با ابزار جدید فیس‌بوک، خبرگزاری‌ها می‌توانند اخبارشان را مستقیماً بر روی فیس‌بوک منتشر کنند

2

فیس‌بوک ابزاری ایجاد کرده که وب‌سایت‌های خبری، اخبار و مقالاتشان را نه به‌صورت لینک به وب‌سایت اصلی، بلکه مستقیماً بر روی فیس‌بوک منتشر کنند.

سال‌ها است که وب‌سایت‌های خبری از فیس‌بوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند تا خبرهایشان را به گوش مردم برسانند و آن‌ها را مقابل دید علاقه‌مندان بیاورند. کاربران بخشی از متن و تصویر خبر را می‌بینند و بر روی لینکی کلیک می‌کنند که آن وب‌سایت را در مرورگر باز می‌کند.

فیس‌بوک می‌گوید باز کردن لینک در مرورگر، کند و زمان‌بر است. به همین خاطر امکانی ایجاد کرده که خبرها و مقالات را بدون هیچ معطلی بر روی نرم‌افزار موبایل فیس‌بوک ببینیم و نام آن را «مقالات فوری» گذاشته است.

این پلتفرم در ابتدا برای آیفون عرضه می‌شود و سرویس‌های خبری BBC, New York Times, National Geographic, BuzzFeed و NBC and the Atlantic از آمریکا، سرویس‌های The Guardian و BBC از انگلستان و سرویس‌های خبری Spiegel و Bild از آلمان با آن کار خواهند کرد.

facebookINstantarticles-970-80

این سرویس برای کاربران چه مزیتی دارد؟

اولین فایده‌ای که این پلتفرم برای کاربران عادی دارد، نمایش سریع خبرها و مقالات است. وقتی خبری را بر روی سایت باز می‌کنید، آگهی‌ها و دیگر بخش‌های سایت نیز یک‌دفعه باز می‌شوند و سرعت باز شدن را پایین می‌آورند. ولی این بخش‌های اضافه در پلتفرم خبری فیس‌بوک وجود ندارد. علاوه بر این، فیس‌بوک روشی دارد تا عکس‌ها و ویدئوها را سریع نشان دهد و این روش را برای خبرها نیز بکار گرفته است. به این صورت که وقتی به خبر موردنظر می‌رسید، محتویات آن شروع به بارگذاری می‌کنند و به‌محض باز کردن آن، قسمت ابتدایی خبر که دریافت شده، نمایش داده می‌شود. فیس‌بوک می‌گوید باز کردن لینک یک خبر در مرورگر می‌تواند هشت ثانیه طول بکشد ولی در پلتفرم جدید فیس‌بوک بلافاصله نمایش داده می‌شود.

3-Map__new_.0

فیس‌بوک قابلیت‌های دیگری نیز در ابزار خبررسانی‌اش گنجانده تا خواندن اخبار در این ابزار، جذاب‌تر از وب‌سایت باشد. برای مثال ناشر می‌تواند در ذیل تصاویر، توضیحات صوتی بگذارد. به این صورت که اگر شخص حوصلهٔ خواندن خبر را نداشت، می‌تواند به آن گوش بدهد و تصاویرش را نگاه بکند. تصاویر می‌توانند دارای اطلاعات مکانی باشند. تا کاربر بتواند مکان عکس را بر روی نقشه ببیند. کاربران می‌توانند هرکدام از تصاویر درون یک خبر را لایک کنند یا برای آن کامنت بگذارند. هرکسی که لایک کند، ممکن است دوستانش نیز آن خبر را ببینند، لذا اخبار و مقالات بیشتر میان کاربران گسترش می‌یابند. اگر در خبر ویدئو وجود داشته باشد، به‌محض اینکه صفحه را اسکرول کنید و به آن برسید،‌ ویدئو شروع به پخش می‌کند.

برای خبرگزاری‌ها چه مزیتی دارد؟

فیس‌بوک در ماه‌های گذشته تلاش کرده تا خبرگزاری‌ها را جذب این سرویس کند. هرچند خبرگزاری‌ها دوست ندارند مطالبشان را بر روی وب‌سایتی قرار دهند که کنترل کامل بر آن ندارند. خبرگزاری‌ها می‌توانند لوگوی وب‌سایتشان را به همراه عکس نویسنده و عکاس و گزینه‌ای برای دنبال کردن اخبار این خبرگزاری در بالای هر خبر بگذارند.

