نسخه بعدی اندروید فراموشنشدنی خواهد بود، چون نامش «کیت کت» است!
رئیس بخش اندروید گوگل –ساندر پیچای– امروز توییت جالبی کرد، در این توییت یک روبات اندروید بزرگ به شکل یک «کیت کت» نمایش داده میشد:
همین موضوع باعث شده است که شایع شود، نام نسخه بعدی اندروید «کیت کت» خواهد بود.
ضمن اینکه امر نمیتواند تصادفی باشد، چون چند وقت پیش، در یک کارزار تبلیغاتی برای »کیت کت»، جایزه یک نکسوس 7 یا اعتیار خرید از «گوگل پلی» تعیین شده بود.
این نامگذاری، به صورت ضمنی این امر را تداعی میکند که نسخه بعدی اندروید یک آپدیت بزرگ و اساسی خواهد بود.
پینوشت و تکمیل مطلب: گوگل پیش از این اعلام کرده بود که نام نسخه 4.4 اندروید، Key Lime Pie خواهد بود. اما حالا طرح تبلیغاتی نظرش را عوض کرده است.
البته گوگل اعلام کرده است که هیچ کدام از طرفین، یعنی نستله و گوگل، بابت این کار، مبلغی به هم پرداخت نخواهند کرد. بلکه این کار نوعی تقویت برند، بدون هزینه کردن پول است. مدیر بخش مشارکتهای جهانی اندروید -جان لگرلینگ- گفته است این کار غیرمنتظره و مفرح است.
البته کارشناسان تبلیغات عقیده دارند که این نوع مشارکتها، بیخطر نیستند، چون با این کار یک برند، نامش با برند دیگر عجین میشود و بناراین اگر یکی از آنها بلغزند و یا شهرت بدی پیدا کنند، برای برند دیگر هم موضوع گران تمام میشود. برند نستله مخصوصا در خاورمیانه، برند خوشنامی نیست و تلقی خوبی در مورد این شرکت، البته از نظر سیاسی، وجود ندارد.
جدای از این مسئله، نستله در سالیان اخیر، یک بار زمانی که پودر شیر برای شیرخواران در کشورهای در حال توسعه توزیع میکرد با انتقاد روبرو شد، یک بار هم غذای سگ این شرکت در آمریکا بعد از نگرانیهایی در مورد آلودگی با باکتری سالمونلا مرجوع شد.
باگهای احتمالی نسخه جدید، هم احتمالا به نام کیت کت نوشته خواهند شد و مثلا این تیتر را خواهیم دید: دو باگ جدید در کیت کت!
در سالیان اخیر، آپدیتهای عمده اندروید، از ترتیب حروف الفبا تبعیت میکردند: Cupcake و Donut و Eclair و Froyo و Gingerbread و Honeycomb و Ice Cream Sandwich و Jelly Bean.
میبینید که نوبت به حرف K رسیده است، همان طور که اشاره شد، نخست قرار بود از پای لیمو یا key lime pie برای نامگذاری نسخه تازه اندروید استفاده شود، اما گوگلیها به این نتیجه رسیدند که افراد کمی هستند که عملا این طعم را چشیده باشند، اینجا بود که ناگهان به فکرشان رسید چرا از «کیت کت» استفاده نکنند!
زمانی که این ایده به فکر لگرلینگ رسید، به اعتراف خودش، اصلا نمیدانست که کیت کت را چه شرکتی تولید میکند، ولی او این ایده را پی گرفت و به شرکت نستله رسید. تماسی با شرکتی که آگهیهای این شرکت را در انگلیس مدیریت میکرد، گرفته شد، روز بعد شرکت سوئیسی نستله او را به همایشی دعوت کرد و در فاصله زمانی چندساعته، مذاکرات انها نتیجه داد و طرفین به توافق رسیدند.
یک ملاقات مخفی هم بین سران نستله و گوگل در همایش جهانی موبایل در بارسلونا در ماه فوریه انجام شد، بر اساس توافق نستله قصد دارد 50 میلیون قطعه کیت کت را با نشان اندروید در 19 بازار جهانی به فروش برساند.
