.

اپلیکشن اندروید Coursera وارد گوگل پلی شد

خیلی از شماها با Coursera آشنا هستید. اما برای آن عده از شماها که نام این سایت را نشنیده‌اید باید به طور خلاصه بگویم که Coursera یک سرویس آنلاین برای گردآوری، آماده‌سازی و نمایش ویدئوهای آموزشی است. در حال حاضر بیش از 100 مؤسسه آموزشی، افزون بر 600 دوره یا کورس آموزشی را وارد Coursera کرده‌اند. بنابراین بسیار بعید است که وارد Coursera شوید و علاقه‌مند به شرکت در یکی از این دوره‌ها نشوید.

Coursera طیف وسیعی از حوزه‌های دانش از فیزیک تا پزشکی و از هنر تا شیمی را پوشش می‌دهد.

چند ماه پیش اپلکیشن iOS این سرویس وارد آی‌تونز شد و خوشحالم که به شما اطلاع بدهم که حالا نسخه اندروید اپلیکیشن Coursera هم آماده شده است.

نسخه اندروید Coursera تا حد زیادی شبیه نسخه iOS آن است و خیلی ساده طراحی شده است.

3-31-2014 12-02-10 PM

بعد از ثبت‌نام، کاربر می‌تواند دوره آموزشی مورد نظر خود را انتخاب کند.

خوشبختانه این امکان وجود دارد که علاوه بر دیدن ویدئوهای آموزشی به صورت جاری، آنها را دانلود هم بکنید.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

15 دیدگاه

  1. سلام لینک دانلود apk را براتان گذاشتم اگر به store درسترسی ندارید.
    https://drive.google.com/file/d/16ug8invjhypRDiTyTOvLF4kTvbxYt0gZPVn9fNsUJwWcbEO6O5s2_MST7r7D/edit?usp=sharing

  2. ظاهرا به IP های ایرانی دیگه سرویس نمیده

    Our system indicates that you are attempting to access the Coursera site from an IP address associated with a country currently subject to U.S. economic and trade sanctions. In order for Coursera to comply with U.S. export controls, we cannot allow you access to the site. Help

    1. سلام
      من با هات اسپات شیلد وصل می‍شم و دقیقا می‌فهمه از ایرانم و راهم نمیده!!! شما از چی استفاده می‌کنید؟

  3. خوش به حال شما جوونا که به این همه منابع خیلی راحت دسترسی دارین اون زمانا برای یک تحقیق باید رختخوابتو پشت کتابخانه پهن می کردی !

  4. coursera عااالیه
    ممنون از اطلاع رسانی تون
    خسته شده بودم از بس که ویدئو هاشو از یوتیوپ با سرعت افتضاح پایین دان میکردم
    مرگ بر فیلتر های بیجا

  5. سلام. من یه سوال دارم. من مدت طولانیه با سایت Coursera آشنا هستم و یه مدتیه که اپلیکیشنش رو روی تبلتم که نوت 10.1 ه دارم. برای دیدن فیلم ها بصورت آفلاین مشکلی ندارم. مشکلی که دارم اینه که دوست دارم فیلم هایی که دانلود میکنه رو بردارم و به کامپیوترم منتقل کنم یااون ها رو روی فلش مموری به بقیه دوستانم بدم، ولی نمی دونم منبع اصلی که دانلودشون می کنه کجاست. ممنون میشم اگه راهمیاییم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]