۵ پاوربانک مخصوص سفر، طبیعتگردی و کولهپشتی
از پاوربانکهای خورشیدی تا شارژ بیسیم و چراغ قوه

عادت کردیم همیشه به پریز برق یا منبعی برای گرفتن انرژی برق دسترسی داشته باشیم. حتی زمانهایی که برای یک گردش یک روزه در طبیعت از خانه خارج میشویم و باید فقط وسایل ضروری را با خود ببریم؛ باز دوست نداریم کاملا از پریز برق دور شویم.
پاوربانکهای کولهپشتی بهترین گزینه برای این شرایط هستند. آنها تضمین میکنند حداقل در مواقع ضروری، تلفن همراه شما خاموش نمیشود و میتوانید دیگر وسایل همراه خود مانند چراغها، مودم، دوربین و غیره را شارژ کنید.
هنگام خرید یک پاوربانک مناسب برای کولهپشتی، باید سه فاکتور اصلی را در نظر بگیرید: ظرفیت و عمر باتری، قابلیت حمل و هر ویژگی ضروری دیگری که در سفر نیاز دارید. مثلا، آیا با انرژی خورشید پاوربانک شارژ شود یا اینکه چه درگاههایی داشته باشد. قابلیت ضد آب و گرد و غبار و ضد ضربه بودن پاوربانک را هم باید مدنظر قرار دهید.
ظرفیت باتری معمولا برحسب میلیآمپرساعت (mAh) اندازهگیری میشود که بیانگر توان الکتریکی پاوربانک با گذشت زمان است. اصولا، هرچه این عدد بزرگتر باشد؛ توان الکتریکی بیشتری را با یک بار شارژ نگه میدارد. ممکن است در نظر اول، بالاترین ظرفیت میلیآمپرساعت بهترین گزینه باشد؛ بهویژه وقتی میخواهید بیابانگردی کنید و اصلا به برق دسترسی ندارید. اما پاوربانکهای با دوام باتری بیشتری، غالبا گرانتر و سنگینتر با اندازه بزرگتر هستند.
هنگام تهیه یک پاوربانک برای کولهپشتی، هر اینچ و اونس تفاوت ایجاد میکند. بنابراین، بهترین است پاوربانک قابل حملی با یک طراحی سبک و کوچک انتخاب کنید تا وزن کولهپشتی شما افزایش پیدا نکند. میتوانید در بازار مدلهایی پیدا کنید که زیر ۱۵۰ گرم وزن دارند. همیشه پیش از خرید یک پاوربانک برای کولهپشتی خود، اندازه و وزن دقیق مورد نیازتان را اندازهگیری کنید تا پس از خرید پاوربانک به دردسر نیفتید.
در نهایت، نیم نگاهی به ویژگیها و امکانات اضافی یک پاوربانک برای سفر و تجربه شارژ راحتتر داشته باشید. کار اساسی یک پاوربانک، شارژ دستگاههای همراه است ولی برخی از مدلها میتوانند شارژ بیسیم هم بدهند یا اینکه یک چراغ قوه داخلی داشته باشند. همانطور که اشاره کردیم؛ برخی مدلها دارای پنلهای خورشیدی هستند که امکان شارژ پاوربانک را با نور و انرژی خورشید میدهند.
با بررسی انواع پاوربانکهای مناسب سفر و کولهپشتی؛ از مبتدیترین تا پیشرفتهترین مدلها به ۴ مدل زیر در بازارهای بینالمللی رسیدیم:
Anker PowerCore Essential: پاوربانک محبوب کاربران
قیمت: ۴۰ دلار
ظرفیت باتری: ۲۰ هزار میلیآمپرساعت
اندازه: ۶.۴ در ۲.۹ در ۰.۷ اینچ
وزن: ۳۶۳ گرم
اگر دنبال یک پاوربانک جمعوجور ولی ظرفیت بالا هستید که دستگاههای همراه شما را برای چندین روز روشن نگه دارد؛ مدل Anker PowerCore Essential بهترین انتخاب است. این پاوربانک با بیش از ۳۰ هزار بررسی توسط کاربران و علاقهمندان، امتیاز ۴.۸ از ۵ را دریافت کرده و با ظرفیت ۲۰ هزار میلیآمپرساعتی که دارد؛ میتواند ۵ بار کامل گوشی گلکسی اس ۱۰ و بیش از چهار بار گوشی آیفون ۱۱ را شارژ کند.
دارای دو پورت خروجی USB برای شارژ همزمان دو دستگاه به همراه یک درگاه USB-C و یک درگاه Micro USB ورودی است تا بتوانید این پاوربانک را سریع شارژ کنید.
اگرچه ظرفیت باتری بالایی دارد ولی کوچک و جمعوجور به اندازه استاندارد یک تلفن همراه امروزی است. همراه با این پاوربانک میتوانید کیف مسافرتی، کابل میکرو USB هم هدیه بگیرید.
