لوگوی «اپل»ای که منقش به چهره جابز است، توسط چه کسی طراحی شد؟

به احتمال زیاد پس از مرگ استیو جابز، این لوگوی ابتکاری را دیدهاید. لوگویی که در آن نیمرخ جابز روی سیب اپل کار شده، ما را به یاد جابز و نقش تعیینکنندهاش در اپل میاندازد و ضمن شباهت به لوگوی اصلی اپل، شاید به نوعی به ذهن متبادر میکند که گویی اپل با رفتن جابز، چیزی کم دارد.
اما گویا بر سر اینکه نخستین بار چه کسی این لوگو را طراحی کرده و یا فکر این لوگو از آن چه کسی بوده، بحث و مناقشه در گرفته است:
کریس تورنلی، ادعا میکند که ایده لوگو را او در می سال ۲۰۱۰ داده است. مدعی دیگر که «فرزین عادلی» نام دارد کهشاید ایرانیتبار باشد، او میگوید که ایده این اوگو، ساعاتی بعد از اعلام رسمی جابز به ذهنش رسید. در این میان «جوناتان ماک لانگ»، توانسته اعتبار طراحی این اوگو را از خبرگزاری رویترز، صبح روز بعد از فوت جابز، دریافت کند.
البته این سه طراح، شکایت زیادی از هم ندارند و آرامند، چون تصور میکنند که بسیار محتمل است که هر یک از آنها بدون دیدن کار دیگری، به صورت جداگانه این ایده به سرشان راه یافته باشد.
شخصی که لوگوی وسطی را در عکس بالا طراحی کرده است، کریس تورنلی است، او همه عواید مالی این طرح را به بنیاد خیریه سلطنتی سرطان منچستر بخشیده است. فرزین عادلی هم از طریق صفحه خود در eBay خود سعی میکند که برای بیماری سرطان پانکراس -همان بیماری که جابز را از پا درآورد- پول جمعآوری کند. «جوناتان ماک لانگ» هم زیاد از سوی عادلی یا تورنلی تحت فشار نیست، چون هر دوی آنها میدانند که او لوگویش را زودتر از هر دوی آنها طراحی کرده است.
سلام مهم این است که جابز یکی از برترین ها و نوابغ فناوری بین ما نیست برایش آرزوی زندگی اخروی نیکوی را داریم روحش شاد
با سلام
واقعاً خسته نباشید و دستتون درد نکنه
من به ایمیل های قشنگتون معتادم .
میدونستید که کارمندان اپل وحشت داشتن از اینکه با استیو تو آسانسور همسفر بشن؟ چون میترسیدن تا وقتی آسانسور برسه پایین کارشون رو از دست داده باشن!
واکنش ریچارد استالمن به مرگ جابز این طور هست:
استیو جابز، کسی که پیشگام تبدیل کامیپیوتر به یک زندان باحال بود، در گذشت. زندانی که برای محروم کردن احمقها از آزادیهایشان طراحی شده بود.
هارولد واشنگتن، شهردار شیکاگو، درباره دالی، شهردار فاسد پیش از خود گفته بود: «خوشحال نیستم که او مرده، ولی خوشحالم که دیگر نیست». هیچکس سزاوار مرگ نیست، نه جابز و نه آقای بیل (گیتس) و نه کسانی که کارهای شیطانیتری از این دو انجام دادهاند. با این حال، همه ما سزاوار دیدن روزی که تاثیر بدخواهانه جابز بر روی رایانش مردم پایان میپذیرد هستیم.
بدبختانه به رغم غیبت جابز، این تاثیر همچنان ادامه خواهد یافت. تنها میتوانیم امیدوار باشیم جانشینان او، در تلاش برای ادامه راه او، کمتر موفق باشند….ادامه
از وبلاگ ذهن آزاد