10 گجتی که داشتنشان در سال 2012 نشانه بهروز بودن شماست!

در پستی که چند ساعت پیش در «یک پزشک» منتشر شد، در مورد گجتهایی نوشتم که داشتن آنها در دهههای قبل مایه تفاخر ما میتوانست به حساب بیاید و همچنین نشانه به روز بودن صاحبش بودند.
اما در سال 2012، چه گجتهایی همین خصوصیت را دارند و میتوانند نشانه بهروز بودن ما باشند؟ ما باید برای داشتن چه گجتهایی لحظهشماری کنیم؟
1- کیندل فایر شرکت آمازون: کیندل فایر را بیجهت در صدر گجتهای 2012 قرار ندادهام. این تبلت هفت اینچی با پردازشگر دو هستهای و صفحه لمسی خوب، میتواند به کاربرش اجازه دسترسی به 100 هزار فیلم و موسیقی و میلیونها کتاب بدهد، خرید این تبلت کاملا اقتصادی و به صرفه است و قیمت آن فقط 199 دلار است! مرورگر پرسرعت «سیلک» و همچنین امکان استفاده از فضای ابری هم این تبلت را برای خرید جذاب میکنند.
اطلاعات بیشتر در مورد کیندل فایر
2- نینتندو Wii U: اما کنسول جدید بازی نینتندو چیزی نیست که بشود به راحتی از آن صرفنظر کرد، این کنسول که Wii U نام دارد، از لحاظ سختافزاری به خوبی ایکس باکس 360 و پلیاستیشن 3 است. با خروجی HDMI با وضوح 1080P باید انتظار کیفیت ویدئویی خوبی از آن داشته باشید. به علاوه این کنسول از بازیهای سهبعدی هم پشتیبانی میکند.
این کنسول از یک پردازشگر چندهستهای بهره میبرد. اما چیزی که نینتندو Wii U را جالبتر و شگفتانگیزتر میکند، کنترلر آن است!
این کنترلر شش اینچی و لمسی است و البته همه دکمههای معمول فیزیکی را هم دارد. با صفحه نمایش این کنتلر هم میتوان به صورت لمسی بازی نمایش داده شده روی تلویزیون HD را کنترل کرد و هم میتوان اصلا از صفحه نمایش کنترلر مستقلا به عنوان نمایشگر بازی استفاده کرد و با خاموش کردن تلویزیون، بازی را روی آن دید و اجرا کرد.
3- تبلت ترنسفورمر پرایم: کمتر خریداری در سال 2012 پیدا میشود که در پی خرید یک تبلت اندرویدی کارا باشد و تبلت Eee Pad Transformer Prime شرکت Asus را مد نظر قرار ندهد.این تبلت 10.1 اینچی با بدنه آلومینیومی، از آیپد 2، سبکتر و نازکتر است، از پردازنده چهارهستهای بهره میبرد و دوربین پشتیاش 8 مگاپیکسلی است. حالا اگر یک داک کیبورد هم برای آن خریداری شود، بیش از پیش دلفریب خواهد شد!
اطلاعات بیشتر در مورد ترنسفورمر پرایم
4- تبلتی با ویندوز 8: ویندوز 8 با رابط کاربری مترو و اپلیکیشنهای مترو و پشتیبانی از پردازشگرهای ARM مثل پردازشگر Tegra 3 بیشک جذابیتهای زیادی برای سازندگان تبلت خواهد داشت. بنابراین در سالی که پیش رو داریم کمکم سر و کله تبلتهایی با ویندوز 8 هم در بازار پیدا خواهد شد. دوستداران سنتی محصولات مایکروسافت بیشک این فرصت را برای خرید یک تبلت ویندوزی از دست نخواهند داد.
اطلاعات بیشتر در ویندوز 8
5- آیپد 3 و اپل تیوی: از هماکنون شایعاتی در مورد آیپد 3 در محیط اینترنتی پچیده است، از جمله اینکه وضوح صفحه نمایش این تبلت «رتنیا» است، یا اینکه ممکن است این تبلت چهارهستهای باشد یا نسخه 7 اینچی هم داشته باشد. بعضیهای میگویند که روز 24 فوریه، همزمان با روز تولد استیو جابز این محصول معرفی خواهد شد.
گرچه ممکن است درست مثل همه چیزهایی که در مورد آیفون 4S شنیدیم، همه چیز در حد شایعه باشد. اما با توجه به به بازار آمدن تبلتهای کارای اندرویدی، اپل برای اینکه همچنان حرف اول را در دنیای تبلت بزند باید یک ارتقای اساسی در آیپد خود بدهد.
