عاقبت جستجوی مطالب غیراخلاقی در اینترنت!

شاید شما به برنامه‌های مخرب یا malwareهایی برخورده باشید که خیلی جالب طراحی شده‌اند، مثلا بعضی از این برنامه‌های مخرب خودشان را جای ضد ویروس جا می‌زنند و به صورت گرافیکی اسکن ویروس را در هارد دیسک‌های شما شبیه‌سازی می‌کنند، این برنامه‌ها نشان می‌دهند که اوضاع کامپیوتر شما خیلی خراب است و اگر زود آستین بالا نزنید و نسخه پولی ضد ویروس کذایی را نخرید، به زودی به مشکل برمی‌خورید. جالب است که نویسندگان این برنامه‌های مخرب، در مواردی به ثروت قابل توجهی هم رسیده‌اند.

07-29-2013 05-09-57 AM

اما دسته‌ای از برنامه‌های مخرب به تازگی رواج پیدا کرده‌اند که باج‌بگیر یا حق‌السکوت بگیر یا ransomware نام دارند و هر کدام به بهانه‌ای متعرض کاربر می‌شوند و تا کاربر پولی پرداخت نکند، سیستمش را قفل می‌کنند یا کاربر را می‌ترسانند.

یک مرد 21 ساله اهل ویرجینیا، به تازگی گرفتار یکی از همین برنامه‌های مخرب شد، این مرد البته کاربر معصوم اینترنت هم نبود و یکی از علایق‌اش نگاه کردن به محتواهای مستهجن در مورد کودکان بود. در غرب این نوع از انتشار مطالب غیراخلاقی اصلا تحمل نمی‌شود و به شدت با آن برخورد می‌شود.

بله! این کاربر تازه دست به کار شده بود که ناگهان متوجه یک پاپ‌آپ روی صفحه نمایش خود شد که به او اخطار می‌داد یا باید جریمه بپردازد یا باید منتظر تعقیب قضایی باشد.

ظاهرا این مرد اصلا اهل رفتن زیر بار حرف زور نبود و در حرکتی عجیب، کامپیوتر خود را به اداره پلیس برد تا بپرسد، آیا به جرم تلاش برای دسترسی به محتواهای مستهجن از آن نوع، پیگردی برایش صادر شده است یا نه.

پاسخ منفی بود، اما پلیس‌ها کامپیوتر این مرد را جستجو کردند و عکس‌های ناپسندی از کودکان از در آن یافت. او فعلا با سه اتهام مختلف، بدون امکان پرداخت وثیقه برای آزادی، بازداشت است!

07-29-2013 05-07-25 AM

می‌بینید که رشته‌ای از حوادث شامل علایق ناپسند، ناآشنایی با اینترنت و برنامه‌های مخرب و حماقت، باعث به درسر افتادن این مرد شده است.

در خبری جداگانه موتور جستجوی بینگ مایکروسافت در انگلیس به کاربرانی که سعی در یافتن تصاویر غیراخلاقی در مورد کودکان داشته باشند، اخطاری به صورت پاپ آپ می‌دهد.

منبع: + و +


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

9 دیدگاه

  1. این خبر قدیمی بود
    خیلی وقت پیش این قضیه آنتی ویروس نماها مطرح بود
    البته که هیچکس تو ایران حاضر نیست واسه ی خرید آنتی ویروس پول بده

  2. البته کسی که دنبال این چنین مطالبی در مورد کودکان باشد مستحق گیر افتادن است.
    چه خوب می شد که شیلتر مطالب در اختیار خانواده ها بود. بچه های دبیرستانی زیادی را می شناسم که برای رفتن به فیسبوک، انواع و اقسام ابزار را برای دور زدن در اختیار دارند که می توانند به سادگی فریب خورده و به هر محتوایی دسترسی پیدا کنند…