4-video-1200x674

گفته‌شده هر خبر می‌تواند یک تبلیغ ۳۰۰ در ۲۵۰ داشته باشد و صد درصد درامد حاصل از آن تبلیغ به خبرگزاری تعلق می‌گیرد.

گذاشتن اخبار در فیس‌بوک باعث می‌شود بازدید سایت‌ها کم شده و رتبهٔ آن‌ها در سرویس‌های رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها کاهش یابد. لذا فیس‌بوک آمار بازدید اخبار را اندازه‌گیری می‌کند و می‌توان آن آمار را به سرویس‌های Google Analytics یا Adobe Omniture ارائه داد.

دیگر خبرگزاری‌ها که فعلاً جزو این برنامه نیستند، ممکن است نگران باشند که فیس‌بوک اول اخباری را نشان دهد که پلتفرم خبری خودش از آن پشتیبانی می‌کند و باعث کاهش بازدید آن‌ها شود. ولی فیس‌بوک اعلام کرده که اخباری که پلتفرمش پشتیبانی می‌کند، برتری بر دیگر خبرها نخواهند داشت.

ارائه چنین خدماتی برای فیس‌بوک چه سودی دارد؟

ممکن است بپرسید وقتی فیس‌بوک درامد تبلیغات را نمی‌گیرد، هزینه کردن برای راه‌اندازی چنین سرویسی چه سودی برایش دارد؟ فیس‌بوک با این سرویس، کاربران را درون برنامه‌اش نگه می‌دارد و مانع از این می‌شود که برای دیدن اخبار و خواندن مقالات از دیگر برنامه‌ها استفاده بکنند. علاوه بر این، وجود امکانات بهتر و جذاب‌تر باعث می‌شود کاربران بیشتری به فیس‌بوک بپیوندند و کاربران فعلی را در فیس‌بوک نگه می‌دارد.

facebook-news

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…

بهترین کتاب های علمی تخیلی برای پرورش تخیل شما |۶۴ اثر خواندنی

تهیه فهرستی از آثار علمی تخیلی که در ایران ترجمه و منتشر شده باشند و محبوب باشند، دشوار است. کلا وقتی فهرست می‌کنیم هدف ما ترغیب خواننده به بیشتر خواندن است و نه اینکه ادعا کنیم چیز کاملی درست کرده‌ایم.پس این شما و شماری از محبوب‌ترین…

پرتره‌های بیماران از بیمارستان روان‌پزشکی بدنامی در بریتانیا در قرن نوزدهم

‌ این عکس‌ها چهره بیمارانی را نشان میدهد که در بیمارستان سلطنتی بیتلم در لندن - که یکی از بدنام‌ترین بیمارستان روانپزشکی بریتانیا در قرن نوزدهم به شمار می‌رفت- تحت درمان قرار گرفتند.عکاسی به نام هنری هیرینگ از تعداد زیادی از بیماران…

مجموعه‌ای از تصاویر هراس‌آور، عجیب با به اصطلاح نفرین‌شده!

برای قسمتی از شگفتی یا ترس خودمان از پیرامون یا عکس‌ها نمی‌شود توضیح صریح ارائه کرد. احتمالا منشا این ترس‌ها به تدریج در سیناپس‌های مغزی ما از هزاران سال پیش یه یادگار گذاشته شده.آدم فکر می‌کند اگر قرار باشد برنامه هوش مصنوعی ایجاد شود…

۸ خودروی جذاب تاریخی که توسط طراحان ایتالیایی بازطراحی و جاودانه شدند

ایتالیا خانه‌های طراحی معروفی دارد. Pininfarina ،Bertone ،Touring ،Giugiaro و Vignale برخی از مهم‌ترین نام‌های طراحی خودرو هستند.در این خانه‌های طراحی، همه‌چیز از جمله خودرو طراحی می‌شود. چه خودروهایی که تجاری و قابل تولید باشند؛ چه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. Fatemeh می گوید

    بسیار عالی…

  2. mehdi می گوید

    راه کاری پر هزینه برای راضی نگه داشتن و صد البته حفظ کردن مخاطبان!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.