تحولات ناخواسته در گوگل ریدر، نگرانیها و چارهاندیشیها

گوگل از 10 روز پیش در وبلاگ رسمی خود خبر از تغییرات عمدهای در گوگل ریدر داده بود، تغییراتی که کاربران عاشق گوگل ریدر را نگران میکرد، این تغییرات از بامداد امروز عملی شدند.
اگر وارد حساب خود در گوگل ریدر شوید، این تغییرات را میتوانید ببینید، قالب جدید گوگل ریدر، عمدتا سفیدرنگ است، از جهاتی این قالب جمع و جورتر و زیباتر از قالب پیشین است، اما از دیدی دیگر سفیدی یکنواخت آن در وبگردیهای طولانی دلآزار است. به علاوه رنگ عناوین فیدها هم با رنگ فونت متن فیدها، تفاونی ندارد و هر دو مشکی هستند و همین مسئله کاربرانی که را که عادت دارند، سریع اسکرول کنند و در صورتی که عنوانی جلب نظر کرد، متن پست را بخوانند، به دردسر خواهد انداخت.
البته اگر کاربر فایرفاکس و یا کروم باشید، با استفاده از افزونه گریزمانکی یا استایلیش و بهرهگیری از قالبهایی که به زودی روی وب قرار خواهند گرفت، میتوانید قالب دلخواه خود را داشته باشید و نباید نگران این مسئله باشید.
خوشبختانه، در نسخه جدید گوگل ریدر، هنوز هم میتوانید پستهایی را پسندیدهاید با «استار» مشخص کنید تا بعدا بتوانید برگردید و آنها را بخوانید.
اما مشکل اصلی که از 10 روز همه کاربران گوگل ریدر را نگران کرده است، حذف عناصر اجتماعی پیشین گوگل ریدر است. بله! از این به بعد دیگر نمیتوانید پستها را «لایک» بزنید یا به اشتراک بگذارید و خبری از «فالو» کردن و «فالو» شدن در گوگل ریدر نیست! به جای آن گوگل سعی کرده، ویژگیهای اجتماعی گوگل پلاس را به گودر بیاورد و از این به بعد شما به جای لایک و شیر، آیکون «پلاس وان» را در زیر فیدها خواهید دید.
برای من به عنوان یک وبلاگنویس، تعداد لایکهایی که هر پستم میگرفت، اهمیت زیادی داشت، چون معیاری بود از میزان محبوبیت پستها و به من کمک میکرد که سمت و سوی وبلاگ را مشخص کنم و متوجه بشوم که چه پستهایی برای خوانندهها جالبتر است.
آیا تعداد «پلاسوانها» میتواند، همان کارایی میزان لایکها را داشته باشد؟
به طور کلی پاسخ من به این سؤال مثبت است. یک خبر خوب هم این است که شما در «گوگل ریدر» خودتان در زیر هر نوشته، تعداد کل «پلاس وانهای» آن را خواهید دید. به عنوان مثال اگر 10 نظر از خوانندههای من با مراجعه مستقیم به وبلاگ، پستی را پلاس وان کرده باشند و 20 نفر هم در گودر مبادرت به این کرده باشند، گوگل ریدر عدد 30 را برای پلاس وانهای یک پست نماش خواهد داد.
یکی از سرگردانیها پیشین بعضی از وبلاگنویسها این بود که وبلاگشان چندین خروجی فید داشت و هر یک از این خروجیهای فید، به صورت جداگانه لایک میگرفتند و بنابراین آگاه شدن از تعداد کل لایکها یا باید با مراجعه به همه این خروجیهای فید صورت میگرفت و یا استفاده از سایت لایکخور. به نظر میرسد با توجه به جمع شدن تعداد «پلاس وان»ها، این مشکل را هم در گوگل ریدر جدید نداشته باشیم.
البته ما همچنان به سایت لایکخور برای دیدن پستهای برتر وبلاگستان و دسترسی سریع به آمار وبلاگ نیاز خواهیم داشت، امیدواریم که مشکلات تکنیکی عمدهای بر سر راه لایکخور قرار نگیرد و این سایت همچنان بتواند نقش سابق خود را بازی کند.