  3. بینگ بسیار سخت گیرانه تر از گوگل در موارد هرزه نگاری است و در محدویت دست رسی افراد به این محتوا حتی در ایالات متحده نیز بسیار بهتر از گوگل عمل کرده. البته هرزه نگاری کودکان که جرم است و همه موتورها موظف به حذف اون هستند گوگل هم به تازگی با نرم افراز های هوشمند هرزه نگاری در سیستم بلاگ خودممنوع کرده.
    در مورددست گیری این فرد جالب چون در اونجا نهادهای هستند که برای افرادی که قربانی این اهداف میشوند و از ترس باج‌بگیر یا حق‌السکوت بگیر مانند مورد بالا و موارد دیگر به پلیس مراجعه نمیکنند امکاناتی رو فراهم میکنند که بدون تماس با پلیس مشکل خودشون رو حل کنند. بعد هم در دستگیری افراد مهاجم به پلیس کمک میکند.
    خوب این فرد مستقیما به پلیس مراجعه کرده به این معنی که فکر میکرده کارش قانونیی!!!!،چون این بد افزار ها به راحتی قابل حذف هستند و احتیاج به دانش زیاد برای برگردان سیستم به حالت عادی ندارند.
    البته فقدان این موسسات در اینجا احساس میشه چون در اینجا نمونه های شبیه به این (البته این فرد که خودش مجرم بوده نه قربانی) زیاد که البته پلیس سایبری به انها رسیدگی میکنه (اماهمیشه افراد به.. .مراجعه نمیکنند به هردلیلی درست یا نادرست )باید منتظر بود شاید بالاخره قانونی در مورد اجازه تاسیس این موسسات و فعالیت کاملا شرعی و قانونی انها ایجاد بشه
    اگر این طور میشود من اولین فرد در ایجاد این نهاد بود
    جالب که پلیس، هزاران هکر، موتورهای جستجو، ای اس پی ها و … در مقابله با این محتوا با هم همکاری میکنند اما از مهار اون عاجز هستند شاید هم خودشان هم بدشون نمی ایید

  4. از زمان… ۸۸ سایت شما رو پگیری میکنم سایت پر محتوا و کاملن بروزی دارید از این جهت تبریک میگم.

    در حال حاضر در امریکا زندگی میکنم و دقیقن کمتر از دوهفته پیش چنین برخودی با چنین محتوایی داشتم. این تجربه من هست که روی گوشی اندورید تازه ای که گرفته بود همش ی صفحه باز میشد و کلن بروز “دیفالت” گوشی قفل شده بود به آدرس سایتی به این سایت:

    fbi.gov.chizi nazdik be sad adad.com

    در اونجا ازت درخواست میشد یک عدد کارت پولی خردیداری کنی “کارتی مخصوص که همه جا هست” و ۱۰ رقم کارت رو ظرف ۱۲ ساعت در باکس طراحی شده وارد کنی که در غیر این صورت برای شما پرونده سازی خواهد شد و دستگیرتون میکنن به سه دلیل احتمالی زیر:

    آهنگ، فیلم سریال یا کلن فایلی غیر قانونی دانلود کردین
    تصاویر …رنو و کودک آزاری دیدین
    یا دستگاه شما داره ویروس میفرسته و سیتمی غیر مجاز دارید

    باید بگم که: نسخه موبایل تورنت رو روی دستگاه داشتم، هر چند هرگز ندیدم یا نشنیدم کسی به جرم “دانلود” گیر کنه، راه فرار زیاد هست لول
    با این وجود ۲ هفته کامل بروز مذکور قفل بود ولی بروزر های دیگه کار میکردن

    از اونجایی که آدرس سایت به علت داشتن إعداد زیاد و ندیدن اکستنش مذکور در آخر شک کردم و این احتمال رو دادم ویروس یا چیزی شبیه به اون باشه که خیلی جدید هست، چون آنتی ویروس ها چیزی شناسایی نمی کردن. از طرفی تازه کرس قوانین و حقوق شهروندی رو تموم کردم و آگاه بود اگه چنین چیزی باشه در خواست ” باج ” نمی شه و ی دفعه میاد خونه حالت رو میگیرن.

    جالب اونجا بود که اگه وی پی ان روی دستگاه میزاشتم آدرس سرور وی پی ان رو به جای آدرس خونه نشون میداد، دیگه شک نکردم که این از طرف اف بی ای نیست

    بازم ممنون برای آگاه کردن جامعه هر چند این توی ایران کاربرد نداره :D

      1. من ایران هستم برای من همین مشکل پیش اومده لطفا راهنمایی کنید. برای رفع این مشکل باید چکار کنم؟ تشکر

  5. سلام
    متشکر از مطالب مفیدی که در سایت قرار می دهید
    من علاقه مند هستم بعضی از مطالب سایت شما را با ذکر منبع در وبلاگم درج کنم. آیا این اجازه را به من میدهیی؟
    ممنون
    منتظر ایملتان هستم

  6. نگران نباشید راه حلشو من پیدا کردم از سایتایه دیگه گوشیتون رو خاموش کنید موقعی که روشن کردید سریع جفت دکمه ولوم رو فشار بدید و ول نکنید و میتونید برید تنظیمات apps و نرم افزار که نصب شده رو تیکشو بردارید وحذب میشه جواب میده امتحان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]