یک پستچی عادی ظرف 30 سال این قلعه زیبا را ساخت
به این عکس نگاه کنید، این عمارت، بیشتر شبیه یک قلعه شنی بزرگ به نظر میرسد.
اما اگر از نزدیکتر به قلعه نگاه کنید، متوجه میشوید که از قلوه سنگ ساخته شده است.
-------
علت و عوارض مشکل پزشکی از چیست؟
و بسیار جالبتر است بدانید که این قلعه را یک پستچی ساده آموزشندیده، ساخته است.
این پستچی فرانسوی بود و «فردینان شیوال» نام داشت. او از سال 1879 به صرافت ساخت این قلعه افتاد.
او قلوه سنگ مورد نیاز را در همان مسیر و محدوده پستیای که مأمور پستاش بود پیدا میکرد.
در ابتدا برای حمل قلوهسنگها او از چیزی بیشتر از جیبهایش استفاده نمیکرد، بعد بیشتر شد و او از سبد و بعدها از چرخدستی استفاده کرد.
30 سال تمام او با پشتکار مشغول ساخت این بنا شد. تمام شب را با نور چراغ نفتی کار میکرد و قلوهسنگها را با سیمان و آهک، روی هم استوار میکرد.
معماری این پستچی آموزشندیده، آمیزهای از معماری مسیحیت و هندو است.
این بنا هم از دور زیباست و هم از نزدیک. ظرافت آن شگفتانگیز است، مثلا در این عکس میبینید که تعداد زیادی جاندار واقعی و اسطورهای توسط شیوال ایجاد شده است.
شهرت این بنا تا جایی پیش رفت که پابلو پیکاسو از آن بازدید کرد.
شیوال پس از ساختن یک آرامگاه در همین مجموعه، درگذشت و در سال 1924، زمانی که درگذشت، در همین آرامگاه به خاک سپرده شد.
شیوال هیچ آموزشی ندیده بود، اما زاویه دید منحصر به فرد و پشتکاری فراوانی داشت.
به گمان من، دیدن این بنا میتواند پندی برای ما در بر داشته باشد، اینکه در صورت پشتکار و صبر و تکیه بر استعدادهای خودمان، میتوانیم به کجاها برسیم.
در سال 1969، این بنا به صورت رسمی یک مکان فرهنگی و تاریخی اعلام شد. فرانسه، در سال 1986، یاد شیوال را با چاپ گردن چهره او روی یک تمبر، گرامی داشت.
فقط میشه گفت یه شاهکار بینظیره…
این پستچی خیلی هم معمولی نبوده! همین کارش خاصش کرده.
ارزشش بیشتره چون یک فرد بدون اموزش بوده
./
خیلی خوب بود. خیلی…
دید بعضی از آدما به دنیا…وااااای…
دارم افسوس میخورم به اینکه چقدر یک انسان توانایی و استعداد داره اما ازش استفاده نمی کنه! خود من به شخصه همیشه بهانه ی کمبود امکانات رو میارم در صورتی که هیچ تلاشی برای فراهم کردن امکانات یا پیدا کردن جایگزین نمی کنم! هر انسانی اگر خودش رو باور داشته باشه می تونه بی نظیر باشه …
زندگی هوشمندانه چیزیست که ما در این دنیای مدرن همیشه فراموشش می کنیم. به یاد دارم که برای اینکه بدانم خود،چه قابلیت هایی دارم آزمون های بسیاری را در کنار استادم آقای روانکاو گذراندم تا ایشان توانستند حدود مرا بدانند که در ۹قسمت هوش (گاردنرهوش را به ۹بخش تقسیم کرد)در کدام زمینه بیشتر توانایی دارم. بعد از یک سال نتیجه ایی حاصل شد. و من در آن چارچوب برنامه ها ریختم و بعد از ۵سال اکنون از راه آمده ام بسیار راضی ام. مثلا اگر روزی ۱۰لغت انگلیسی را یاد بگیریم سالانه ۳۶۵۰لغت را فرا می گیریم. یادتان باشد ما روزانه از ۲۷۰الی_کلمه برای مکالمه با اطرافیانمان استفاده می کنیم. اگر روزی ۱۰خط که ۱۰دقیقه نوشتن اش هم طول نمی کشد،بنویسیم سالی۳۶۵۰خط نوشته ایم. اگر هر هفته دو فیلم نگاه کنیم سالی ۱۰۸فیلم دیده ایم. اگر بعد از هر فیلم ده دقیقه وقت بگذاریم و دیالوگ و صحنه های مهم را بنویسیم و نمونه بگیریم ؛سالی ۱۰۸فیلم را یادداشت برداری و صحنه های مهم اش را کلیپ گونه در دست داریم. بنظر من ما مشکل تنظیم وقت داریم. باید سوارربر زمان شد. اجزا زمان را باید شکست،وگرنه زمان که سواری کند،کارش را بهتر از هر کسی انجام می دهد.چرا که چیزی که در اصل وجود نداشته باشد،و تو بپنداری که وجود دارد،بیشترین اثر را بر تو خواهد داشت. نوبت سواری توست یا زمان.
متن توصیفیت رو دوست داشتم واقعا برا یک پزشک یه نویسنده ی مناسب هستی
اسم کاملش جوزف فردیناند شوال بود ، یک فیلم در همین زمینه در سال 2018 ساخته شد بنام قصر ایده آل The Ideal Palace 2018