اگر از کاربرانی هستید که نوتهای زیادی در گودر میگذاشتید و حالا نگران هستید که کل این نوتها از بین رفتهاند، نگران باشید، شما میتوانید با مراجعه به اینجا از کل فعالیتهای اجتماعی سابق خود در گودر پشتیبان بگیرید.
اما مسئله نگرانکننده این است که کل دنبالکنندههایی و دنبالشوندههایی که کاربران مشتاق گوگل ریدر در طی سالها به دست آوردهاند، حذف خواهند شد. البته میشود با کارهایی این ضایعه را کمتر کرد، مثلا اگر کاربر ارزشمندی را دنبال میکردید، میتوانید از این به بعد اکانت او را در پلاس دنبال کنید، اما بدیهی است که کاربرانی که دنبالکنندگان زیادی درگودر قبلی داشتند، نمیتوانند امید داشته باشند که همه این کار را بکنند و با ریزش شدید دنبالکنندگانشان مواجه خواهند شد.
اما نگرانکنندهترین مسئله، نه پلاسوان شدن فیدها در گودر جدید است و نه ریزش دنبالکنندگان و از دست دادن دنبالشوندهها، نگرانی عمده این است که اشتراک مطالب به سادگی و با اعتبار قبلی دیگر ممکن نخواهد بود.
برای اینکه متوجه مسئله شوید، بیایید با هم روند اشتراک مطلب را در گودر جدید با هم مرور کنیم:
1- در گودر جدید برای اشتراک یک مطلب، ابتدا باید آن را پلاس وان کنید. با این کار مطلب در پلاس شما در قسمت مطالب پلاسزده شده قرار میگیرد.
2- بعد از پلاس وان کردن، میتوانید با کلیکی دیگر، مطلب را به صورت یک پست در پلاس منتشر کنید. در این قسمت میتوانید حلقهای که قرار است، پست در آن قرار بگیرد مشخص کنید و تعیین کنید که پست به صورت عمومی در معرض دید همه باشد، یا فقط دوستان خاص یا خانواده شما آن را ببینند. با انجام این کلیک، «خلاصه»ای چندجملهای از پست به همراه یک تصویربندانگشتی از عکسهای آن پست، منتشر میشود. در صورت داشتن اینترنتی کند و «نیمسوز»، بارگزاری این قسمت وقتگیر و حتی گاهی ناممکن است.
معایب و نقاط ضعف اشتراک پلاسی پستها، نسبت به اشتراک گودری سابق:
1- اشتراک گذاشتن دو کلیکی شده و دیگر به سبک سایق یک کلیکی نیست! یک کلیک بیشتر، یعنی به اشتراک گذاشته نشدن کلی از پستها از سوی کاربرانی گودر!
2- عدم امکان مشاهده کل پست به اشتراکگذاشته شده در پلاس: خلاصه چندجملهای یک پست چه جذابیتی میتواند داشته باشد؟ هیچ مفهومی را منتقل نمیکند. برای من به عنوان یک وبلاگنویس، همین مطلب ضایعهای است، شمار قابل توجهی از نوشتههای من، بارها به اشتراک گذاشته میشدند و من علاوه بر خوانندههای ثابت خودم، روی همین پستهای به اشتراک گذاشته شده حساب میکردم، این پستها مخاطب را من زیاد میکردند و به صورت مرتب تعدادی را به شمار خوانندههای فیدی من میافزوند.
3- کاهش ارزش پردازش گودری مطالب و مخلوط شدن پستهای اشتراکی گودری با مطالب دیگر: محیط یک شبکه اجتماعی عمومی مثل فیسبوک یا پلاس با محیط یک شبکه اجتماعی مثل نسخه پیشین گودر تفاوت بسیار دارد. در گودر، ما نوع خاصی از کاربری را شاهد بودیم، کاربران گودر صدها فید را میخواندند و مطالب جالبش را به اشتراک میگذاشتند و یادداشتها و نظرات خود را به این مطلب میافزودند، با این کار، آنها یک ماشین بزرگ پردازش مطالب را درست میکردند.