Anker Astro E1: سبکترین و مقرون به صرفهترین پاوربانک
قیمت: ۲۲ دلار
ظرفیت باتری: ۶۷۰۰ هزار میلیآمپرساعت
اندازه: ۳.۸ در ۱.۷ در ۰.۹ اینچ
وزن: ۱۲۵ گرم
برای مسافرتهای کوتاه یا افرادی که دنبال یک پاوربانک سبک و کوچک هستند؛ مدل Anker Astro E1 را پیشنهاد میکنیم. ظرفیت باتری این پاوربانک فقط ۶۷۰۰ میلیآمپرساعت که در مقایسه با پاوربانک معرفی شده در بالا، ظرفیت باتری بالایی ارائه نمیدهد و فقط یک درگاه USB میدهد. با این ظرفیت باتری بسته به گوشی هوشمند خود میتوانید دو بار آن را شارژ کنید.
وزن آن کمتر از ۱۲۵ گرم و اندازه آن بسیار کوچک و مناسب است. برای غالب کولهپشتیها این پاوربانک مناسب است؛ حتی کولهپشتیهای بزرگ و جادار میتوان آن را به راحتی جاسازی کرد. این پاوربانک به فناوری PowerIQ مجهز است و به همراه کابل USB میکرو و کیسه مسافرتی عرضه میشود.
Hiluckey outdoor power bank: قویترین پاوربانک خورشیدی
قیمت: ۴۷ دلار
ظرفیت باتری: ۲۵۰۰ هزار میلیآمپرساعت
اندازه: ۶.۱ در ۳.۴ در ۱.۴ اینچ
وزن: ۵۹۰ گرم
قطعا کوچکترین و سبکترین پاوربانک مناسب کولهپشتی نیست اما به لطف ظرفیت ۲۵ هزار میلیآمپرساعتی و چهار صفحه خورشیدی، یک پاوربانک ویژه برای شارژ چندین دستگاه و داشتن همیشه ظرفیت باتری در مسافرتهای طولانی، پیادهرویها و گردشهای چند هفتهای است. پیش از به راه افتادن، یک بار آن را شارژ کنید تا ۱۰ بار گوشی شما را شارژ کند و به طور متوسط تا ۹ روز شارژ داشته باشد.
آن را باید روی کولهپشتی خود قرار دهید تا اشعههای نور خورشیدی را دریافت کرده و به مرور شارژ شود. این پاوربانک در برابر ضربه و آب مقاوم است و از یک چراغ قوه داخلی برای مواق اضطراری سود میبرد. هر وقت به آن نیاز نداشته باشید؛ میتوان این پاوربانک را جمع کرد.
BLAVOR Solar Qi: پاوربانکی با شارژ بیسیم و خورشیدی
قیمت: ۳۰ دلار
ظرفیت باتری: ۱۰۰۰۰ هزار میلیآمپرساعت
اندازه: ۵.۹ در ۳.۱ در ۰.۸ اینچ
وزن: ۲۶۳ گرم
پاوربانک BLAVOR به هیچ کابل و تجهیزات اضافی نیاز ندارد و جای کمتری در کولهپشتی شما میگیرد. کاملا با هر فناوری شارژ بیسیم سازگار بوده و میتواند دستگاه همراه شما را به طور بیسیم شارژ کند. همینطور، از انرژی خورشیدی برای شارژ شدن خودش بهره میبرد. به فناوری Qi مجهز است و دو چراغ قوه داخلی و یک قطبنمای رایگان است. در صورت نیاز به شارژ کابلی، دو درگاه USB-A و یک درگاه USB-C ارائه میدهد. از نظر باتری میتواند آیفون ۸ را بیش از سه بار شارژ کند.
LuminAID PackLite: یک پاوربانک عالی و یک فانوس دریایی
قیمت: ۵۰ دلار
ظرفیت باتری: ۲۰۰۰ هزار میلیآمپرساعت
اندازه: ۶ در ۶ در ۱ اینچ
وزن: ۲۴۰ گرم
این محصول ذاتا یک پاوربانک نیست و بیشتر یک منبع نور و روشناییکننده است ولی میتواند گوشی تلفن همراه شما را هم شارژ کند. باتری ۲ هزار میلیآمپرساعتی دارد که میتواند با نور خورشید یا درگاه USB شارژ شود. دارای ۵ تنظیم سطح روشنایی است. میزان نور آن میتواند تا ۲۰۰ فوت مربع (۲۰ متر مربع) را روشن کند که برای گردش در طبیعت و مسافرت بسیار مفید است. ضد آب، ضد شکستگی، ضد فشار و بادوام است. به راحتی روی یک سطح صاف قرار میگیرد و البته در کولهپشتی جا میشود.