از امروز می‌توانید تمام اطلاعات حریم خصوصی خودتان روی سرورهای اپل را مشاهده و ردگیری کنید

اپل روز چهارشنبه چندین ارتقای حریم خصوصی داشت که مهم‌ترین آن‌ها راه‌اندازی یک وب‌سایت برای کاربران بود.

کاربران اپل می‌توانند در این وب‌سایت انواع اطلاعاتی که این شرکت از آن‌ها نگه‌داری می‌کند را مشاهده کنند. به این ترتیب، کاربران خواهند دانست اپل چه اطلاعاتی از آن‌ها دارد و آگاهی کاملی درباره حریم خصوصی خود داشته باشند.

این پورتال در ماه می و همزمان با اجرایی شدن قانون GDPR توسط اتحادیه اروپا مورد آزمایش قرار گرفته است.

این اطلاعات جمع‌آوری شده توسط اپل از کاربران شامل ورودی تقویم‌ها، تصاویر، یادآوری‌ها، اسناد، سایت‌های بوک‌مارک شده، خریدهای اپ‌استور و تاریخچه‌ای از تعمیرات دستگاه‌ها و موارد دیگر است.

این پورتال به کاربران اپل می‌گوید این شرکت بیشتر تمایل به کسب درآمد براساس فروش سخت‌افزار دارد تا اینکه سراغ فروش اطلاعات یا تبلیغات هدف‌مند مبتنی بر اطلاعات حریم خصوصی کاربران برود.

در ماه مارس، تیم کوک، مدیرعامل اپل گفته بود این شرکت به دنبال جذب مشتریانی است که محصولات سخت‌افزاری‌شان را استفاده کنند و از این طریق پول زیادی جمع‌آوری می‌کنند. اگر هر مشتری یک محصول این شرکت را داشته باشد؛ آن‌ها نیازی به فروش دیتا نخواهند داشت.

دیگر اقدامات اپل برای حریم خصوصی

اپل علاوه بر راه‌اندازی پورتال ردگیری اطلاعات ذخیره شده روی سرورهای این شرکت از کاربران، چندین ابزار و ارتقای حریم خصوصی دیگر نیز انجام داد.

این شرکت از فناوری «Intelligent Tracking Prevention» رونمایی کرد که به طور خاص مانع از جمع‌آوری اطلاعات کاربران توسط تبلیغات و شرکت‌های ثالث می‌شود.

همین‌طور، با کمک این فناوری فروشنده‌های محصولات اپل یا جست‌وجوهای وب نمی‌توانند اطلاعات کاربران را جمع‌آوری کنند.

اقدام دیگر شرکت اپل برای افزایش محافظت از حریم خصوصی کاربران، تغییرات در استانداردها و تنظیمات برای جلوگیری از «machine fingerprinting» و «browser fingerprinting» است.

در این روش‌ها، امکان ردگیری کاربران از طریق برخی تنظیمات و کاراکترهای خاص روی دستگاه‌های کاربران مانند فونت، شناسه آی‌دی، فرم‌های مختلف و غیره وجود دارد که اپل می‌خواهند از آن جلوگیری کند.

برنامه‌های آتی اپل برای افزایش حریم خصوصی شامل رمزنگاری کامل انتها به انتها در Group FaceTime است که اجازه می‌دهد ۳۲ نفر یک ارتباط ویدیویی و مکالمه گروهی داشته باشند.

این رمزنگاری شامل ویژگی Screentime هم می‌شود تا اطلاعات کاربران درباره مدت زمان استفاده از دستگاه‌ها و اپلیکیشن‌ها امن و غیرقابل‌ دسترسی باشد.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا