تنها در عرض دو هفته: نیم میلیون مجله در فلیپ‌بورد ایجاد شد

2

در مورد فلیپ بورد 2.0 و امکان ایجاد آسان مجله‌های شخصی با این اپلیکیشن، پیش از این توضیح داده بودم، بر اساس اینفوگرافی که فلیپ‌بورد دیروز منتشر کرده است، تنها در عرض دو هفته از عرضه نسخه 2.0 فلیپ‌بورد، کاربران نیم میلیون مجله شخصی درست کرده‌اند.

برآورد می‌شود که کاربران هر ماه 6 میلیارد مطلب را «فلیپ» می‌کنند.

فلیپ‌بورد در حال حاضر 53 میلیون خواننده دارد.

بیش از نیمی از کاربران روزانه این مجله‌های شخصی را می‌خوانند.

یک مجله شخصی با «فلیپ» کردن بیش از 2495 مقاله در صدر مجله‌های پرکار فلیپ‌بورد قرار گرفته است.

Blog_Image_Half_Million


تا به حال در چندین پست به صورت پراکنده اشاره کرده‌ام که متناسب با میزان دسترسی ما به گجت‌ها و شبکه اینترنت، نوع کاربری و نیازهای آنلاین ما هم تفاوت زیادی با کاربران غربی پیدا کرده است.

دیروز دوستی در فرندفید می‌پرسید که چطور در وبلاگش به سبک دوران بلاگرولینگ، بلاگرول درست کند، در پاسخ به ایشان به همین مطلب اشاره کردم.

در حالی که ما برای اشتراک مطالب جالب بسیار وابسته به گوگل ریدر قدیمی شده بودیم و در حالی که محیط کنونی گوگل پلاس را برای اشتراک مطالب، نمی‌پسندیم و فعلا جایگزینی نداریم، کاربران فرنگی اصولا نیازی به سرویس‌های جایگزین ندارند.

می‌گویند که احتیاج مادر اختراع است، پس وقتی در توده کاربرها در دنیا نیازهایی به سبک ما وجود نداشته باشد، ما شاهد سرویس‌های اینترنتی که به کار ما بیایند، نخواهیم بود.

عده قلیلی از کاربران ایرانی با زحمت بسیار می‌توانند از فلیپ‌بورد استفاده کنند، اما در مورد بقیه کاربران و سایر سرویس‌های اینترنتی چه؟

فاصله گرفتن نیازهای ما با دیگر کاربران دنیا، باعث می‌شود، رفته رفته با وب احساس بیگانگی کنیم. همین حالاهم بسیاری از کاربری‌های وب برای ملموس نیستند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌هایی که جادوی پرسپکتیو را نشان می‌دهند

عکاسی به نام هوگو سوئیساس، یک عکاس خلاق مستقر در لیسبون پرتغال است. او از دوربین و مغزش برای فریب چشم بینندگان عکس‌هایش استفاده می‌کند. او کاملاً خودآموخته، اشیاء روزمره را در صحنه‌هایی که به نظر نمی‌رسد متعلق به آن‌ها هستند، قرار می‌دهد، و…

انگار این شخصیت‌های تاریخی و اسطوره‌ای همین الان عکس گرفته‌اند! استفاده از هوش مصنوعی برای بازسازی…

ما بسیاری از شخصیت‌های تاریخی را تنها به صورت طراحی‌های محو و مجسمه‌ها و سردیس‌ها را دیده‌ایم. حالا تصور کنید که این شخصیت‌ها دوباره زنده می‌شدند و با آرایش صورت و مو و ریش امروزی و لباس‌های مدرن به عکاسخانه می‌رفتند.این کاری است که یک…

دو اینفلوئنسر سفر در واقع با یک تلویزیون ساده، سفر جعل می‌کردند و هیچ خبری از عکس واقعی در محیط…

دو عکاس به نام مانوئل بختر و و مانوئل رومز رام تصاویر خیره کننده‌ای خلق کردند که آنها را در حال پیاده‌روی در برف، کمپینگ در کوه‌ها و پرواز با هواپیما به سوی مقصدی دور نشان می‌دهد. اما در واقع آنها از در هنگام ثبت همه این عکس‌ها از اتاق…

موجودات شگفت انگیزی که اکنون منقرض شده‌اند: بقایای باورنکردنی آنها از گذشته‌های طولانی

مادر طبیعت هرگز دست از شگفت زده کردن ما بر نمی‌دارد و در طول میلیون‌ها سال موجودات باورنکردنی، از ظریف گرفته تا خشن زایش کرده است.وقتی تاریخ جانداران را مرور می‌کنیم، حشرات به اندازه یک انسان، خزندگان با ابعاد بزرگ، و جوندگان با شاخ …

عکس‌های جالبی که مردم را در «گوگل مپ» به راستی شگفت‌زده کرده است!

