مرد استرالیایی مدعی است قطعات هواپیمای پرواز MH370 را در گوگل ارث پس از ۴ سال جستوجو یافته است
یک مهندس مکانیک محقق روی سقوطهای هوایی میگوید قطعات هواپیمای سقوط کرده MH370 مالزی را در گوگل ارث دیده است.
پیتر مکمون استرالیایی؛ بیش از ۲۵ سال است که روی موضوع سقوط هواپیماها کار و تحقیق میکند. وی میگوید بیش از ۴ سال روی موضوع سقوط و ناپدید شدن هواپیمای مالزیایی پرواز MH370 کار کرده و اکنون توانسته تصاویری از آن را در گوگل ارث بیابد.
در روز ۸ مارس سال ۲۰۱۴، یک هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ متعلق به شرکت هواپیمایی مالزی از کوالالامپور با ۲۳۹ سرنشین عازم پکن چین بود اما سرنوشتی نامعلوم یافت و به طور ناگهانی از صفحه رادارها محو گردید.
جستوجوهای ۲ ساله بینالمللی با همکاری ۲۶ کشور برای یافتن این هواپیما بینتیجه ماند و در سال ۲۰۱۶ پایان یافت. سرنوشت پرواز MH370 یکی از بزرگترین معماهای تاریخ است. در چندین نقطه از مسیر پروازی آن؛ قطعاتی از هواپیما یافت شد ولی هیچگاه اصل لاشه هواپیما یا اجساد مسافران، جعبه سیاه و دیگر قطعات این هواپیما پیدا نشد چون اصولا معلوم نشده دقیقا کجا سقوط کرده است.
حالا، پیتر مکمون ۶۴ ساله اصرار دارد که توانسته این هواپیما را در گوگل ارث مشاهده کند.
جستوجوی ۴ ساله از خانه
وی نزدیک به ۴ سال است از طریق تصاویر ماهوارهای ناسا و گوگل ارث به دنبال هواپیمای پرواز MH370 میگردد و برایش سرنوشت این پرواز بسیار اهمیت دارد. وی میگوید این هواپیما در ۱۰ مایلی جنوب جزایر Round واقع در شمال کشور موریس پیدا شده است. موریس در جنوب غربی اقیانوس هند است.
مکمون میگوید این هواپیما زیر آب است. وی مدعی است در به نتیجه رساندن تحقیقات پیرامون سقوط این هواپیما کارشکنیهایی صورت گرفته است و برخی اطلاعات به دست کارشناسان و مردم نرسیده است.
فرضیههای زیادی درباره علت ناپدید شدن این هواپیما وجود دارد. از هواپیماربایی بگیرید یا شلیک به آن، خودکشی خلبان هواپیما در منطقهای دورافتاده، فرار به کشور ثالث و غیره. برخی سقوط این هواپیما را به گروههای تروریستی افغانی نسبت میدهند و برخی دیگر ارتش امریکا را در این ماجرا دخیل میدانند.
در تمام این احتمالات، خرابی و مشکل فنی هواپیما کمترین احتمال ممکن را به خود اختصاص داده است. هواپیمای بوئینگ ۷۷۷ یکی از امنترین هواپیماهای جهان است که در ۱۹ سال گذشته فقط دو سانحه داشته و سه قربانی گرفته است.
به علاوه، تغییر مسیر پرواز این هواپیما از پکن به سوی شبهجزایر مالایا و پرواز ۷ ساعته در اقیانوس هند؛ احتمال نقص فنی یا حادثه را کاهش میدهد. یک احتمال، تمام شدن سوخت هواپیما و سقوط آن در دریا است.
به هر حال، مکمون و چندین نفر دیگر درگیر در ماجرای جستوجوی پرواز MH370 اعتقاد دارند که محل سقوط هواپیما مشخص شده ولی برخی کشورها به دلایلی نامعلوم دوست ندارند به طور عمومی فاش شود چون باید پاسخگوی سوالات زیادی دیگری باشند.
باید این نکته هم گفته شود که تیم تحقیقاتی بزرگ و پرهزینه تشکیل شده برای این پرواز، بارها با استفاده از تصاویر ماهوارهای سعی کردند دنبال هواپیما باشند ولی اعلام کردند به نتیجهای نرسیدند.
این نوشتهها را هم بخوانید