اما حالا، وقتی پستهای ارسال شده از گودر با مطالب دیگر مخلوط میشود، دیگر غنای کلی مطالب پایین میآید. کاربری مثل من که عادت داشت خیلی سریع هر روز اخبار و مطالب پردازششده کاربران گودر را بخواند، دیگر وارد باید پلاس شود و در کنار پستهای نامربوط دیگر شامل احوالات و نظرات کاربران پلاس و یا عکسهای متحرکی که آنها در پلاس پست کنند، سعی کند که مطالب گودری را که خلاصه هم شدهاند، پیدا کند. پیداست که این مطلب به کلی ارزش اشتراک به سبک جدید را کم خواهد کرد.
خب بیایید مزایا و معایب گودر جدید را به صورت فهرستوار با هم مرور کنیم:
مزایا:
– قالب مینیمال سفید
– متحد شدن و یکپارچه شدن «پلاس وان»های هر مطلب
– یکپارچه شدن ویژگیهای اجتماعی گودر با پلاس
معایب:
– ریزش دنبالکنندگان و دنبالشوندهها
– سردرگمی کاربران برای تطبیق با شرایط جدید
– دشوار شدن و کاهش اعتبار اشتراکات ارسال شده از گودر به پلاس
– عدم امکان مشاهده اشتراکات به صورت پست کامل در پلاس
به علاوه باید در نظر داشت که نگاه رسمی تیرهای به شبکههای اجتماعی در ایران جاری است و بنابراین حساسیت بیشتری به پلاس نسبت به گودر وجود خواهد داشت و مشکلات عدم دسترسی هم تشدید خواهند شد.
آیا میتوان با ترفندهایی مشکلات را کمتر کرد؟
1- پیش از هر چیز، از وبلاگنویسهای آیتی انتظار میرود که در مورد پلاسوان کردن و شیوه جدید اشتراک، با نوشتن پستهایی به خوانندگان خود توضیح بدهند.
2- هر چه زودتر از فعالیتهای پیشین خود در گودر پشتیبان بگیرید، اگر کاربران خاصی را در گودر دنبال میکردید، که برایتان اهمیت داشتند، سعی کنید که حساب آنها را در پلاس پیدا کنید و آنها را در حلقههایتان جای بدهید.
3- با پشتکار و مسئولانه مطالب را به اشتراک بگذارید.
4- امیدواریم که لایکخور هر چه زودتر بتواند از لحاظ تکنیکی شیوههایی برای شمارش پلاسوانها پیدا کند و شاهد سایت پلاسخور باشیم!
5- به عنوان یک پیشنهاد از دوستان و کاربرانی که توانایی فنی نوشتن افزونه برای کروم و فایرفاکس دارند، تقاضا میشود که افزونههایی بنویسند که کار اشتراک مطالب را آسان کنند و اجازه بدهند که کل مطلب در پلاس به اشتراک گذاشته شود.
این افزونههای باید بتوانند متن کل پست را به صورت کامنتهایی در زیر خلاصه پست منتشر کنند. مثلا به این صورت:
البته احتمالا نوشتن این افزونههای دشواریهای زیادی در بر داشته باشد.
اما از زوایه دیدی ژرفتر و از دید یک کاربر جهانی، آیا تغییرات جدید کمکی به پلاس خواهند کرد؟
شخصا در مؤثر بودن تغییرات جدید در گودر در راستای افزودن بر جذابیت پلاس، تردید دارم. تصور میکنم راههای بینابینی هم برای گوگل وجود داشت. مثلا:
– امکان برقراری جریان گودر به پلاس، ضمن دست نزدن به ویژگیهای اجتماعی گودر
– امکان مشاهده جداگانه مطالب اشتراکی گودر در گوگل پلاس و دیدن آنها به صورت کامل
– امکان تشکیل خودکار حلقههایی در پلاس که شامل همه افراد دنبالکننده و دنبالشوند در گودر باشد.