گوگل مپ راه خوبی است برای آشنایی با شهرهای نام‌آشنا و یا دورافتاده‌ترین نقاط جهان. اما هر از چند گاهی در گوگل مپ، عکس‌هایی پیدا می‌شود که توجیه‌شان دشوار است یا بسیار خنده‌دار و جالب هستند.این پست مجموعه‌ای است از این عکس‌ها:دورهمی…

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار، نقاشی‌های خود را ارتقا می‌دهد

در حالی که بسیاری از هنرمندان از هوش مصنوعی فرار می‌کنند، هنرمند دیجیتالی به نام Cy Teh از امکانات خلاقانه آن استقبال کرده . او با آمیختن نقاشی‌های دیجیتال خود با هوش مصنوعی، آثار هنری ترکیبی بی نظیری خلق می‌کند که هنر او را به سطح جدیدی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. بینا می گوید

    بیایید یک تجربه را با هم مرور کنیم:
    30 تا سایت مختلف در زمینه های مختلف، بازی، سرگرمی، علمی، فرهنگی و ….باز کنید، با احتمال خیلی زیاد شما نیز با تجربه زیر مواجه خواهید شد:

    19 عدد از سایت ها فیل..ر است که معادل است با 63 درصد.
    از 11 سایت باقیمانده هم، 1.8 آنها، خدمات به ایران و ایرانی نمی دهند که معادل است با 6 درصد.
    از9.2 سایت باقیمانده، 2.6 آنها، ایران را تحریم کرده اند که میشود: 8 ممیز 6 دهم درصد.
    یعنی از 30 سایت حدودا فقط 6.6 سایت ها باز است که میشود 22 درصد.

    —————————-
    حال تجربه دیگری را با هم مرور می کنیم،
    لیست یکصد سایت برتر دنیا را جستجو کنید و آنها را امتحان کنید، میبینید که تنها 18 عدد از آنها باز هستند !
    —————————-
    تجربه دیگری را مرور میکنیم،
    به شش ماهه اخیر که اینترنت پرسرعت (!) خریده اید، نگاه کنید. در این 180 روز، 12 روز ( جمعا ) مطلقا اینترنت قطعی مطلق داشته است، از 168 روز باقی مانده، 62 روز آن، اینترنت قطعی و اختلال موقت داشته است
    ————————–

    تجربه دیگری را مرور میکنیم،
    تصمیم گرفته اید یک کتاب معروف، یک فیلم جدید، و یا یک اپلیکیشن موبایل را خریداری کنید،
    از هزاران سایت اینترنتی خارجی، از هیچ کدام از آنها نمی توانید خرید کنید، لذا مجبور میشوید از طریق شرکت های ثالث، کارت اعتباری را با مبلغی لااقل 20 درصد بالاتر خرید کنید، سپس یک تغییر دهنده آی پی تهیه کرده و با روش های مختلف از سایت مورد نظر خرید کنید و پس از آنکه آدرس آشنایتان در خارج از کشور برای سایت ارسال کردید، مکانیزمی فراهم کنید تا وسیله برای شما ارسال شود، و زمانی که به دست شما رسید ( اگر گجت خریداری کرده باشید )، تازه آغازی خواهد بود برای یافتن پاسخ این سوال : چطور امکاناتش را فعال کنم…..

    اجازه دهید تجربه دیگری را مرور کنیم.
    چقدر ایمیلتان خارج از دسترس بوده است؟
    .
    .
    .
    متاسفانه خیلی از این تجارب میتوان نوشت.

  2. jam.e.tala می گوید

    بله واقعا همین الان هم احساس بیگانگی با خیلی از سرویسهای وب میکنیم. آنهایی را هم که بدرد ما میخورد، چون دیگه در دنیا کاربرد ندارد، میبندد.ایم باعث میشه اینترنت در ایران به یک ابزار مفید و کاربردی تبدیل نشود.
    امروز دیدم نقشه گوگل روی تبلتم لود نمیشود، اکانت جیمیلم رو هم نمیتونم روش ساین این کنم، خب به این نتیجه میرسم که تبلت به چه درد من میخوره وقتی حتی نمیتونم از نقشه اش استفاده کنم؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.