نامه مشترک AOL، فیسبوک، گوگل، LinkedIn، مایکروسافت، توییتر و یاهو به باراک اوباما: فشار نهادهای امنیتی را روی ما کم کنید و به حریم خصوصی مردم احترام بگذارید!

بعد از افشاگری اسنودن در مورد فعالیتهای NSA، ما شاهد موضوع هماهنگ و شفافی از سوی شرکتهای بزرگ فناوری نبودیم، آنها حتی در برههای، تسلیم خود در برابر NSA را انکار میکردند، اما به تازگی غولهای فناوری آمریکا یک نامه مشترک به کنگره و اوباما نوشتهاند، که در آن درخواست کردهاند که توانایی سازمان امنیت ملی آمریکا در جاسوس از کاربران محدود شود.
شرکتهایی که این نامه مهم را تنظیم و منتشر کردهاند اینها هستند: AOL، فیسبوک، گوگل، LinkedIn، مایکروسافت، توییتر و یاهو.
آنها این نامه در وبسایت Reform Government Surveillance.com منتشر کردهاند.
نقل قولی از لری پیج در این سایت:
«امنیت اطلاعات کاربران، بسیار مهم است، درواقع علت این همه سرمایهگذاری ما برای رمزنگاری اطلاعات یا تلاش ما برای شفاف شدن درخواستهای دولت برای دسترسی به اطلاعات، همین بوده است. اگر اطلاعات به صورت مخفیانه و انبوه جابجا شوند و نظارت مستقل بر این امر نباشد، امنیت اطلاعات کاربران به خطر میافتد. زمان اصلاحات فرارسیده است و ما از دولت آمریکا درخواست میکنیم که در این امر پیشقدم شود.»
در این نامه، شرکتهای بزرگ فناوری آمریکا، 5 اصل مهم را برشمردهاند، اصولی که به باور آنها هم کاربران را حفاظت خواهد کرد و هم مدل تجاری این شرکتها را.
1- محدود کردن تسلط نهادهای دولتی در جمعآوری اطلاعات کاربران
2- نظارت و پاسخگویی
3- شفافیت درباره درخواستهای دولت
4- احترام به گردش آزاد اطلاعات
5- پیشگیری از کشمکش بین نهادهای دولتی
در عین حال جای شگفتی است که امضای شرکتهای اپل یا شرکتهای خدمات موبایل و اینترنت کابلی مثل Comcast، Time Warner، AT&T، Verizon و Sprint پای نامه مشاهده نمیشود!
هه! اگر شرکت ها واقعا همتی در دفاع از حریم کاربران داشتند می بایست قبل از این افشاگری اقدام کنند و به دولت فشار بیاورند نه حالا که کوس رسوایی زده شده!
پس شمام احتمالاً با من موافقید که این حرکتها و اینگونه نامهها کاملاً نمایشی و جهت توجیه و ارضای کاربران هست!
کاملاً واضحه که چنین شرکتهایی در شروع کارشون یکی از مفادی که متعهد میشن پاسخگویی به دولت هست. یعنی هروقت نهادهای حکومتی درخواست اطلاعات کردند موظف به ارایه اون هستند. اگر غیر این بود مجوز برپایی استارتآپ رو نداشتند.
“زمان اصلاحات فرارسیده است …. ”
همیشه وقتی کار از حد میگذرد این نوع جملات ادم رو به فکر میندازه که واقعا راه چاره چیه ؟!
ذات عمل اعتماد به سرورهایی که تحت کنترل شرکت یا دولت خاصی هستند،خطرناکه. شاید تولد سرورهایی مستقل،در ناکجا آباد که امنیتشون ضربه پذیر نباشه در آآآآآآآآینده راه چاره باشه. اگر ایده این راهکار خیلی تخیلی و مبهم هست، حد اقل میشه بهش فکر کرد.
ممنون دکتر عزیز
اعتراف یعنی یک چاقو زیر گلو که تا بگی آره سرت رو آوردی پایین و خلاص.
ارسال این نامه باعث شد که کاخ سفید امروز مهمان شرکت های مذکور و گفنگوی مستقیم باشد. به گزارش خبرنگار ویژه مستقر در کاخ سفید این حلسه امکان توافق و تغییرشرایط فعلی رابهمراه خواهد داشت.( Dec 17,2013 at 10 AM PT )
اصلا بیزینس اینها فروش اطلاعات شخصی کاربران به دولت ها و شرکت های تبلیغاتی و سازمان های امنیتی است.
این نامه بازی ها برای فریب افکار عمومی اند