آمازون برای تبلیغ سریال «مرد قلعه بالا»، به صورت نمادین رادیوی نمادین مقاومت را بر پا کرد، طرفداران ترامپ محتوای برنامه‌هایش را برخورنده یافتند و شروع به شکایت کردند!

پیش از این در «یک پزشک»، در پست مشروحی برایتان در مورد «واقعیت جایگزین» یا Alternate history نوشته بودم و سریال مرد قلعه بالا یا The Man in the High Castle را به شما معرفی کرده بودم.

سریال بر اساس رمان فیلیپ کی. دیک نوشته شده است، در این داستان تخیلی دول محور یعنی آلمان و ژاپن، برنده جنگ جهانی دوم شده‌اند و آمریکا را فتح کرده‌اند و در حال گسترش حوزه نفوذ خود هستند.

در این میان نهضت مقاومتی از سوی آزادی‌خواهان آمریکایی شکل گرفته و آنها برای رساندن صدای خود به مردم، مبارزه با فاشیسم و مقابله با پروپاگانداری نازی، رادیوی مقاومت را بر پا کرده‌اند.

حالا آمازون برای تبلیغ سریال، کار جالبی کرده و یک رادیوی اینترنتی جالب به نام رادیوی مقاومت راه انداخته است.

این رادیو ظاهر گرافیکی جذابی دارد و شبیه یک رادیوی قدیمی است و با آن می‌توانید به برنامه‌های از پیش‌ضبط شده‌ای گوش کنید.

اما جالب است که از زمان افتتاح این رادیوی مقاومت، تعدادی از طرفداران ترامپ که دقیقا نمی‌دانستند فلسفه برپایی این رادیو چه بوده، تصور کرده‌اند که رادیو برای به چالش کشیدن ترامپ راه افتاده است.

حالا بماند که اگر ریگی به کفش ترامپ نبود، احتمالا نباید طرفداران او از اینکه کسی در یک رادیوی اینترنتی علیه رایش سوم چیزهایی بگوید، رنجیده‌خاطر بشوند!

اما برای یک بازه زمانی، محیط توییتر پر شد از توییت‌های این دسته از طرفداران ترامپ. البته عده زیادی از آنها بعد از آگاه شدن از دلیل برپایی این رادیوی اینترنتی، توییت‌های خود را پاک کرده‌اند!

توصیه می‌کنم رادیوی مقاومت را گوش کنید، چون موسیقی‌های قدیمی خیلی دوست‌داشتنی‌ای هم دارد!


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

3 دیدگاه

  1. جالبه که نسخه موبایل و دسکتاپش با هم متفاوتن.
    نسخه موبایل یک رادیوی جیبی هست و دسکتاپش رادیوی رو میزی

  2. سلام
    همیشه به یک پزشک اعتقاد داشتم چون می دونستم به کیفیت محتوا اهمیت میده، خیلی سریال ها رو با معرفی این وبلاگ دیدم و ممنونم از یک پزشک به خاطر معرفی اون ها…جز این سریال “مرد دژ بالا”، سریال با اطلاعات حداقلی و بسیار سطحی ساخته شده.
    تاریخ رو فاتحانش می نویسند، و پس از جنگ جهانی دوم فاتحان به خاطر اینکه پیروزی خودشون رو بزرگ تر کنند چهره دشمن شون رو زشت تر ترسیم کردند و نویسنده کتاب و نویسنده سریال دنیای خیالی چون رو بر اساس همون تصویر اغراق شده ساختند. سریال کاملا آمریکایی زده است که بعد از دیدنش ما باید دست به آسمون برداریم که خدایا ممنونیم که آمریکایی ها در جنگ پیروز شدند. به هر حال ممنونم از یک پزشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]