اما محصولی که یک سال تمام باید شایعاتش را در وب دنبال کنیم، چیزی نیست جز اپل تیوی یا همان تلویزیون اپل. گمانهزنیها حاکی از آن است که اواخر سال 2012 این محصول وارد بازار خواهد شد ودر تعطیلات سال میلادی آیتی، اپل تیوی محصول داغی خواهد بود. گفته میشود که فناوری کنترل با صدا یکی از ویژگیهای اپل تیوی خواهد بود و محتمل است که «سیری» در این میان نقش مهمی بازی کند، چه بسا خریداران این محصول به جای اینکه به شیوه معمول زمان ضبط یک شوی تلویزیونی را به DVR خود بدهند، خطاب به تلویزیون خود بتوانند بگویند: قسمت بعدی سریال Walking Dead را برایم ضبط کن! تازه شایعاتی هم است که این برنامهها را هر کاربر میتواند روی یک فضای ابری اختصاصی ضبط کند و نیازی به هارد دیسکهای حجیم نخواهد بود.
با این تلویزیون نمایش محتوای دیگر آیدیوایسها روی صفحه تلویزیون بسیار سادهتر خواهد شد و با همین آیدیوایسها هم میتوان تلویزیون را کنترل کرد، حتی میشود قسمتی از یک ویدئو یا شوی تلویزیونی را روی یک آیدیوایش تماشا کرد و باقی برنامه را از آیدیوایس دیگر دنبال کرد.
البته در این میان شایعاتی هم وجود دارد که اپل تیوی تنها ویدئوهای وب را پشتیبانی خواهد کرد، شایعاتی که معلوم نیست چقدر صحیح باشند.
6- پلیاستیشن ویتا: پلیاستیشن پرتابل جدید سونی، پلیاستیشن ویتا Vita است. این وسیله بازی، پردازنده چهارهستهای و صفحه نمایش OLED دارد. مجهز به دوربین عقب و جلو و سنسورها و اهرمهای حرکتی است.
با این کنسول پرتابل بازی هم گیمرهای بازیهای سنتی و هم عشاق «انگری بردز» راضی خواهند بود!
7- Padfone شرکت Asus: میخواهید همزمان یک گوشی هوشمند و تبلت بخرید؟ میخواهید آدم متفاوتی به نظر برسید؟ پدفون بخرید!
این گوشی/تبلت ویژه چهارهستهای است و از اندروید 4.0 استفاده میکند.
به طوری که در تصویر پیداست، گوشی را میتوان به راحتی در بدنه تبلت قرار داد تا با استفاده از نیروی آن، یک تبلت 10.1 اینچی جان بگیرد.
8- نمایشگر سهبعدی پلیاستیشن سونی: پلیاستیشن 3 از بازیهای سهبعدی و بلوریهی سهبعدی پشتیبانی میکند، اما برای استفاده از این ویژگی سهبعدی باید تلویزیون سهبعدی هم داشت.
در شرایطی که هنوز خیلی از ماها قانع نشدهایم که زمان خرید تلویزیون سهبعدی رسیده است و مایل نیستیم که پول زیادی بابت این تلویزیونها بپردازیم، چه بهتر از نمایشگر 399 دلاری سهبعدی 24 اینچی سونی استفاده کنیم. این نمایشگر میتواند دو تصویر متفاوت به دو نفری که جلوی آن نشستهاند، بدهد و بنابراین جان میدهد برای بازیهای چندنفره.
9- تبلتها و گوشیهایی با اندروید 4.0: در شرایطی که گوشی گلکسی اس و گلکسی تب ظاهرا به اندروید 4.0 ارتقا پیدا نخواهند کار، فنهای اندروید باید در پی خرید گجتهایی با اندروید 4.0 باشند. رابط کاربری زیباتر و کاراتر، تشخیص چهره، پایش مصرف اطلاعات شبکه، پوشههای اپلیکیشنها و پشتیبانی از فناوری NFC از ویژگیهای اندروید 4.0 است.
10- اولترابوکها: در یکی از پستهای پیشین یک پزشک برایتان در مورد اولترابوکها به صورت مشروح نوشتم.
اولترابوکها Ultrabook به لپتاپهای بسیار سبک، نازک و قابل حمل گفته میشود. اینتل برآورد میکند تا پایان سال آینده میلادی، اولترابوکها ۴۰ درصد سهم بازار لپتاپ را در اختیار بگیرند.
اولترابوکهای کنونی در یک نگاه کلی و اجمالی، خصوصیات کلی زیر را دارند:
– ضخامتی کمتر از دو سانتیمتر دارند.
– کمتر از ۱٫۴ کیلوگرم وزن دارند.
