معرفی کتاب: نگذار به بادبادک‌ها شلیک کنند

همیشه که نباید کتاب‌های قطور نویسندگان غربی را معرفی کرد، این بار می‌خواهم یک رمان کوچک 100 صفحه‌ای از یک نویسنده ترک به نام فریده چیچک اوغلو را به شما معرفی کنم.

کتاب، حدیث دوستی دو فرد در زندان است. یک پسربچه که تنها به خاطر اینکه مادرش زندانی است، مجبور است در زندان سر کند و یک زندانی سیاسی.

این کتاب به تازگی با ترجمه فرهاد سخا، توسط نشر ماهی منتشر شده است.

کتاب در قالب نامه‌نگاری‌های این پسربچه به آن زن (اینجی) نوشته شده است و در این میان مفاهیمی مثل عشق و آزادی و عدالت، با زبانی کودکانه روایت می‌شوند.

2015-12-12_10-18-22

بر اساس این کتاب فیلمی در سال 1989، توسط تونک بازاران تهیه و کارگردانی شد که در 26مین دوره جشنواره فیلم پرتقال طلایی آنتالیا خوش درخشید و توانست برنده بهترین فیلم، بهترین هنرپیشه زن ، بهترین فیلمنامه و فیلمبرداری شود.

2015-12-12_10-16-14

خرید آنلاین کتاب

4 دیدگاه

  1. سلام آقای مجیدی
    ممنون بابت کتاب های خوبی که این روز ها معرفی می کنید.
    معمولا هر روز اپلیکیشن یک پزشک رو دنبال می کنم.
    همه نوع مطلب در یک پزشک هست.
    دلم برای مجلات آخر هفتگی و معرفی سریال، کتاب، گاها موزیک، فیلم و… تنگ شده.
    اگه ممکنه کمی از ایده هایی بگین برامون که میشه با این ایده ها زندگی بهتری داشت. سبک زندگی به روایت یک ایرانی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]