سازمان امنیت ملی آمریکا، رمزنگاری برنامه‌های اشتراک فایلی مانند Kazaa و eDonkey را شکسته و برای سال‌های طولانی به اطلاعات کاربران دسترسی داشته است

0

یک دهه پیش؛ برنامه‌های نظیر به نظیر اشتراک‌گذاری فایل P2P مشتری زیادی داشتند و درصد بالایی از ترافیک اینترنت به آنها اختصاص داشت. پس؛ طبیعی است که سروکله سازمان امنیت ملی آمریکا یا NSA هم پیدا شود و روی شکستن سیستم رمزنگاری آن‌ها سرمایه‌گذاری کند.

شاید نسل جدید کاربران اینترنت از شنیدن‌اش تعجب کنند ولی در دورانی که سرویس‌هایی نظیر نت‌فلیکس و اسپاتی وجود نداشتند؛ مردم برای گوش دادن یک موسیقی یا مشاهده یک فیلم روی اینترنت از برنامه‌های اشتراک‌گذاری فایل‌ها موسوم به P2P استفاده می‌کردند. در حدود سال ۲۰۰۴، به تنهایی ۸ میلیون نفر در امریکا موسیقی خود را از روی برنامه‌هایی مانند LimeWire، eDonkey، Kazaa و BitTorrent دانلود می‌کردند. با مشاهده گزارش‌های آن سال‌ها؛ متوجه می‌شویم که نزدیک به ۴۰ درصد کل ترافیک اینترنت را این برنامه‌ها به تسخیر خود درآورده بودند. در سال ۲۰۱۶ نزدیک به ۱۱ درصد کل ترافیک اینترنت را برنامه‌های نظیر به نظیر در اختیار دارند.

بنابراین؛ طبیعی است که سازمان امنیت ملی امریکا در پی کشف اطلاعات کاربران روی این برنامه‌ها باشد و بخواهد بداند چه فایل‌ها و اطلاعاتی دست به دست می‌شود. در اسناد منتشر شده از ادوارد اسنودن بر علیه NAS آمده است که در آن سال‌ها؛ یک گروه ویژه برای تحقیق و کار اختصاصی روی ترافیک اینترنت peer-to-peer یا P2P تشکیل شده است.

همچنین، براساس مقاله‌ای که در سال ۲۰۰۵ در سایت SIDToday منتشر شده؛ NSA در آن سال‌ها به شدت دنبال به‌دست آوردن نقاط ضعف و آسیب‌پذیری برنامه‌های P2P بوده تا بتواند به درون‌شان رخنه کند. این برنامه‌ها اهداف بالقوه زیادی برای NSA داشتند و آن‌ها باید برای مانیتور ترافیک عبوری از روی این نرم‌افزارها، سیستم رمزنگاری‌شان را هک و دور می‌زدند تا اطلاعات کاربران و محتویات فایل‌ها را مشاهده کنند.

محققی که روی این موضوع کار می‌کند و نتایج یافته‌های خود را در سایت SIDToday منتشر کرده است؛ اذعان دارد که NSA سیستم‌هایی برای رمزگذاری و رمزگشایی ترافیک دو نرم‌فزار Kazaa و eDonkey طراحی و توسعه داده است که از طریق آن می‌توانست بفهمد چه فایل‌هایی به اشتراک گذاشته و کدام درخواست‌ها انجام شده‌اند.

همچنین؛ NSA توانسته اطلاعاتی از درون رجیستری برنامه Kazaa ذخیره شده روی کامپیوتر کاربران استخراج کند که شامل ایمیل کاربران، کدهای کشور، نام کاربری، موقعیت و فایل‌های دانلود شده بود. حتا NAS به فهرست جست‌وجوهای کاربران نیز دست یافته است.

برنامه Kazaa طول عمر زیادی نداشت و در سال ۲۰۱۲ به فراموشی سپرده شد ولی شبکه eDonkey هنوز فعال است اگرچه اصلا محبوب نیست و بسیاری از کاربران حتا یک بار هم نام اش را نشنیده‌اند. EMule محبوب‌ترین برنامه اتصال به شبکه eDonkey نیز بیش از ۷ سال است که به‌روزرسانی نشده است.

شنیدن این خبر؛ احتمال دسترسی NSA به سرویس‌های تورنت و نظایر این‌ها در سال‌های اخیر را افزایش می‌دهد. چندی پیش هم مشخص شد NSA برای سال‌های طولانی میلیون‌ها روتر بی‌سیم را هک کرده تا اطلاعاتی درباره کاربران به دست بیاورد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

جشن ۷۵۰ سالگی برلین در آلمان شرقی و رژه رایانه‌های قابل حمل

در سال ۱۹۸۷، برلین ۷۵۰مین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت و شهر پر از هیجان بود. دولت کمونیستی آلمان شرقی، که در آن زمان بر نیمه شرقی شهر حکومت می‌کرد، می‌خواست این مناسبت را با رژه بزرگی که دستاورد‌های کشور را به نمایش می‌گذاشت، جشن بگیرد.…

آیا چهره‌های مشهور، فرازمینی و بیگانه هستند؟! چرا چنین چیزهایی در شبکه‌های اجتماعی رواج می‌یابد +…

امروز صبح دوست گرانقدری ویدئویی از آنجلینا جولی را از یک صفحه اینستاگرام برای من فرستاد. در این ویدیو که ظاهرا از یک مصاحبه او انتخاب شده بود، روی چشم‌های او زوم می‌شد و این نکته القا می‌شد که چشمان او غیرطبیعی هستند و قرنیه و عنبیه او…

چند بار می توانید یک تکه کاغذ را از وسط تا کنید؟

به راحتی می‌توان یک تکه کاغذ را یک، دو بار یا حتی سه یا چهار بار از وسط تا کرد. اما بیشترین تعداد دفعاتی که یک تکه کاغذ را می‌توان از وسط تا کرد چقدر است؟بر اساس یک ادعای رایج، یک ورق کاغذ را نمی‌توان بیش از هفت بار از وسط تا کرد. اما…

سلاح‌های مخفی و شگفت‌انگیز آلمان نازی در طی جنگ جهانی دوم

در طول جنگ جهانی دوم، آلمان نازی سرمایه گذاری زیادی در تحقیق و توسعه تسلیحات مخفی انجام داد تا بتواند بر دشمنان خود برتری یابد. برخی از برجسته ترین سلاح های مخفی که توسط آلمانی ها ساخته شده اند عبارتند از:موشک V-2: V-2 اولین موشک…

تصاویر تخیلی از سلبریتی‌ها در حال خواب – اما چرا اصلا می‌خوابیم؟!

خواب یک فرآیند فیزیولوژیک اساسی است که برای عملکرد صحیح بدن و ذهن ما ضروری است. اگرچه هدف دقیق خواب به طور کامل شناخته نشده است، دانشمندان چندین نظریه برای توضیح اینکه چرا ما می‌خوابیم ارائه کرده‌اند.  برخی از دلایل اصلی مهم بودن خواب:…

به نظرتان کدام شغل‌ها بیش از آنچه که لایقشان است، درآمد دارند؟!

بسته به فرهنگ هر کشور و شرایط سیاسی و اقتصادی هر ناحیه پاسخ به این سوال هم متغییر است.اما چرا ما برخی‌ها را از این نظر همیشه در رادار خود داریم و بعضی‌ها را نه.واقعیت این است که برخی اصلا چراغ خاموش حرکت می‌کنند و در رادار ما نیستند…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5