هکرهای چینی اطلاعات بسیار حساس جنگهای زیردریایی ارتش امریکا را ربودند

واشنگتنپست گزارش داد هکرهای احتمالا وابسته به دولت چین توانستند اطلاعات بسیار سری و حساس مربوط به جنگهای زیردریایی ارتش امریکا را سرقت کنند.
این هکرها به سیستمهای یک پیمانکار نیروی دریایی ایالات متحده نفوذ کرده و به اطلاعات محرمانهای مانند برنامههای سری ساخت موشکهای ضدکشتی در جنگهای زیردریایی تا سال ۲۰۲۰ دسترسی پیدا کردند.
شبکه سیبیسی امریکا هم این هک را تایید کرده و میگوید این حمله در ماههای ژانویه و فوریه ۲۰۱۸ صورت گرفته است. پلیس FBI به شدت پیگیر این پرونده است و در حال جمعآوری مدارک هستند.
مقامات دولتی امریکا تایید کردند هکرها به یک پیمانکار مرتبط با یک سازمان نظامی آمریکا حمله کردهاند که در زمینه تسلیحات زیردریایی، تحقیق و تولید میکند.
گزارشها نشان میدهد اطلاعات بسیار زیادی با حجم تقریبی ۶۱۴ گیگابایت از روی سرورها و کامپیوترهای شرکت پیمانکار ارتش امریکا سرقت شده است.
در میان این اطلاعات، برنامههای یک طرح موشکی فراصوتی ضدناو، آرشیو الکترونیکی واحد توسعه زیردریایی نیروی دریایی امریکا و اطلاعات پروژه «اژدهای دریایی» وجود داشته است.
قرار بوده امریکا تا سال ۲۰۲۰ موشک فراصوتی ضد ناو را روی زیردریاییهای خود نصب و استفاده کند.
تیره شدن بیشتر روابط با کره شمالی و چین
اگرچه این اطلاعات سرقت شده جزو اطلاعات طبقهبندی و محرمانه نبودند ولی شامل اطلاعات بسیار حساسی هستند که در صورت گردآوری کنار هم و تجزیه و تحلیل، میتوانند بسیاری از اسرار جنگهای زیردریایی نیروهای نظامی امریکا را بر ملا کنند.
وزیر دفاع امریکا به طور مستقیم این پرونده را دنبال میکند و دستور داده مسایل امنیت سایبری شرکت پیمانکار بررسی و گزارش شود.
بازتاب رسانهای این خبر در آستانه دیدار تاریخی و مهم روسای جمهور دو کشور کره شمالی و امریکا میتواند روی روند مذاکرات تاثیرگذار باشد. چون چین شریک عمده تجاری امریکا است.
همینطور؛ پیشبینی میشود دوباره مناقشات میان دو کشور چین و ایالات متحده سر این موضوع بالا بگیرد. امریکا به تازگی مناقشه با شرکت چینی ZTE را پشت سر گذاشته است. شرکت ZTE متهم به فروش فناوری و تجهیزات ارتباطی به کشورهای ایران و کره شمالی است.
هکرهای چینی در سال ۲۰۱۵ نیز به یک مرکز مرتبط با نیروی دریایی امریکا حمله کرده و یک سری اطلاعات را سرقت کردند.