شد. شاید هم نه! در آن قسمت دلپذیر و خاطره‌انگیز، روباه مکار و گربه ننه، پینوکیو را فریفتند تا سکه خود را بکارد تا درختی از سکه بروید و بتواند سکه‌های بی‌شمار برداشت کند.سال‌ها از آن زمان گذشته، الان هم…

آیا می‌توانید در این عکس شیر کوهی را در حال تعقیب الک (گوزن شمالی) ببینید؟

یک دوربین خودکار راه‌اندازی شده توسط سرویس حیات وحش ایالات متحده، عکس‌هایی از یک شیر کوهی را در حال تعقیب یک گوزن شمالی ثبت کرد. از این عکس‌ها مشخص است که این شکارچی بسیار دشوار است.پس اگر گوزن بزرگ شکار شده باشد و متوجه خطر نشده باشد،…

اگر قرار بود ابرقهرمان‌ها، لباس‌های قرن نوزدهمی می‌پوشیدند

ما عادت کرده‌ایم ابرقهرمان‌ها را در لباس‌های امروز ببینیم و فیلم‌های زیادی هم که بر مبنای کامیک‌بوک‌ها ساخته شده، این تصور را در ذهن ما تشدید کرده‌اند.اما اگر قرار بود همین ابرقهرمان‌ها لباس‌های قرن نوزذهمی می‌پوشیدند، چه می‌شد؟…

کودکی که از کتابخانه عمومی شهر می‌خواستند بیرون بیندازندش، اما فضانورد شد!

دو برادر به نام‌ها رونالد (چپ) و کارل مک نیر (راست) با 10 ماه اختلاف در جنوب جدا شده به دنیا آمدند. این دو در دوران کودکی تا بزرگسالی جدایی‌ناپذیر بودند.در سال 1959، رونالد مک نیر 9 ساله به یک کتابخانه عمومی در لیک سیتی در کارولینای…
آگهی متنی در همه صفحات
11 نظرات
  1. money71 می گوید

    چند وقت پیش من از دیگوو استفاده می کردم ولی یه مشکلی که با فایرفاکس من داشت باعث کرش های زیادی می‌شد و منم مجبور شدم اونو پاک کنم.
    می‌خوام ببینم با فایرفاکس ۴ که مشکلی نداره؟

    1. ایثار می گوید

      تولبار دیگو با فایرفاکس 3 و 4 مشکلی ندارد.

  2. hassan می گوید

    ممنون بخاطر این مطلب مفید
    چند وقتی بود که شنیده بودم که یاهو دیگه میخواد از دلیشز ساپورت نکنه و به همین خاطر دنبال جانشین مناسبی براش میگشتم.امیدوارم که اونو پیدا کرده باشم.
    لازم به ذکر هست که تعدادی از امکانات دیگو دارای محدودیت استفاده هستند یا برای استفاده کردن از اونها باید اکانت پریمیوم داشته باشی.

  3. ویکی مکانیکا می گوید

    ممنون بابت مطلب خوبتون…اما فکر کنم از جایی کپی شده آخه در ابتدای متن درح شده که دیگو در لینک اشتراک مطلب وبلاگتون گذاشته اید! اما من هرچه در سایتتون دیدم چیزی نیافتم!

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      خیلی واضح اشاره کردم در متن پست. باز هم با دقت بیشتر فوتر را ببینید.

      1. ویکی مکانیکا می گوید

        با سلام خدمت شما دوست عزیز جناب آقای مجیدی!!!
        عذر تقصیر بابت تاخیر…سال نو مبارک

        از پاسختون ممنونم

  4. علیرضا می گوید

    البته دلیشز در دسترس است (پالایش نشده!) و اینکه میشه در دلیشز هم لینک رو به صورت خصوصی فرستاد. ضمن اینکه با افزونه‌های اشتراکگذاری مثل shareaholic دیگه لازم نیست افزونه‌ها یا تولبارهای اختصاصی دلیشز یا دیگو رو نصب کنیم. در مورد امکانات و نقاط قوت دیگو نسبت به دلیشز احتمالا حق با شماست 🙂

  5. راضيه می گوید

    سلام آقای مجیدی، مثل همیشه عالی بود. وبلاگ شما واقعاً مفیده مرسی

  6. از بیخ عرب می گوید

    آقا من اصلا نمی دونم این لینک دادن که میگین یعنی چی؟ لینک میدونم چیه ولی واقعا این صدمین پستیه که راجع به این قضیه می نویسی ولی توضیح نمیدی اصلا این چیه و چرا باید لینک رو از طریق این سایتا داد و چه کاربردی داره.

  7. Hamed می گوید

    اینو استفاده کنیم یا Evernote

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.