تجربه نشان داده است که کاربران بیشتر از افزوده شدن ویژگی استقبال میکنند و نه تغییر به صورت جابجایی ویژگیها و حذف تحمیلی آنها.
در این ده روزه بعضی از دوستان، نگرانیهای کاربران ایرانی گودر و شماری از کاربران بینالمللی این سرویس را بیشتر ناشی از خو گرفتن آنها به شیوه کاربری خاصی میدانستند که به صورت پیشفرض مد نظر گوگل نبود.
درست است که برخی از کاربران گودر را با یک سرویس وبلاگنویسی اشتباه گرفته بودند یا از آن برای پخش آگهی استفاده میکردند، درست است که مناظرهها و یقهگیریها به صورت مطالب زیر پستها هم کم نبود، اما باید توجه داشت که این نیازهای خاص ما بود که به سوی این سبک خاص کاربری سوقمان داد و من شخصا مشکلی با این شیوه کاربری نداشتم.
اما اگر از این کاربرهای نامعمول صرفنظر کنیم، باید بگویم که نگرانی عمده در حال حاضر این است که تغییرات جدید، نهتنها کمکی به پلاس نکند، بلکه کاربران سنتی گودر را هم دلسرد کند و نتیجه کلی چیز نباشد جز یک فرایند اجتماعیزدایی از یکی از محبوبترین سرویسهای اینترنتی.
پینوشت: این پست در ساعات اولیه بامداد امروز نوشته شده است، اما به خاطر اختلال شدید شبکه اینترنت، موفق نشدم هیچ عکس یا اسکرینشاتی به پست اضافه کنم که قطعا کیفیت پست را کاهش میدهد. بابت این مشکل ناخواسته از خوانندگان عزیر عذر میخواهم.
یک مشکلی که به نظر من به وجود اومده اینه که برای به اشتراک گذاری یک مطلب حتما باید پلاس خور یا همون لایکش کنی. در گودر مرحوم می شد بدون اینکه مطلبی رو لایک بزنی به اشتراک بگذاری. لزوما دلیلی نداره که یک مطلبی رو که دلت می خواد دیگران هم بخونن رو تو دوست هم داشته باشی.
+1
آقای دکتر شما اشتباه میکنید! شر کردن از گودر توی گوگل پلاس این قدرها هم که نوشتید سخت نیست و لازم نیست حتما اون مطلب رو پلاس وان کنیم تا بتونیم تو پلاس شیرش کنیم.
توی گودر روی هر آیتمی که بودید روی دگکه Share در بالای سمت راست صفحه گودر کلیک کنید خود به خود لینک اون مطلب رو روش هستید هم ضمیمه میشه بعد با یک کلیک میتونید شر کنید … به همین سادگی
خدا خیرت بده.
:)
:دی
علاوه بر روش استفاده از دکمه Share اگر پلاس رو در لیست send to اضافه کرده باشید میتونید با یک کلیک مطلب رو در پلاس شیر کنید
منظورتون از لیست send to چیه؟ میشه لطفا راهنمایی کنید؟
ممنون از مطالب مفیدتون
یک موردی که خوبه در یک اصلاحیه یا مقاله به اون اشاره بشه این هست که بدون لایک یا پلاس وان کردن یک پست میشه اون رو به اشتراک گذاشت. روی گوگل ریدر مثل بقیه سرویس های گوگل در نوار ابزار سیاه بالا و در سمت راست اون یک دکمه share وجود داره. وقتی که روی اون کلیک کنید اون پست یا آیتمی که در حال نمایش هست به پنجره share اضافه میشه و میشه اون رو به اشتراک گذاشت بدون اینکه پست رو پلاس وان کرده باشیم و مجدد بر روی پلاس وان کلیک کنیم.
حس میکنم گوگل یه خیانت بزرگ کرده و آدمهای مجازی زندگیم رو یه دفعه و یه جا حذف کرده.
گودر بدون آدمهای مجازی چه معنایی داره.خب آدم با یه ریدر دیگه فیدهاش رو میخونه.
آدمهای گودر و پلاس در دو سطح اجتماعی مختلف هستن و اینکه همه نوشته هاشون با هم دیده بشه هیچ خوب نیست.
