.

احتمالا سعودی‌ها گوشی جف بزوس را هک کرده‌ و به پیام‌های متنی بین او و لورن سانچز دست پیدا کرده‌اند

مشاور امنیتی جف بزوس، مدیرعامل شرکت آمازون می‌گوید هکرهای سعودی وابسته به دولت عربستان به اطلاعات خصوصی روی گوشی بزوس دسترسی پیدا کردند.

دی بکر، مشاور امنیتی کهنه‌کار می‌گوید تحقیقات خود پیرامون این موضوع را از همان ماه ژانویه آغاز کرده است.

در ماه ژانویه، پیام‌های متنی عاشقانه رد و بدل شده میان جف بزوس و لورن سانچز، مجری سابق تلویزیون به طور عمومی منتشر گردید که در پی آن بنیان‌گذار آمازون مجبور به جدایی از همسرش شد.

جف بزوس

دی بکر در مقابه خود که برای سایت Daily Beast نوشته است؛ مدعی است شرکت American Media Inc که صاحب نشریه National Enquirer محسوب می‌شود؛ در رابطه با این پرونده هیچ همکاری نکرده و افشا نمی‌کند چگونه به اطلاعات خصوصی و پیام‌های متنی جف بزوس دسترسی پیدا کردند.

اولین بار، نشریه Enquirer پیام‌های خصوصی رد و بدل شده میان جف بزوس و لورن سانچز را منتشر کرده است.

دی بکر می‌گوید چندین کارشناس و محقق امنیتی خبره و با تجربه روی این پرونده کار کردند و پی بردند دولت عربستان سعودی با هک گوشی جف بزوس، اطلاعات خصوصی ذخیره شده روی آن از جمله پیام‌های متنی را سرقت کردند.

خاشقچی، ترامپ، بن سلمان و دیگران

این کارشناسان می‌گویند شرکت AMI باید پاسخگو باشد پیام‌های خصوصی جف بزوس را چگونه به دست آورده است. نشریه Enquirer از طرفداران و نزدیکان دولت ترامپ است و در ابتدا تصور می‌شد این رسوایی از سوی دونالد ترامپ خط‌دهی شده است.

ظاهرا خصومت دولت عربستان با جف بزوس سر ماجرای مرگ مرموز جمال خاشقچی و گزارش‌هایی است که نشریه واشنگتن‌پست درباره آن منتشر کرده است. نشریه واشنگتن‌پست متعلق به جف بزوس، غول دنیای سیلیکون‌ولی است.

جف بزوس

خاشقچی روزنامه‌نگار و نویسنده عربستانی در ماه اکتبر سال گذشته به طرز مرموزی ناپدید شد. نشریه واشنگتن‌پست جزو اولین رسانه‌هایی بود که خبر قتل این روزنامه‌نگار در محل کنسولگری عربستان در استانبول را چاپ و گزارش‌های متعددی پیرامون آن منتشر کرد.

شواهد نشان می‌دهد دولت عربستان و به طور مشخص، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در قتل خاشقچی دست داشتند. دولت عربستان از افشاگری‌های نشریات و روزنامه‌ها پیرامون این قتل بسیار ناراحت شده و از طریق سفارت خود بارها به این نشریات تاخته است.

دی بکر، مشاور امنیتی جف بزوس می‌خواهد این تحقیقات را تا رسیدن به نتیجه مشخصی دنبال کند و مستندات خود را به مقامات فدرال ایالات متحده بدهد.

فاش شدن رابطه عاشقانه میان جف بزوس و لورن سانچز برای بنیان‌گذار آمازون بسیار گران تمام شد. او ضمن جدایی از همسرش، به رابطه نامشروع خارج از ازدواج و رسوایی اخلاقی نیز متهم شده و به عنوان ثروتمندترین فرد دنیا، زیر سوال رفت.

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]