بستهبندی کیت کتهای جدید در دو ماه اخیر، ساخته شدهاند، دو شرکت در این مدت، این توافق را پنهان نگه داشته بودند. حتی در داخل خود شرکت هم ، همچنان به نسخه بعدی Key Lime Pie میگفتند، تا اینکه سرانجام نشان بزرگ روبات اندروید با کالبدی شبیه به کیت کت در بیرون محوطه گوگل در مانتین ویو در کالیفرنیا نصب شد و موضوع علنی شد.
کیت کت در ایران مثل سایر نقاط جهان بسیار محبوب است.
کیت کت یک شکلات ویفری است که اولین بار توسط یک شرکت شیرینی و شکلات سازی بنام رونتری مکینتاش در یورک انگلستان تولید شد، اما امروزه این شکلات ویفری توسط شرکت نستله که در سال 1988 شرکت رونتری را از آن خود کرد تولید و در سراسر دنیا عرضه میشود. البته در ایالات متحده آمریکا کیت کت توسط شرکت هرشیز (یکی از مهمترین تولید کنندگان شکلات در آمریکا) و تحت لیسانس نستله تولید میشود. کیت کت به شکل بار بوده که 2 تا 4 (بسته به سایز) قطعه انگشتی شکل متصل را شامل میشود و از سه لایه ویفر تشکیل شده که لایه بیرونی آن را شکلات پوشانده است.
استفاده از اسم کیت کت برای محصولات غذایی به قرن 18 میلادی بر می گردد. در آن زمانها نوع خاصی از پای به کیت کت مشهور بود که در جلسات سیاسی خاصی در لندن سرو می شد. ولی اصلیت نامی که امروزه به عنوان کیت کت می شناسیم به سال 1920 و شرکت رونتری بر می گردد که در آن زمان شکلات های جعبه ای را به نام کیت کت به بازار وارد کرد. این قضیه تا سال 1930 نیز ادامه یافت ولی شرکت تمرکز خود را از روی برند کیت کت به روی 2 برند دیگر یعنی بلک مجیک و دیری باکس تغییر داد و نهایتا سبب قطع تولید کیت کت شد.
پیشینه کیت کتی که امروزه به شکل بار و 4 قطعه انگشتی وجود دارد، به سال 1935 برمیگردد، یعنی زمانی که یکی از کارکنان شرکت رونتری ایده شکلاتی که افراد بتوانند آنرا در جیب خود حمل کنند و به سر کار ببرند ارائه کرد، این شکلات بعدا یعنی در سال 1937 به کیت کت تغییر نام داد.
در زمان جنگ جهانی دوم طعم و بسته بندی کیت کت به دلیل کمبود مواد غذایی تغییر کرد. بسته بندی آن آبی و مزه آن شکلات سیاه شد ولی بعد از اتمام جنگ کیت کت به اصل خود یعنی بسته بندی قرمز و با طعم شیری برگشت. در دهه چهل میلادی کیت کت با موفقیت چشم گیری روبرو شد و صادرات آن به کانادا، آفریقای جنوبی، ایرلند، استرالیا و نیوزلند آغاز شد.
در سال 1988 شرکت نستله شرکت رونتری و برند کیت کت را خریداری کرد و همین امر سبب شد که کنترل آنرا در سراسر دنیا به جز آمریکا بدست آورد. شرکت نستله با ایجاد کارخانه هایی در ژاپن، مالزی، هند و چین توانست این شکلات محبوب را در سراسر جهان در دسترس مردم قرار دهد.
اولین کیت کت با طعم متفاوت در سال 1996 و با طعم پرتغال و در بریتانیا عرضه گشت و موفقیت آن سبب شد تا طعم های دیگری چون نعنایی و کارامل و همچنین در سال 1999 کیت کت چانکی (کیت کت یک انگشتی گنده) وارد بازار شود. کیت کت به ارائه طعم های متنوع خود ادامه داد و در سال 2006 کیت کت با شکلات تلخ خود را ارائه کرد که بدلیل مطرح بودن خواص شکلات سیاه برای سلامتی مورد استقبال خوبی قرار گرفت. نوآوریهای کیت کت همچنان ادامه دارد و آخرین محصولات معرفی شده آن کیت کت سفید و نهایتا کیت کت خامه و کوکی است که در سال 2012 عرضه شده است.
این نوشتهها را هم بخوانید
من اوایل دهه 70 متولد شدم.