کاش گوگل به گودری ها حق انتخاب می داد که گودر یا پلاس رو انتخاب کنن.
سلام. برای به اشتراک گذاری یک مطلب لزومی نداره که حتما اونو پلاس کنید. کافیه رو نوار سیاه گوگل (بالای صفحه) روی Share کلیک کنید. در این صورت مطلب جاری در بخش مطلب Share قرار میگیرد. شما میتونین اینجا هم کامنت اضافه کنین و هم تغییر بدین مطلبو و هم دایرههاتونو مشخص کنین.
ولی اینجوری هم دو کلیکی شده و حق با شماست که میگین سخت شده به اشتراکگذاری.
سلام ، یک سوال آقای مجیدی :
برای مثال وبلاگ خودتون ، اگر مطلب جدیدی بنوسید ، روی خروجی RSS هم قرار خواهد گرفت و بالطبع تو GReader هم خواهد آمد ،
با توجه به تغییرات جدید وقتی مطلب جدیدی می نویسید ، باید جداگانه در GPlus هم شیر کنید یا نه بعد از قرارگفتن در GReader در GPlus شما شیر می شود .
به طور خودکار در پلاس مطلب جدید نمییاد.
بعد یه مدتی اینم عادی میشه فقط ای کاش دکمه شیر رو میذاشتن و حذفش نمی کردن امروزم جیمیل شکل و شمایل جدیدترشو نشون داده خیلی قشنگه
مشکل جدید توی ریدر درشت نشون دادن فونتهاست برای شمام همینطوره یا مشکل از فایرفاکسمه؟
جیمیل که قیافش عوض نشده. هنوز همون قبلیه…
سلام.
ازتون یه خواسته داشتم.میشه درباره این سرویس جدید اپل یه مطلبی بنویسین تا ما هم متوجه اون بشیم.اینم لینکش:
http://www.apple.com/education/
ممنون میشم.
نحوه ی نمایش فید های من عوض شده! قبلا به اضای هر 15 تا پست فارسی، 1 پست انگلیسی نشون میداد. الان با اینکه رو سورت با مجیکه، ولی هیچ مجیکی هم نداره! 200 تا انگلیسی نشون میده یه فارسی. این انگلیسی ها هم که روزی 25 تا پست دارن.
خیلی ضد حاله. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟ چیکارش باید کرد؟
من که هیچی رو هم پلاس وان نخواهم کرد. اصلا وقتی موس رو می برم روش میگه پابلیکلی… دو تا فحش میدم موس رو میکشم کنار.
سلام
گوگل استراتژی غلطی رو پیش گرفت…
یه مشکل دیگه هم اینه نمیتونی ببینی چه کسایی پلاس کردن پستت رو .
+1
میدونم که هر گردی گردو نمیشه اما میتونید سایت های مشابه گودر رو معرفی کنید؟
من واقعن ناراحت شدم ازین تغییر.این شاید یکی از اشتباه ترین تصمیمات گوگل برای افزایش استفاده از پلاس باشه.
به نظر من این یه حرکت ناشیانه از گوگل بود… با اینکه من از گوگل ریدر کم استفاده میکردم، و زیاد خودم رو درگیرش نکرده بودم، اما بسیار بسیار تحسینش میکردم. واقعا مطالبی رو میخوندم که با سلیقه ام جور در میومد، و کسانی رو فالو میکردم که خوشم میومد. پست ها رو از روی تعداد لایکهای گرفته شده فیلتر میکردم و به خاطر کمبود وقت بهترین هاشون رو میخوندم، و از هر کدوم که خوشم میومد یه لایک ساده میزدم که یعنی دمت گرم… این یه بار روانی خوبی به آدم منتقل می کرد. ولی الان…
گوگل داره همون اشتباهی رو میکنه که یاهو کرد. سرویس های متعدد با کارایی های مشابه، آخرش هم تعطیلی دونه دونه اونها.
