پربارانترین نقطه دنیا، کجاست؟

استان Meghalaya هند را پربارانترین نقطه دنیا میدانند، طوری که در یکی از روستاهای آن به نام Mawsynram سالانه حدود 1180 سانتیمتر باران میبارد. (در مقام مقایسه میزان متوسط بارندگی در گیلان تنها 180 سانتیمتر است که خود 7 برابر میانگین بارش در ایران است.)
همین بارش زیاد باعث شده است که مردم در طول سالها طولانی خود را با وضعیت تطبیق دهند، آنها از چترهای مخصوصی از جنس بامبو و برگهای موز استفاده میکنند که همه بدنشان را میپوشاند.
اما یکی از چیزهایی که در یکی از پستهای قدیمی «یک پزشک» هم به آن اشاره کرده بودیم، وجود پلهایی «زنده» از جنس ریشه درختان در این ناحیه است. در طی قرنها، ساکنان محلی یاد گرفتهاند که چطور ریشههای درختان را در جهت مطلوب هدایت کنند، تا به تدریج با رشد آنها پلهای درست شود که در طول زمان مستحکمتر شوند.
اینجا بهشته!
من آرزومه جایی زندگی کنم که اکثر مواقع بارونی باشه!
با این که خیلی خیلی سبز و قشنگه و بارون رو هم دوس دارم …اما من نمیتونم از روز آفتابی هم بگذرم و همیشه آب و هوای ابری و بارانی رو تحمل کنم…
عاشق بارونم
شمال زندگی می کنم و هیچ وقت منتظر یک روز آفتابی نیستم
حس میکنم هر موقع که بارون بباره و یا ابر باشه اون روز یک روز کامل هست وگرنه روز آفتابی یک چیزی کم داره
هرچند که با تغییر اقلیم مدتهاست که دیگه بارندگی شمال خیلی کم شده
چقدر زیبا بود…
دکتر عاشقِ گیلان هستیااااا 🙂
به نظر خیلی جالب و خوشگل می یاد،ولی فکر کنم نمیشه اونجا زنگی کرد
یا حداقل یک سالی طول میکشه عادت کرد
زیباست ولی نه زیبا تر از ایران خودمون
تو این گرما و آفتاب تابستونی، روحم تازه شد
ممنونم دکتر
حال میده واسه نویسندگی و عکاسی و بلال و… :))
من عاشق اینجور جاها هستم، البته اگه توی ایران نباشه. ایران بارون هاش هم قشنگ نیست.
وقتی بچه بودم تومب ریدر (3) بازی می کردم (لارا کرافت). قسمت اول بازی در هند اتفاق می افتاد و صحنه هایش بی نظیر و شاهکار به نظرم می آمد. عکسهای زیبای این پست شما مرا به یاد آن دوران و صحنه های زیبای آن بازی انداخت.