شخصا هیچ خاطره ای با KitKat ندارم و همین چند سال پیش این محصور را شناختم.
برای من فقط شکلات های تک تک بود که بسیار هم خاطرات خوش با آن داشتم، بسته چهار تایی آن یک هدیه کوچک شیرین بود که مرا از اعماق وجود خوشحال می کرد، و همیشه تک تک را با خواهرم نصف میکردم!
چند وقت پیش که kitkat را امتحان کردم به نظرم مزه همان تک تک خودمان خیلی خوشمزه تر است از این محصول غریبه.شاید هم حس نوستالژیک ما باعث چنین قضاوتی شده.
برند تک تک و گوشی ( راحت از جیب بیرون میاد ) هم میتونن همچین توافقی بکنن. با این تفاوت که تک تک از اون گوشی خیلی بهتره :)
همیشه یکی از تنقلاتی که در زمان خردسالی دوست داشتم و در دسترس ما بود همین کیت کت فراموش نشدنی است و البته امروز کمتر کودکی در خانواده متوسط و معمولی به ان ارزانی و فراوانی که در دهه 50 این محصولات دل فریب برای ما مهیا بود به این فراورده ها دسترسی دارد و دیگر محصولات فرنگی اورجینالی که امروز دیگر یا در ایران یافت نمی شود و یا باید به قیمت گرانی خریده شود که در ان زمان برای همه قابل تهیه و پیش پا افتاده بود!!!
چقدر جذابه
کار رو با خلاقیت هایی همراه کردن تا خشکی اون از بین بره
هم خودشون رو تبلیغ میکنن هم از معروفیت هم استفاده میکنن
بازار کیت کت اندروید رو تبلیغ میکنه و اندروید کیت کت رو تایید میکنه
و تازه اسمی هم که برای نسخه جدیدش گذاشته یه اسم عامیانه و دوست داشتنی میشه
همه چی قشنگه
خوش به حالشون با ایده هاشون
هنوز 4.3 رو امتحان نکرده 4.4 داره از راه میرسه! ما سرعتمون کمه یا گوگل داره زیاد تند میره؟
ممنون بخاطر مطالب تکمیلی در مورد کیتکت! من که عاشقشم :)
چه خوب بود اگر میشد خر و خرما رو با هم داشت.
ولی در واقعیت یا باید صبر کنید و آپدیت های آینده دیوایس رو مورد نظر قرار بدید. ویا مثل ما از سری nexus استفاده کنید.
نستله خوشنام یا بدنام فرقی نداره، فعلا که در همین کشور خودمون هم داره خوب میفروشه.
میشه بگید دقیقا چرا نستله برند خوشنامی نیست؟ من که شخصا از کودکی با محصولات نستله بزرگ شدم و هر خاطره ای از نستله دارم خاطرات خوبه. منظورتون چیه؟
فقط تک تک خودمون !!!
هم اندروید و هم کیت کت از معروف ترین نام ها هستن. نمیفهمم چرا میخوان چنین کاری کنن. ریسک اینکار هم بالاست. مثلا طرفدار های دو آتیشه ویندوز فون و اپل کیت کت رو ممکنه تحریم کنن و خیلی چیزای دیگه.
http://www.nestle.ir/fa/aboutus/nestle-in-iran
سلام .
آقای دکتر ازتون ممنونم به خاطر پست هاتون . مقاله ها جدا از ژنوتیب پر باری که دارند و گاهی تخصصی اند اما به سبب فتوتیپ گیرایی که دارند خواننده رو جذب می کنند. استفاده از استعاره ها ، تشابهات و نوع نگارش در مقاله هاتون ( مثلا پست خرید نوکیا توسط ماکروسافت )استفاده از تصاویر بین مقاله و انتخاب به جای این تصاویر و عدم استفاده از موضوعات نامربوط که مثل قسمت حوادث جراید می مونند سایتتونو خاص می کنه .گاهی فراموش می شه شما یک پزشکین . نظمی که تو چیدمان سایت هست باعث خستگی چشم نمی شه . این مقاله هم علاوه برخوشمزگی کیت کت که یار دوران کودکیمون و حتی امروزمونه از این ویژگیها برخورداره . واجب دونستم تشکر کنم .