گوگل ریدر با اون امکانات قبلیش مثل خونه ی آدم بود که محتواش رو خود آدم با سلیقه خودش، به کمک دوستانش تعیین می کرد. الان دیگه اون مفهوم دوستی از بین رفته. و گوگل ریدر تبدیل شده به یه نرم افزار فید خوان خشک و خالی و مسخره.
گوگل پلاس هم با اینکه خیلی گنده به نظر میاد، اما شک ندارم به سرنوشت شومی دچار خواهد شد. همین طور گوگل باز. همین طور که دیدیم گوگل ویو چی شد… گوگل ریدر هم که این طوری زیرابش خورد…
من دیگه هیچ تمایلی به تبدیل شدن به بازیچه ی دست گوگل ندارم. هر دفعه میاد یه بمب میندازه هر چی داشتیم و نداشتیم نابود میکنه. دیگه وقتی نتونم حس لایک زدن و شر کردن رو پیدا کنم، واسه چی باید بیام گوگل ریدر؟! گوگل پلاس هم با اون ظاهر رنگ و رو رفته و عملکرد پیچیده ای که داره به جایی نخواهد رسید.
حیف… به کلی دلسرد شدم… همون جیمیل رو بچسبیم از همه بهتره… واقعا حیف…
من نمیدونم چطور به مغز گوگلیها نرسید که باید گوگل+ را شبیه گودر می کردند نه گودر را شبیه گوگل+!! مثل اینکه هنوز متوجه نشدن بهترین و با ارزشترین محصولشون گودره نه گوگل+. تا دیروز من فیس بوک را هیچوقت رقیبی که بتواند در برابر گوگل دوام بیاورد نمی دیدم اما با این اشتباهی که گوگل کرد اگه تا چند روز دیگه تحولاتی خصوصا در گودر صورت نگیرد هر دو سرویس گوگل را باید فنا شده تصور کرد. واقعا حیف شد!
راستش،من زیاد با این پلاس وان و گوگل پلاس کار نکردم!! ولی دوست داشتم که فرصتی بشه که عضو این مجموعه ها بشم و استفاده بکنم!!
به نظرم،گوگل با تغییر ظاهر ها(جیمیل،بلاگر،گودر،صفحه ی اصلی،کلندر و….!!) و همچنین وصل کردن همه چیز به شبکه ی اجتماعیش،ریسک فوق العاده بزرگی میکنه!!
ممکنه همه چیز بپره و گوگل دیگه نتونه همه جوره نفر اول باشه، OR(به قول بارنی!!) میتونه قسمت اعظم ترافیک تکنولوژی رو با اندو و اینترنت داشته باشه و موفق ترین باشه!!
من که با تغییرات در گودر،تا زمانی که بتونم همچنان مطالب فید ها رو دنبال کنم،موافقم!!!!
در مورد متحد شدن 1+ ها یک مشکلی وجود داره. مثلاً یک مطلبی توی گودر 40 بار 1+ شده. وقتی من اونو به همین روشی که گفتین توی گوگلپلاس همخوان میکنم، تعداد 1+ ها صفر میشه. در نهایت هم که دوستان حلقهی من مثلاً 10 بار این مطلب را 1+ میکنن، این 10 تا با 1+ های قبلی فید جمع نمیشه. بقیه هم با این مشکل مواجه هستند یا نه؟
نه پنهان نشده در ستون سمت چپ، کافی است روی starred items کلیک کنید.
شخصا از حذف گودر خیلی ناراحتم و به نظرم کیفیت ارتباطی که در گودر وجود داشت اصلا در پلاس نیست.
شاید اگر مسئولان گوگل به تفاوت های بنیادین کاربران گودر و پلاس و فیس بوک توجه می کردن و متوجه میشدن کاربران گودر افرادی درون گرا تر با علایق مشخص تر هستند و اینجا به خوبی با هم مرتبط هستند، همان کیفیت را به ریدر پلاس منتقل می کردند. به نظرم ارتباطهای مجازی ما با توجه به کیفیت پایین اینترنت در ایران و حذف گودر، دیگر مثل سابق نخواهد بود.
گوگل ریدرم که به سلامتی فییلتر شد…..
