گوگل دارد هوش مصنوعی را آموزش می‌دهد تا انسان را فریب داده؛ آن‌گاه از اشتباهات انسان برای قوی‌تر شدن سود ببرد

1

گوگل می‌خواهد از اشتباهات انسانی برای قدرتمندسازی هوش مصنوعی استفاده کند.

روبات‌های هوش مصنوعی در اینترنت و دیگر فضاها گول می‌خورند و بخشی از یک تصویر را نمی‌بینند یا آن را با تصویر و شی دیگری اشتباه می‌گیرند.

سال گذشته، یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه MIT حمله‌ای بر علیه هوش مصنوعی گوگل ترتیب دادند و تنها با افزودن یک کد ساده به تصویر، هوش مصنوعی را مجبور کردند به یک تفنگ به جای لاک‌پشت نگاه کند. اشتباهی که یک کودک سه ساله هم می‌تواند تشخیص دهد و از ارتکاب‌اش خودداری کند.

در حقیقت، مشکل از هوش مصنوعی گوگل یا سیستم‌های یادگیری عمیق نیست. مشکل اینجا است که انسان‌ها دو چشم برای دیدن دارند ولی هوش مصنوعی چیزی نمی‌بیند بلکه تصاویر را پردازش می‌کند. بنابراین؛ به راحتی بخشی از تصویر که انسان‌ها نمی‌بینند را درک کرده و به اشتباه می‌افتد.

یافتن نقاط قوت انسان برای غلبه بر انسان

حالا گوگل برای حل این مشکل می‌خواهد از خود سیستم بینایی و درک انسان‌ها استفاده کند تا الگوریتم‌های هوش مصنوعی قوی‌تر شوند. آن‌ها دارند روی این موضوع کار می‌کنند که چرا انسان‌ها با مشاهده عکس‌ها، کمتر دچار اشتباه می‌شوند. به زبان دیگر؛ چه اجزایی در یک تصویر می‌تواند انسان‌ها را به اشتباه بیندازد و آن‌ها فریب بخورند.

گوگل به طور همزمان دارد روی مغز انسان‌ها و شبکه‌های عصبی کار می‌کند و با شبیه‌سازی آن‌ها سعی دارد؛ الگوریتم‌های یادگیری عمیق قوی‌تری بسازد که همانند انسان‌ها در مشاهده تصاویر دچار اشتباه نشوند و به سختی گول بخورند.

محققان گوگل می‌گویند:

«اگر ما بفهمیم که انسان‌ها در مقابل کدام دسته از تصاویر مقاوم هستند و در مقابل کدام نمونه‌ها دچار اشتباه می‌شوند؛ می‌توان به یک مکانیزم مشابه برای بهبود امنیت یادگیری ماشینی دست یافت.»

برای نمونه، محققان گوگل چهره یک گربه را دستکاری کردند به طوری که شبیه به یک سگ شود. چندین نمونه عکس از این دستکاری را ساخته و به طور همزمان دارند روی مغز انسان‌ها و بینایی ماشینی کار می‌کنند تا متوجه شوند چرا انسان‌ها با کمی دقت سریعا می‌توانند تفاوت‌ها را یافته و دچار اشتباه نشوند ولی هوش مصنوعی فریب می‌خورد.

عکس سمت چپ: تصویر اصلی گربه / عکس سمت راست: تصویر دستکاری شده برای شباهت‌سازی سگ

امروزه، بینایی ماشینی یکی از علوم بنیادین در هوش مصنوعی است که دارد کم‌کم وارد زندگی روزمره انسان‌ها می‌شود. خودران‌ها بهترین نمونه از کاربردهای بینایی ماشینی هستند. روبات‌های انسان‌نما نیز درصدی بینایی ماشینی دارند.

بنابراین؛ امنیت این حوزه از اهمیت بسیار بالایی برخودار است و محققان گوگل تلاش دارند این علم را به جایی برسانند که نشود با دستکاری ساده یک عکس یا افزودن چند خط کد برنامه‌نویسی به یک تصویر؛ هوش مصنوعی و بینایی ماشینی را فریب داد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

این هنرمند با خلاقیت‌های خوب خیابان‌های پر از کسالت و یکنواختی را زیبا کرده و یک لحظه لبخند بر لب…

خیابان‌های پر از سر و صدا و چهره‌های خمو، خیابان‌هایی با تزئینات و پیام‌های فوق‌العاده تکراری، خیابان‌هایی که زحمت با شادی‌های اندک مردم شریک می‌شوند و مردم را یک آن با هم می‌کنند. این است توصیف شاید بدبینانه خیابان‌های ما.ما واقعیت این…

اگر این شخصیت‌های سینمایی و تلویزیونی به صورت گربه تصور می‌شدند

این کاری است با هوش مصنوعی انجام آن نستا ساده شده است. اما به یاد دارم که در سالیان دور برای همانند نشان دادن برخی سگ‌ها با شخصیت‌ها انسانی خاص، عکاس و روتوش کار چه زحمتی کشیده بود و این سری عکس‌ها را در شماره ظاهرا نوروزی یک شماره مجله…

آیا واقعا سرم حقیقت وجود دارد؟ چطور کار می‌کند؟

انسان‌ها از زمان امپراتوری روم می‌دانستند که ما در حالی که تحت تأثیر چیزی باشیم، صادقانه‌تر و راحت‌تر سخن میٰ‌گوییم. این همان جایی است که ایده  اصطلاح «سرم حقیقت» از آن سرچشمه می‌گیرد.سرم حقیقت به تعدادی از داروهای تغییر دهنده ذهن اشاره…

به نظرتان کدام شغل‌ها بیش از آنچه که لایقشان است، درآمد دارند؟!

بسته به فرهنگ هر کشور و شرایط سیاسی و اقتصادی هر ناحیه پاسخ به این سوال هم متغییر است.اما چرا ما برخی‌ها را از این نظر همیشه در رادار خود داریم و بعضی‌ها را نه.واقعیت این است که برخی اصلا چراغ خاموش حرکت می‌کنند و در رادار ما نیستند…

روش‌های بد نشستن روی صندلی و شیوه نشستن سالم روی صندلی در محیط کار

در موقعیت‌های مختلف یا در هنگام خستگی، روش‌های مختلفی برای نشستن روی صندلی از سوی ما استفاده می‌شود که برای بدن مفید نیستند. برخی از این موارد عبارتند از:خم شدن روی صندلی: وقتی روی صندلی خمیده می‌شوید، ستون فقرات شما به درستی حمایت…

کسانی که توهم خاص و عجیبی دارند: ما از ستاره‌های دیگر آمده‌ایم و فرازمینی هستیم! پدیده Starseed

ممکن است خیلی احمقانه به نظر برسد. اما افرادی هستند که معتقدند از سایر سیارات به زمین آمده‌اند تا به شفای سیاره زمین کمک کنند و بشریت را به «عصر طلایی» هدایت کنند و به دوره‌ای از خوشبختی، شکوفایی و موفقیت برسانند!جستجوی اینترنتی این…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. علی می گوید

    یادگیری ژرف نه یادگیری عمیق.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5