تنها در عرض دو هفته: نیم میلیون مجله در فلیپ‌بورد ایجاد شد

در مورد فلیپ بورد 2.0 و امکان ایجاد آسان مجله‌های شخصی با این اپلیکیشن، پیش از این توضیح داده بودم، بر اساس اینفوگرافی که فلیپ‌بورد دیروز منتشر کرده است، تنها در عرض دو هفته از عرضه نسخه 2.0 فلیپ‌بورد، کاربران نیم میلیون مجله شخصی درست کرده‌اند.

برآورد می‌شود که کاربران هر ماه 6 میلیارد مطلب را «فلیپ» می‌کنند.

فلیپ‌بورد در حال حاضر 53 میلیون خواننده دارد.

بیش از نیمی از کاربران روزانه این مجله‌های شخصی را می‌خوانند.

یک مجله شخصی با «فلیپ» کردن بیش از 2495 مقاله در صدر مجله‌های پرکار فلیپ‌بورد قرار گرفته است.

Blog_Image_Half_Million


تا به حال در چندین پست به صورت پراکنده اشاره کرده‌ام که متناسب با میزان دسترسی ما به گجت‌ها و شبکه اینترنت، نوع کاربری و نیازهای آنلاین ما هم تفاوت زیادی با کاربران غربی پیدا کرده است.

دیروز دوستی در فرندفید می‌پرسید که چطور در وبلاگش به سبک دوران بلاگرولینگ، بلاگرول درست کند، در پاسخ به ایشان به همین مطلب اشاره کردم.

در حالی که ما برای اشتراک مطالب جالب بسیار وابسته به گوگل ریدر قدیمی شده بودیم و در حالی که محیط کنونی گوگل پلاس را برای اشتراک مطالب، نمی‌پسندیم و فعلا جایگزینی نداریم، کاربران فرنگی اصولا نیازی به سرویس‌های جایگزین ندارند.

می‌گویند که احتیاج مادر اختراع است، پس وقتی در توده کاربرها در دنیا نیازهایی به سبک ما وجود نداشته باشد، ما شاهد سرویس‌های اینترنتی که به کار ما بیایند، نخواهیم بود.

عده قلیلی از کاربران ایرانی با زحمت بسیار می‌توانند از فلیپ‌بورد استفاده کنند، اما در مورد بقیه کاربران و سایر سرویس‌های اینترنتی چه؟

فاصله گرفتن نیازهای ما با دیگر کاربران دنیا، باعث می‌شود، رفته رفته با وب احساس بیگانگی کنیم. همین حالاهم بسیاری از کاربری‌های وب برای ملموس نیستند.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

2 دیدگاه

  1. بیایید یک تجربه را با هم مرور کنیم:
    30 تا سایت مختلف در زمینه های مختلف، بازی، سرگرمی، علمی، فرهنگی و ….باز کنید، با احتمال خیلی زیاد شما نیز با تجربه زیر مواجه خواهید شد:

    19 عدد از سایت ها فیل..ر است که معادل است با 63 درصد.
    از 11 سایت باقیمانده هم، 1.8 آنها، خدمات به ایران و ایرانی نمی دهند که معادل است با 6 درصد.
    از9.2 سایت باقیمانده، 2.6 آنها، ایران را تحریم کرده اند که میشود: 8 ممیز 6 دهم درصد.
    یعنی از 30 سایت حدودا فقط 6.6 سایت ها باز است که میشود 22 درصد.

    —————————-
    حال تجربه دیگری را با هم مرور می کنیم،
    لیست یکصد سایت برتر دنیا را جستجو کنید و آنها را امتحان کنید، میبینید که تنها 18 عدد از آنها باز هستند !
    —————————-
    تجربه دیگری را مرور میکنیم،
    به شش ماهه اخیر که اینترنت پرسرعت (!) خریده اید، نگاه کنید. در این 180 روز، 12 روز ( جمعا ) مطلقا اینترنت قطعی مطلق داشته است، از 168 روز باقی مانده، 62 روز آن، اینترنت قطعی و اختلال موقت داشته است
    ————————–

    تجربه دیگری را مرور میکنیم،
    تصمیم گرفته اید یک کتاب معروف، یک فیلم جدید، و یا یک اپلیکیشن موبایل را خریداری کنید،
    از هزاران سایت اینترنتی خارجی، از هیچ کدام از آنها نمی توانید خرید کنید، لذا مجبور میشوید از طریق شرکت های ثالث، کارت اعتباری را با مبلغی لااقل 20 درصد بالاتر خرید کنید، سپس یک تغییر دهنده آی پی تهیه کرده و با روش های مختلف از سایت مورد نظر خرید کنید و پس از آنکه آدرس آشنایتان در خارج از کشور برای سایت ارسال کردید، مکانیزمی فراهم کنید تا وسیله برای شما ارسال شود، و زمانی که به دست شما رسید ( اگر گجت خریداری کرده باشید )، تازه آغازی خواهد بود برای یافتن پاسخ این سوال : چطور امکاناتش را فعال کنم…..

    اجازه دهید تجربه دیگری را مرور کنیم.
    چقدر ایمیلتان خارج از دسترس بوده است؟
    .
    .
    .
    متاسفانه خیلی از این تجارب میتوان نوشت.

  2. بله واقعا همین الان هم احساس بیگانگی با خیلی از سرویسهای وب میکنیم. آنهایی را هم که بدرد ما میخورد، چون دیگه در دنیا کاربرد ندارد، میبندد.ایم باعث میشه اینترنت در ایران به یک ابزار مفید و کاربردی تبدیل نشود.
    امروز دیدم نقشه گوگل روی تبلتم لود نمیشود، اکانت جیمیلم رو هم نمیتونم روش ساین این کنم، خب به این نتیجه میرسم که تبلت به چه درد من میخوره وقتی حتی نمیتونم از نقشه اش استفاده کنم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]