این مشکلات واسه گودری های انگلیسی زبان هم به وجود اومده؟
خوب گ+ تازه کاره. انگلیسی ایرادات رو واسش بفرستین حتماً یه تغییراتی می ده!
وقتی یک مطلبی رو از گودر توی پلاس شر میکنیم، تعداد 1+ ها صفر میشه و به 1+ ها فید اضافه نمیشه. راهحلی دارید دوستان؟
میشه در مورد اون افزونه کروم که یه کم این قیافه فوق سفید گودر رو قابل دیدن تر بکنه یه لینکی بدین؟
چشمم در اومد از بس که همه چی سفیده!!!
بزرگترین ضعف این کوچ از دست رفتن فالوورهاست.
اگر همه فالوورها و کسانی که فالوشان می کنیم را به عنوان یک حلقه اضافه می کرد بد نبود.
در ضمن خیلی کند تر از گودره
مگر سبکتر نشده یا ادعای گوگل همین نبوده؟
برای دیدن مطالب به اشتراک گذاشته شده دوستا نباید بریم تو گوپلاس
و برای دنبال کردن خوراک ها در گودر بمانیم
این چه یکی شدنی اشت؟
God damn those who did this.
در مورد گوگل پلاس باید بگم که این نیز بگذرد
اما در مورد تغییرات من با @senaps موافقم. گوگل با این تغییرات داره ریسک میکنه؛درست٬اما باید توجه کرد شرکت مورد نظر گوگل هست و با یاهو و … فرق داره و اکثر کارهاش حساب شده هستش. گوگل همیشه خلاقیت٬ جذابیت٬ سادگی وسرعت رو در نظر داشت اما این بار منافع رو هم به اینا اضافه.
اما در کل با شناختی از گوگل میره من بیشتر با طرف موفقیت ریسک موافقم و فکر میکنم که گوگل میخواد تغییراتی بزرگ اما مفید رو ایجاد کنه اما در بلند مدت
قبلا میتونستی مطالبی رو که به اشتراک میگذاری با یک ابزارک داخل وبلاگ خودت نمایش بدی.
ظاهرا با تغییرات جدید این امکان هم از بین رفته!
سلام
به نظر من وقتی یک شبکه اجتماعی ایجاد میشه و بخصوص زمانی که اون شبکه اجتماعی پرمخاطب هم باشه. بهرحال استفاده کنندگان از اون سرویس هم یک حقی پیدا میکنند و احترام به حقوق دیگران به نظر من ایجاب میکرد این مساله به رای گیری گذاشته بشه از استفاده کنندگان این شبکه. چون این قضیه خصوصی و متعلق به گوگل نیست چون گوگل بی یوزرهاش عملا بی معناست.
معایب این کار از نظر من فوق العاده زیاده . چون در اون صورت افراد هم فکر و هم سلیقه رو پیدا میکردم و زمانی که وقت کم بود برای به روز بودن مطالب شر شده افراد هم سلیقه ام رو برای چند دقیقه مطالعه میکردم.
اتفاقات داره به سرعت می افته
هم قابلیت Send to و هم Share متن کامل رو براتون هرجا بخواید میفرسته.
کلا عادت کرده اید که بدون بررسی و کنجکاوی، با هر تغییری مخالفت کنید.
الان کافیه فیس بوک حواسشو جمع کنه و ضربه آخرو به گوگل وارد کنه! کافیه یه “فید خوان” شبیه گودر به اسم مثلا “فید بوک” یا “فید شر” راه اندازی و به فیس بوک متصل کنه، شبیه همون کاری که گودر سابق می کرد… دیگه گوگل هم گودرش عقب افتاده و هم گوگل پلاسش!! در هر دو مورد برتری رو از دست داده… راستی چرا گوگل به این مساله فکر نکرده؟؟
گودرش را که برتری بلامنازع به فید خوان ها داشت را در موضع ضعف قرار داد تا پلاسشو تقویت کنه، امکان داره هردو رو با هم از دست بده!!
خوش به حال خودم
سلام دکتر فکر کنم این مطلبی که من نوشتم به درد شما بخوره:
http://www.itca.ir/archives/405