مونتاژ آی‌فون در هند، آیا هند درست همان راه چین را تکرار می‌کند؟

1

چین از مونتاژ گوشی‌ها و تولید گوشی‌های ارزان‌قیمت و کم‌کیفیت برای شهروندان خودش، به مرتبه کنونی رسیده است. جایی که هواوی و شیائومی و وان پلاس، گوشی‌های کاملا رقابتی با پرچم‌دارهای دنیا تولید می‌کنند و شاید اگر سیاست‌های محدودکننده ترامپ نبود، همین حالا هواوی می‌توانست سامسونگ را پشت سر بگذارذ.

اما مدتی است که هند که به نظر می‌رسد غول نهفته اقتصادی بعدی باشد، در حال پیگیری همان سیاست‌های چین است.

در همین راستا، پیگیری «ریزخبرها»ی اقتصادی این کشور را می‌توانند با کنار هم چیده شدن، نمای وسیع‌تری از مسیر حرکت این کشور را به سمت توسعه بدهند، به شما توصیه می‌کنم.

اپل خبر داده است که در سال ۲۰۲۱ نخستین اپل استور را در هند افتتاح خواهد کرد و حالا فاکسکان اطلاع داده که قصد دارد یک میلیارد دلار در شعبه هندی خود، سرمایه‌گذاری کند.

رویترز نوشته است که اپل در پی انتقال تدریجی بخش تولید خود از چین به هند است و از فاکسکان درخواست کرده که مراکز تولید خود را در هند توسعه بدهند. این مرکز تولید در شهر Sriperumbudur هند قرار دارد؛ جایی که پیش از این هم آی‌فون XR مونتاژ می‌شد.

پیشبینی می‌شود که توسعه این کارخانه مونتاژ سه سال طول بکشد و باعث ایجاد ۶ هزار فرصت شغلی در هند بشود.

هند دومین بازار مصرف گوشی‌ را در دنیای دارد، با این حال فقط یک درصد گوشی‌های اپل در هند به فروش می‌رسد. هند مایلات واردات بالایی برای گوشی‌های وضع کرده و در این میان مایلات ورود آی‌فون از دیگر گوشی‌های هوشمند، بالاتر است.

یکی از اهداف جانبی اپل، کاهش این هزینه‌ها و رسیدن به بازار هند است.

اما سؤالی جانبی که از خواندن خبر به این ذهنم رسید این است که آیا در مسیر توسعه، ناگزیر یک مرحله مونتاژکاری را نباید تجربه کرد، مونتاژکاری ای که منجر به ورود هوشمندانه برخی فناوری‌های پایه بشود.

این مونتاژکاری زمانی در داخل ایران به شدت تقبیح می‌شد و برخی معتقد بودند شرط استقلال اقتصادی، اختراع دوباره چرخ‌هاست. بگذریم از اینکه همین مونتاژکاری هم در شرایط کنونی برای اقتصاد ایران و کارگاه‌ها و کارخانه‌هایش، دور از دسترس و رؤیاگونه شده است!

منبع

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با ۱۸ سال سایقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:
[/vc_column_text]

چه می‌شد اگر انیمیشن‌های استودیو جیبلی را کسی با آبرنگ می‌کشید – کاری که لوئیز تریر کرده!

در این نقاشی‌های زیبای لوئیز تریر، طرفداران استودیو جیبلی فورا انیمیشن‌های یه یاد ماندنی را که از آنها الهام گرفته شده، تشخیص خواهند داد. لوئیز تریر، نقاش و مجسمه‌ساز فرانسوی با الهام از شخصیت‌های انیمیشن‌های شناخته شده از استودیو جیبلی،…

هوش مصنوعی میدجرنی Midjourney تصور می‌کند که اساتید رشته‌های مختلف باید چه ظاهری داشته باشند؟ گالری…

کودک و نوجوان که بودم برای خودم یک پا Midjourney  بودم. کتاب‌ها را که می‌خواندم از روی توصیف چهره‌ها و مکان‌ها و اشیا تصور می‌کردم که مثلا کاپیتان نمو یا ربات آر دانیل الیواو باید چطوری باشد، فضاها را تصور می‌کردم و آب و رنگ به آنها در ذهن…

کارخانه متروکی در پرتغال با ماشین‌های کلاسیک قدیمی در آن کشف شد و سوژه عکاسی شد

متروک بودن هم زیبایی خاص خودش را دارد. خانه و هتل و امارت متروک انگار یک تونل زمان است. یک موزه خاک گرفته دست نخورده. اما این بار کارخانه‌ای با ده‌ها ماشین کلاسیک رها شده در پرتغال با کوشش عکاسان سوژه شده. «داخل این ساختمان صنعتی دو…

تنهاترین درخت جهان در کجاست؟

در جزیره دورأفتاده کمپبل، واقع در بیش از ۶۰۰ کیلومتری جنوب  نیوزلند، صنوبر منفرد سیتکا روییده که به عنوان تنهاترین درخت روی زمین شناخته شده است. نزدیکترین درخت نزدیک به آن آن بیش از ۲۲۰ کیلومتر دورتر، در جزایر اوکلند است، در حالی که…

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد. اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…
[/vc_column][/vc_row]

آگهی متنی در «همه» صفحات
ایمپلنت دندان / عمل اسلیو معده / کلینیک زیبایی / عمل بای پس معده / بهترین جراح چاقی / متخصص زنان رشت / خرید گوشی با حکمت کارت / پمپ آب صابون / buy telegram members / جراحی چاقی تهران / پی آر پی موثرترین درمان آرتروز زانو / دکتر فارغ پور – متخصص زنان / خرید خودنویس / خرید دستگاه لیزر تیتانیوم / پمپ اسید / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / کمپ ترک اعتیاد / دانلود سریال / انواع مکمل های زینک / کلاه کاسکت / درمان سریع سیاتیک و دیسک کمر / متخصص زنان / کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان / کاشت مو / شیشه اتومبیل / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش / ثبت برند / سرور مجازی / فروشگاه اینترنتی زنبیل / مشاوره حقوقی تلفنی / وکیل / خرید ساعت دیواری / لیزر درمانی بواسیر / ساعت تبلیغاتی / تجهیزات پزشکی / خرید سرور مجازی / تعمیر ماشین ظرفشویی / خرید تتر / متخصص ارتودنسی / چاپ لیوان / حمل بار دریایی از چین / بهترین سریال های ایرانی / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم / چاپ کلاه / کاشت مو / درمانکده / کاشت مو / پزشکا / قیمت ساک پارچه ای / تحلیل تکنیکال فارکس / سایت نوبت دهی دکتریاب / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / بهترین سریال های کره ای / دکتر فارمو / کتاب صوتی رایگان / تولید محتوا / دانلود نرم افزار / مجتمع فنی ونک / سریال جدید / داروخانه آنلاین تینا / سایت ترجمه تخصصی رایت می /

1 نظر
  1. کاوه می گوید

    یکی از مهترین مشکلات مونتاژ و تولید در ایران این است که میخواهیم وسایل بسیار پیشرفته تولید کنیم، در صورتی که از نظر دانش، تکنولوژی، مواد اولیه و سیستم فروش این امکان را نداریم. در حال حاضر تولید وسایل با تکنولوژی پایین در ایران بسیار خوب جواب میدهد. شاید جالب باشد که ما صادر کننده اصلی وسایل با تکنولوژی پایین به کشورهای همسایه هستیم. وسایلی مثل تلمبه دستی نفت، کولر آبی، ماشین لباسشویی سطلی و . . .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

•• 4 5