گالری عکس: تصاویری از کازپلی مردم در جشنواره «کمیک کن» نیویورک ۲۰۱۹

کازپلی، پوشیدن لباس و آرایش برای شبیه شدن به یک قهرمان و شخصیت فیلم‌ها، سریال‌ها، بازی‌های ویدیویی و انیمه‌ها است. این روزها کازپلی طرفداران زیادی دارد و هر ساله چندین جشنواره بزرگ در کشورهای مختلف برگزار می‌شود تا مردم هنر خود را نمایش دهند.

چند روز پیش، جشنواره کازپلی Comic Con New York 2019 برگزار شد. یکی از شلوغ‌ترین و جذاب‌ترین مراسم‌های کازپلی که شما تصور می‌کنید واقعا شخصیت‌ها و ابرقهرمان‌های فیلم‌ها و بازی‌ها از قاب تلویزیون بیرون زده و در خیابان به راه افتادند.

عکاسی از بروکلین به نام «علی رضا مالک» از کمیک کن ۲۰۱۹ نیویورک عکاسی کرده است. او سعی کرده قیافه‌ها و چهره‌پردازی‌های مردم در این جشنواره را به تصویر بکشد.

اگرچه، این عکاس بیشتر سراغ سوژه‌های آسیای شرقی رفته و برایش جالب بوده چگونه مردمی از کشورهایی بسیار دوردست وارد نیویورک شده‌اند تا در کازپلی امسال شرکت کنند ولی می‌توان فهمید حال و هوای کمیک کن چگونه بوده است.

با هم برخی از تصاویر منتشر شده از این جشنواره را مرور می‌کنیم:

ماریو؛ چهره‌ای که همه می‌شناسند:

آنگ و آواتار کوررا:

یاندو شخصیتی خیالی در فیلم‌های نگهبانان کهکشان:

میستریو در کتاب‌های کمیک و دشمن مرد عنکوتی:

گروت، گامورا و یاندو:

کلش یا غول‌پیکر:

آکوا‌وومن:

کاپیتان امریکا:

هیم:

لوئیجی:

ونوم:

بچه‌های خجالتی:

کاپیتان جک اسپارو:

واریو:

ماریو و لوئیجی در سامورایی:

گمبیت:

تانوس:

کاتانا و جوکر:

دختر پنی وایز:

جادوگر اسکارلت:

کیلمونگر و پلنگ سیاه:

پرنسس زلدا:

ددپول:

مستر رفلکشن:

ریدن:

ری در جنگ ستارگان:

علاءالدین، یاس و جعفر:

شبح فضایی:

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]