رپورتاژ: چرا حسابداری به یک شغل پردرآمد تبدیل شده است؟
این جمله را بارها دیده و شنیده اید : “همه مشاغل و شرکتها به حسابدار نیاز دارند” معنی و مفهمومش این است که حسابداری یک شغل پرطرفدار است و فردی اگر بتواند به خوبی در بازارکار حسابداری نفوذ کند خیلی سریع می تواند درآمد بسیار خوبی را رقم بزند.
ولی چرا همیشه این اتفاق رخ نمی دهد؟ در حال حاضر تعداد زیادی از فارغ التحصیلان رشته حسابداری هستند که بشدت جویای کار هستند و در طرف دیگر مدیران و کارفرمایان زیادی داریم که به دنبال یک حسابدار قوی می باشند. یعنی یک فاصله زیادی بین این دو دسته ایجاد شده است و فقط درصد کمی از حسابداران درآمد خیلی خوبی دارند و درصد کمی از کارفرمایان از داشتن یک حسابدار قوی رضایت کامل دارند.
ما در پرشین حساب به عنوان یک آموزشگاه حسابداری در قلب بازار سالها بر روی این مشکل بزرگ در جامعه وقت گذاشتیم و با بررسی های مستمر به نتایجی رسیدیم که با پیاده سازی آن توانستیم حسابداران و مدیران خودساخته ای را پرورش داده و روانه بازار کار کنیم.
آموزش حسابداری ما با دیگران چه تفاوتی دارد؟
نتیجه گیری ما اینطور بوده که فارغ التحصیل ما دانش خوبی دارد ولی تکنیک و مهارت اجرا را ندارد و قطعاً با سابقه کم هم یک کارفرما هرگز اعتماد به واگذاری امور مالی خود به چنین فردی را نمی کند. چه نوع آموزشی را یک علاقمند به شغل حسابداری باید پشت سر بگذارد تا بتواند از طریق ارائه خدمات حسابداری به درآمد خوب برسد. بله درآمد خوب! نه حقوق خوب!
وقتی این بازار انقدر پر نیاز است واقعاً حیف است یک حسابدار پرتوان در یک نقطه متمرکز شود و فقط یک حقوق ثابت دریافت کند. این نگرش ماست و در عمل هم افراد را به این ارزش رسانده ایم. اموزش حسابداری باید منجر به کسب درآمد خوب شود یعنی همراه با آموزش اصولی و اجرایی شغل حسابداری و مالیات، بتواند در راه اندازی یک شرکت حسابداری موثر باشد نه فقط آموزش متدهای حسابداری!
فکر می کنید درآمد یک شرکت حسابداری از چه نقاطی حاصل می شود؟
دسته بندی مختلفی برای پاسخ به این سوال وجود دارد ولی یکی از معتبرترین آنها موارد زیر را پوشش می دهد:
ارائه خدمات حسابداری پاره وقت به کسب و کارها و شرکتهای کوچک و نوپا
اعزام نیروی ماهر امور مالی بصورت تمام وقت و تامین نیاز مدیران در این حوزه
ارائه مشاوره مالیاتی حضوری و تلفنی در راستای تبلیغات و اعتبارسازی موثر
ارائه مشاوره بیمه تامین اجتماعی در خصوص لیست حقوق و قراردادها
حسابرسی داخلی موسساتی که حسابدار دارند و نیاز به کنترل دارند
آموزش حسابداری به متقاضیان ورود به بازار کار
خودتان ملاحظه می کنید راه اندازی یک شرکت حسابداری با استخدام شدن در یک شغل ثابت چقدر تفاوت دارد؟
شما حتی اگر شرکت هم نداشته باشید، حداقل کاری که می توانید در دست داشته باشید راه اندازی کسب و کار مستقل از حسابداری و رسیدن به درآمد میلیونی ماهیانه است که قطعاً در دنیای کارمندی باید عمری پشت سر بگذارید. ما این فرصت را در دوره حسابداران ثروت آفرین ایجاد کرده ایم دوره ای که همراه شما تا راه اندازی کسب و کار حسابداری است. این دوره بصورت غیرحضوری اجرا میشود و شامل بخش های زیر است:
- پایه اول : حسابداری مقدماتی و پایه
- پایه دوم : حسابداری صورتهای مالی و پیشرفته
- پایه سوم : آموزش صفر تا صد مالیات
- پایه چهارم : آموزش قوانین کار و تجارت
- پایه پنجم : آموزش کسب درآمد از حسابداری
در اینجا اطلاعات بیشتر پایه ها را ملاحظه کنید : https://goo.gl/Vnd6Xi
در شغل حسابداری دسته بندی زیادی ارائه شده است که اصولی ترین آن شامل بخش های زیر می شود :
- حسابداری مالی
- حسابداری بخش عمومی
- حسابرسی
- مدیریت مالی
- حسابداری مدیریت
البته دسته بندی دیگری هم وجود دارد که بیشتر علاقمندان این دسته بندی را می شناسند:
حسابداری بازرگانی، اعتبارات اسنادی و واردات و صادرات
حسابداری صنعتی و محاسبه بهای تمام شده
حسابداری پیمانکاری و خدماتی
در بازارکار فعلی کسی موفق تر از بقیه است که حسابداری مالیاتی را آمیزه کارحسابداری خود در هر دسته بندی کند و یک خدمات حسابداری با کیفیتی را به کارفرما ارائه کند. خدمات خوب و مناسب بهترین پوستر تبلیغاتی شماست. بنابراین مکمل آموزش حسابداری، آموزش مالیات است. حسابداری مالیاتی صرفاً دریافت کد اقتصادی و انجام یک روال عادی از قوانین مالیاتی نیست بلکه تجزیه و تحلیل فنون اجرایی مالیات است.
حسابدارانی که میخواهند به درآمد میلیونی در ماه برسند هرگز نمی توانند کارمند باشند و فقط با یادگیری تکنیکهای ناب حسابداری و مالیات به این مهم نائل می شوند.
این نوشتهها را هم بخوانید
جدای از موضوع اصلی پست یک دلیل بالارفتن دستمزد حسابدارها تسلط به انجام اموری هست که دور زدن قوانین مالیاتی رو فراهم میکنه و برای کارفرماها خیلی مفید هست. اگر هم حسابداری یاد میگیرید یا یاد میدید با این نگرش برید جلو ;)