یک آگهی ضد سوء استفاده از اطفال که فقط توسط کودکان قابل مشاهده است

کودکان در بسیاری از کشورهای دنیا بی سر و صدا مورد انواع سوء استفادهها قرار میگیرند، متأسفانه این والدین و یا سرپرستان این اطفال هستند که در خیلی از موارد، عامل اصلی آزار کودکان میشوند.
خوشبختانه در بعضی از کشورهای دنیا مسئولان قوانینی و تشکیلاتی برای محافظت از کودکان مهیا کردهاند، طوری که حتی خود کودکان میتوانند با یک تماس تلفنی خود را از مهلکهای که گرفتار آن شدهاند، نجات بدهند.
به این ترتیب هم خود کودک نجات پیدا میکند و هم اینکه طفل در آینده تبدیل به آدم پرخاشگری که خود کودکان را آزار میدهد، نمیشود. ثابت شده است که 70 درصد کسانی که کودکان را آزار میدهند، خود در کودکی مورد آزار و اذیت قرار گرفت بودند.
در اینجا پوستر یک سازمان مکزیکی حفاظت از کودکان را میبینید که به خوبی این چرخه را نشان میدهد:
اما سؤالی که در ذهن ایجاد میشود این است که چطور باید به کودکان اطلاعرسانی کرد که تشکیلات و مقامات مسئولی هستند که میتوانند به کمک آنها بشتابند؟ تصور کنید که پدر بدنهاد یک کودک، دست او را گرفته باشد و این دو از کنار یک آگهی بگذرند که روی آن شماره تلفن تماس با ممدکاریها چاپ شده باشد. آیا او متوجه نگاه خیره کودکش نمیشود و به طریقی از تماس او جلوگیری نمیکند؟!
بنیاد کمک به کودکان و بالغین در خطر با نام اختصاری ANAR که در اسپانیا فعالیت میکند، در ابتکاری به کمک فناوری این مشکل را تا حدی حل کرده است.
آنها از فناوری خاصی به نام Lenticular printing استفاده کردهاند. در این فناوری به کمک عدسی به یک تصویر عمق داده میشود یا ترتیبی داده میشود که وقتی به یک تصویر از زوایای مختلف نگریسته میشود، چیزهای متفاوتی دیده شود.
از آنجا که طول قامت بالغین به طور متوسط 1.75 متر و طول قامت کودکان 1.35 متر است، عکس طوری چاپ شده است که کودکان قادر به دیدن شماره تماس باشند، اما بالغین چیز خاصی روی آگهی نبینند. به این ترتیب کودکان فرصت کافی برای نگاه، یادداشت برداشتن یا به خاطر سپردن شمارههای تلفن را دارند، در دو عکس زیر تصویر را آن طور که از بالا و از پایین از زاویه دید یک کودک دیده میشوند، میبینید، همان طور که میبینید در تصویر پایینتر، علاوه بر شماره تلفن، جراحت صورت کودک هم مشخص است.
این فوقالعادست!
یعنی شاهکارن :دی
خیلی جالب بود.
ضمنا یک مطلب دیگر، درخواست شما را برای اسپانسر شدن مطالب در خصوص معرفی کتاب در فیدها دیده ام اما واقعا با توجه به اینکه حال و هوا این روزها یه نیمچه کتابی شده، کاش پستی در خصوص معرفی کتاب می گذاشتین. از کتابهای قدیمی حتی
سپاس
متاسفانه این روزها کتاب و کتابخوانی بسیار کمرنگ شده، اصولا هیچ کسی حال کتاب خواندن رو نداره. در مورد اسپانسر شدن 4 نفر شرایط رو پرسیدند و با اینکه قبلا تجربه نشون داده پستهای معرفی کتاب یک پزشک بسیار پربیننده میشن، دیگر خبری ازشون نشد. اما جالب بود که سه نفر گفتن اگر برای پستهای آی تی و مثلا برای بررسی گجتها، اسپانسر خواستم، حتما آماده هستن.
این ک چیز خاصی نیست.
ما ها تو ایران چند ساله ک این نمونه ها رو شاهدیم.
همون عکس های 3 بعدی ک هممون حداقل 10 ساله ک اونا رو دیدیم.
مثلا نمونه های مذهبیش اینه ک از ی زاویه شما عکس کربلا رو میبینی و از زاویه دیگه عکس نجف.
فقط اونا اون مثلثی هایی(هرم ها) ک اشکال روشه رو از کنار ساختن، این تابلو از بالا ب پایین 🙂
دوست محترم xiii کاملاً درست می گوید
از عدسی خاصی استفاده نشده است
فقط بر مبنای استفاده از روش ذکر شده توسط xiii است
روشی که xiii نام اش رو به هر دلیلی ذکر نکردن و صرفاتوصیف اش کردن همون Lenticular printing است که در متن هم اشاره شده. در این تکنولوژی از لنزهای Lenticular استفاده میشه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lenticular_lens
دمشون گرم