کره شمالی هم یک تبلت ساخت: تبلتی با تیونر تلویزیون، اما بدون وای فای!

کره شمالی یک تبلت 7 اینچی به نام Samijyon ساخته است، ظاهرا در تقابل با تبلت‌های شرکت‌های معتبر کره جنوبی!

سامیجیون، نمی‌تواند به وای فای متصل شود، اما می‌تواند به اینترانت کره شمالی متصل شود، به علاوه یک تیونر تلویزیون دارد که با آن می‌شود برنامه‌های تلویزیونی کره شمالی را دید!

08-02-2013 11-44-51 PM

توریستی بهنام «مایکل» که به کره شمالی رفته بود، این تبلت را با قیمت 200 دلار خریده است، این تبلت یک پردازشگر 1.2 گیگاهرتزی و یک گیگ رم دارد و وضوح صفحه نمایش آن 1024 در 768 است، میزان حافظه آن بسته به انتخاب کاربر 8 یا 16 گیگ است.

این تبلت با اندروید Ice Cream Sandwich کار می‌کند، اما مسلما در میان اپلیکیشن‌های پیش‌فرض این تبلت خبری از جی‌میل نیست.

08-02-2013 11-45-33 PM

مرورگر این تبلت به صورت پیش‌فرض در قسمت بوک‌مارک‌های خود فهرستی از وب‌سایت‌های دولتی را دارد. در میان اپلیکیشن‌ها آن تعدادی اپلیکیشن آموزشی برای بچه‌های کودکستانی دیده می‌شود، اما اپلیکیشن آشنا در این تبلت، گیم انگری بردز است.

08-02-2013 11-44-00 PM

یک اپلیکیشن دیگر نصب شده در این تبلت اپلیکیشن آموزه‌های کیم ایل سونگ است.

منبع: + و +


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

21 دیدگاه

  1. جالب اینه که توی همین یک صفحه ای که عکسش منتشر شده، دوتا بازی Defence Game وجود داره. ظاهرا توی تبلت هم همه باید همه جوره برای دفاع از کشور آماده و مشغول تمرین باشن!

  2. بدون وای‌فای چطور به اینترانت وصل میشه؟ یعنی سوکت شبکه داره، یا از طریق GPRS ؟
    در مورد صفحه نمایش هم به نظر نمیاد ابعاد گفته شده درست باشه 1024×768 نسبت 4:3 ایجاد میکنه ولی در عکس‌ها میبینیم که اینطور نیست.
    بیچاره مردم کره شمالی! با اون جوی که تو اون کشور وجود داره با این تبلت فکر میکنن پیشرفته ترین کشور دنیا هستن!

      1. مصلما سختی های زندگی خودشون رو درک میکنن، حتی اگر از ترس نتونن بروز بدن و یا ما دسترسی نداشته باشیم تا ببینیم. میدونید که کره شمالی به هیچ خبرنگاری اجازه نمیده از وضع امرار و معاش مردم گزارش تهیه کنه یا با هیچ یک از مردم کره شمالی برخورد و تعامل داشته باشه.

        انگار وارد موزه شدید و نماینده حکومت برای شما از تعدادی قسمت های از پیش ساخته و آماده توری آماده کرده و از دیدن جامعه واقعی ممانعت میشه.

  3. کره شمالی از هر طرف در تحریم و در خطر جنگ قرار داره سیستم مغزشویی امپریالیزم بخوبی مردم دنیارو شسته و برعلیه کره شمالی شورانده جالب اینجاست ادعا میشه این کشور خبرنگار راه نمیده اما لیبرالیست ها هر روز اگر ده خبر عجیب غریب از این کشور مصادره نکنند روزشون شب نمیشه تمام اخبار این کشور بطور مرموزی با تلخی و طنز بیان میشه انگار امپریالیزم خوب رگ خواب نوگلان اسیر در اینترنت رو میشناسه و اخبار رو به حالت ترولینگ در میاره، مطمئنا هیچکس خبر نداره در کره شمالی انسان غم مسکن و درمان نداره و بصورت رایگان وجود داره تمامی مشکلات فقر فقط بخاطر تحریم حاکمان دنیاست، کره شمالی نمیخواد به منجلاب سرمایداری دنیا بیفته و میگه میخوایم خودمون اداره ی کشور خودمون رو بدست بگیریم و امپریالیزم هم میگه تا قدرت رسانه هست زهی خیال باطل ما با همین رسانه جنگ سرد رو بردیم و شوروی رو شکست دادیم شما که عددی نیستید

    1. دوست عزیز مثل اینکه شما خیلی شیفته نوع مملکت داری کره شمالی هستی.
      شما از طرفی میگی تمام مشکلات در کره شمالی بخاطر تحریم حاکمان دنیاست، از طرفی میگی کره شمالی میخواد خودش اداره کشورش رو بدست بگیره! پس تحریم ها اتفاقا باید به نفعش باشه، پس چرا میگی مشکلاتشون بخاطر تحریم هاست؟

      1. خیلی شتابزده قضاوت نکنید.ظلم بالسویه می تواند نوعی عدل باشد.در زمان شوروی تنها امتیاز رهبر وقت مثلا گورباچف؛داشتن یک ویلای دولتی موقت با هزار متر زمین بود.حالا شما خبر رسوایی برلوسکونی و رشوه خواری های وزیر دفاع سوید را با این ویلا مقایسه کنید تا بفهمید که در غرب هم همه چیز ایده ال نیست

        1. تنها راز پیشرفت غرب شکستن تابو ایده آل ها و آرمان هاست اگه واقع بین باشیم ما هم هرجا موفق بودیم همین رفتار رو داشتیم

    2. کره شمالی یک کشور دموکراتیک به مفهوم غربی نیست اما خیلی از مشکلات کشورهای سرمایه داری را هم ندارد.
      مسکن و بهداشت رایگان یعنی نداشتن دغدغه خاطر.مضافا اینکه آنچه در کره جنوبی دیده می شود زرق وبرق سیستم سرمایه داری است.
      داشتن اینترنت پرسرعت که تنها معیار خوشبختی نیست.

    3. برای بعضی از مردم ممکنه بهداشت و مسکن رایگان غایت آرزو باشه، ولی عامل ممیزه انسان از حیوانات قدرت تفکر و اندیشه است. که هر جا و به هر عنوان حتی به عنوان آسایش و امنیت در بند باشه و صاحبش اختیار انتخاب نداشته باشه، باعث رنج و احساس خفقان می‌شه. کرۀ شمالی و سیستم‌های حکومتی نظیر اون زمانی قابل تحسین هستن که شهروندانش در انتخاب اون روش زندگی «اختیار» و «قدرت انتخاب» داشته باشن، وگرنه با مرکز پرورش حیوانات اهلی مثل مرغداری و گاوداری هیچ فرقی نمی‌کنه و البته که برای هر انسانی تحمل چنین وضعیتی دردآور و سخته.
      من شخصاً حاضرم از گرسنگی و فقدان بهداشت بمیرم یا کنار خیابون شبم رو صبح کنم، ولی امکان تفکر آزاد و تصمیم‌گیری راجع به درست و غلط زندگیم در اختیار خودم باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]