بوی باران، بوی سبزه، بوی خاک

در ساعت‌های آخر سال 93 هستیم، در این پست یک ویدئوی کوتاه را به مناسبت سال نو و بهار تقدیمتان می‌کنم.

ویدئوی اصلی را عکاسی به نام توماس بلانچارد ساخته است.

او برای ساختن ویئو 4 ماه وقت صرف کرده و در طی این مدت از شکفتن 21 نوع گل مختلف، با دوربین کانون 550D خود عکس برداشته است.

3-16-2015 11-53-45 AM

تعداد کل عکس‌های گرفته شده 9624 عدد بود و با کیفیت 5K گرفته شده بودند.

توماس تصمیم گرفت، برخلاف ویدئوهای Time-Lapse معمول از شگفتن گل‌ها که از پس‌زمینه مشکی استفاده می‌کنند، از کاغذدیواری‌های محبوب دهه 1960 و 1970 بهره ببرد.

حاصل کار ویدئوی کوتاه زیبایی شده است که نسخه اصلی‌اش را می‌توانید در ویمئو ببینید.

من اما عجالتا برای سهولت کار با تغییر موزیک متن ویدئو، ویدئو را در آپارات برایتان آپلود کردم.

موسیقی انتخابی من تصنیف زیبای بوی باران، بوی سبزه، بوی خاک با صدای استاد شجریان است.

امیدوارم، در سال نو واقعا تلاش کنیم که اندیشه‌ها و زاویه دیدمان را متفاوت و پاک کنیم.

ضمن اینکه امیدوارم با همه دشواری‌ها، امسال گام‌هایی برای توسعه «یک پزشک» بتوانم بردارم.

نوروزتان پیروز

16 دیدگاه

  1. جناب مجیدی عزیز
    عید و فرا رسیدن بهار را به شما و خانم فرانک مجیدی تبریک میگم. استفاده از قابلیت پیشنهاد دادن مطلب براساس کلمات کلیدی در پایین یک مطلب ، بنظرم با توجه به مطالب ارزنده قبلی که درسایت شما موجود هست خالی از فایده نخواهد بود . خیلی از مطالب هستند که شاید مخاطب خود را پیدا نمی کنند ، براین اساس اگر بعد از هرمطلب ، سه مطلب مرتبط با توجه به کلمات کلیدی در زیر آن به خواننده پیشنهاد شود ، میزان بهره وری سایت دو چندان و میزان استفاده مخاطب از مطالب قبلی و خوانده نشده نیز افزایش قابل توجهی پیدا خواهد کرد. از این همه ذوق و ابتکار شما سپاسگذارم .

  2. آغاز سال نو را به تمام دست اندکاران محترم و همراهان سایت بسیار پر ارزش یک پزشک تبریک میگم و امیدوارم سالی همراه با سلامتی و برکت و موفقیت داشته باشید .

  3. بالاخره این ۹۳ عجیب غریب هم به در شد.
    هم سال خوبی بود و هم سال بد.
    بد از این نظر که یه دوست نسبتا صمیمی رو از دست دادم که متأسفانه بعد از فوتش متوجه شدم که حتی فوت یه شخص کاملا معمولی چقدر می تونه تعادل زندگی رو به هم بزنه.
    به یه سری حقایق کثیف راجع یه سری از افراد مثلا دوست پی بردم که باعث شد جامعه محدود دوستای صمیمیم محدودتر بشه.
    و اما خوب از این نظر که بالاخره تونستم از سد مصاحبه ناجوانمردانه دانشگاه مورد علاقه ـم بگذرم و رسما و به صورت جدی، سینما رو به صورت آکادمیک یاد بگیرم.
    کسب و کار کوچیک خودم رو راه انداختم، از نظر مالی کاملا مستقل شدم و تمام تلاشم رو کردم که روی پای خودم وایسم و در راستای دست یابی به این هدف، محل زندگیم رو از خانواده جدا و به یه شهر دیگه نقل مکان کردم.
    با افراد جدیدی آشنا شدم که قطعا نقش مهمی توی آینده ـم ایفا می کنن و مطمئنم که می تونم همه جوره روشون حساب باز کنم. (از نظر کاری البته)

    برای ۹۴ خیلی برنامه دارم. از شروع ساخت یه سریال کوتاه گرفته تا انجام چند تا پروژه سینمایی بزرگ با آدمای سینمایی بزرگ. با اینکه عملی شدنشون قطعی نیست اما همین امید و آرزوهاست که بهم انرژی می دن تا همین الان (ساعت ۳:۵۰ بامداد روز ۱ ام فروردین سال ۱۳۹۴) استارت یکی از پروژه های مذکور رو بزنم.

    با اینکه به نظرم نوروز، باقی اعیاد و سایر روزهای عادی یکسان هستن، اما می تونن اون شنبه ای باشن که همه ما منتظرش بودیم تا ماتحت مبارک از جای گرم و نرمش تکون بدیم و استارت یه کار رو بزنیم. بنابراین امیدوارم که امسال، سالی باشه پر از اتفاق های خوب و همچنین پر از ایده های نو… .

    سال جدید رو به همه مدیران و کاربران عزیز “یک پزشک” دوست داشتنی تبریک می گم.

  4. جناب دکتر مجیدی عزیز، سال نود و سه، من یک بحران روحی رو پشت سر گذاشتم که مطالعه ی وبلاگ امید بخش شما و حس متفاوت دیدن که در این وبلاگ کم نظیر القا میشه ،کمک زیادی بهم رسوند و منو مدیون شما کرد.متشکرم و سال شاد تر و موفق تری براتون آرزو میکنم

  5. سلام جناب مجیدی عزیز
    من هم عید رو پیشاپیش به شما تبریک عرض می کنم و سالی پر از برکت رو براتون آرزو می کنم
    همچنین از مطالب بسیار مفید شما و همکارانتون تشکر می کنم.
    من یکی از خواننده های شما هستم که به صورت روزانه مطالب شما رو دنبال می کنم و فقط جهت بهبود سایت عرض می کنم متاسفانه سایت شما از خارج از کشور بسیار کند لود میشه و به نظر من باید یک فکری به حالش کنید. هر صفحه حدود 13 ثانیه طول می کشه .من فکر می کنم برای توسعه سایت از اینجا شروع کنید . البته امیدوارم جسارت من رو ببخشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]