– عمر باطریشان بین پنج تا هشت ساعت است.
– حول و حوش هزار دلار قیمت دارند.
– داریو اپتیکال ندارند.
– از SSD استفاده میکنند.
– و فعلا از پردازندههای موبایل Sandy Bridge استفاده میکنند.
مکبوک ایرهای ۱۱ و ۱۳ اینچی شرکت اپل، Aspire 3951 شرکت ایسر، مدلهای ۱۱٫۶ و ۱۳٫۳ اینچی Zenbook شرکت Asus، سری IdeaPad U300 لنوو، Portege Z835 توشیبا، نوتبوکهای سری ۹ سامسونگ و Folio 13 شرکت HP جزو مدلهای مشهور اولترابوک هستند که فعلا در بازار یافت میشوند.
اما در سال 2012 مسلما شاهد مدلهای بسیار بیشتر و متنوعتری خواهیم بود.
اگر قصد خرید لپتاپ یا نتبوک داشتید، دست نگه دارید و قبل از بررسی اولترابوکها خرید نکنید!
ممنون، از پست جالبتون آقای مجیدی. ولی حالا خودتون چند تا از این گجت ها رو دارید؟! :)
این برنامه خرید در سال 2012 است و یک سال وقت داریم!
ممنون
منکه کاملا بروز هستم !
:-)
wow
با گجت اول، ممکنه من یکی از آدم های به روز 2012 باشم!
پدفون ایسوس از همه با حال تر بود… با یک تیر دو نشون میزنیم
من پس کلا تو قرون وسطی زندگی میکنم!
جالب بود
ممنون
هرچند که ما نمیتونیم بخریمشون!
یکی از موارد 2 یا 6 جزو گزینه های حتمی خرید من خواهد بود که البته PSP گویا هنوز بازیهای زیادی برای ویتا ارائه نداده… البته موتورولا هم گویا قراره تو بهار یه سورپرایز خوب برای گوشی و تبلت داشته باشه… من که فعلاً فن موتورولا هستم… تا ببینیم بعداً چه پیش آید
من فکر می کنم داشتن خیلی از اینها نشانهی حماقت فرد هست! با پول بعضی اینها می شه چیزهای خیلی به صرفه تر و گیکپسندتری گرفت!
به نظر من به روز بودن به معنای استفاده از یک دستگاه نیست ، بلکه به معنای این است که بدانیم یک دستگاه چگونه کار می کند و در پس زمینه این دستگاه(بخشی از دستگاه که کاربر با آن تعاملی ندارد) چه تکنولوژی به کار رفته و این تکنولوژی چگونه کار می کند !!! می دانید فرق من و شما با استیو جابز چیست ؟ استیو دوست نداشت مصرف کننده باشد ! دوست داشت خالق باشد !!! بگذارید مسئله را برای شما باز تر کنم : در سیاره 7 میلیارد نفری ما ، 1 درصد از این جمعیت تصمیم می گیرند که 99 درصد دیگر چگونه زندگی کنند ! جالب است نه ؟ کسانی مثل : “استیو جابز ، بیل گیتس ، استیون هاوکینگ و …” مشکل بیشتر مردم این است که یک دستگاه مثل آی پد را می خرند و با آن کار میکنند و به تمام جزئیات در استفاده از این دستگاه پی می برند ! اما حالا بیایید از چنین فردی که دیگر “خوره آی پد” نام دارد بپرسید آیا می دانی در سیستم عامل IOS عمل مدیریت پردازنده بر روی چند برنامه (Multi Tasking) چگونه انجام می پذیرد ؟ آن موقع است که جواب برای گفتن ندارد !!! منظور من این نیست که همه ی مردم در یک جامعه باید مهندس IT باشند ! اما این را میدانم که استفاده از یک دستگاه به معنای بروز بودن نیست ! چرا که اگر کمپانی سازنده در ورژن بعدی این دستگاه رابط گرافیکی را دچار تغییر کند ! این کاربر خوره یا به اصطلاح شما “بروز” حرفی برای گفتن ندارد !
هر یک از اینها داشتن نشونه بروز بودن ماست یا همشو داشتن؟
اگه منظور همش باشه اونوقت که خودمون هم باید دیجیتال بشیم.
حالا اون اپل تی وی واقعا اگر قرار باشه بیاد چندان چیز خاصی نیست! چون با استفاده از کینکت + یک تلویزیون معمولی هم میتونید اون ها رو داشته باشید + یک سری امکانات دیگه
با تشکر از علیرضای عزیز
مطلب عالب بود ۲۰
موارد 3 . 4 و 7 قابل تحسین بود.
سپاس