وضعیت نبرد بی‌امان اندروید و iOS در کشورهای مختلف – وضعیت ایالات مختلف آمریکا چطور است؟ مقایسه ایران و عربستان از این نظر!

0

شاید این روزها خیلی‌ها روزهای نخست اندروید را به یاد نیاورند. اندروید کمی بعد از رونمایی از آی‌فون عرضه شد. در ابتدا ظاهری «گیک»‌پسند داشت، البته الان هم خیلی از گیک‌ها آن را به آی‌فون و سیستم عامل iOS ‌ترجیح می‌دهند.

استیو جابز به زعم خودش آنقدر از تقلید اندروید از iOS خشمگین شده بود که قول داده بود که جنگ تمام‌عیار و به تعبیر خودش جنگ هسته‌ای thermonuclear راه بیندازد تا اندروید را به زیر بکشد. اما زمان گذشت و عرضه اندروید در گوشی‌های متنوع از پایین‌رده گرفته تا پرچم‌دار، آزادی‌های که می‌داد و کاربر را در یک کاخ خیالی محصور نمی‌کرد و نیز خلاقیت‌هایش، مدتهاست که باعث شده اندروید از iOS به صورت واضحی پیشی بگیرد.

اما به تازگی Electronics Hub تلاش کرده با تحلیل کیفی 350 هزار توییت برآورد کند که رویکرد کاربران به اندروید و iOS در کدام مناطق مثبت‌تر یا منفی است. یک شیوه غیرمستقیم و در عین حال متفاوت برای برآورد میزان محبوبیت این دو سیستم عامل موبایلی.

نتیجه کلی این است که اندروید در مجموع 142 کشور بررسی‌شده در 74 کشور محبوب‌تر است، در مقابل iOS در 65 کشور طرفدار بیشتری دارد. به صورت درصدی، اندروید 52 به 48 درصد جلوتر است.

وضعیت تقابل اندروید و iOS در آمریکا

اپل با iOS در 19 ایلت محبوب‌تر است و اندروید در 32 ایالت. نویسنده مقاله اصلی اشاره کرده در ایالت تگزاس برای نمونه اندروید محبوب‌تر است، اما در همه همسایگانش iOS ‌ترجیح داده شده.

در آمریکای شمالی، از مجموع 21 کشور، 8 کشور متمایل به iOS و بقیه متمایل به اندروید هستند.

در اروپا اما iOS برنده است: 20 کشور در برابر 17 کشور طرفدار اندروید

در اروپای غربی بریتانیا، آلمان و اسپانیا طرفدار اندروید هستند و فرانسه و ایتالیا طرفدار iOS,

در آمریکای جنوبی 5 کشور طرفدار اندروید هستند و در پرو تقریبا طرفدار دو سیستم عامل مساوی هستند.

در آفریقا سیستم عامل هواوی در حال محبوب شدن است. در آفریقا اندروید 17 به 15 جلو است.

ایران در برابر عربستان

اما در خاورمیانه، جالب است که عربستان طرفدار آی‌فون است و ایران اندروید. کلا در خاورمیانه هم اندروید 8 به 6 جلو است.

در خاور دور هم اندروید 13 به 12 جلو است. هند و چین دو کشور بسیار پرجمیعت در اینجا مسلما اندرویدی هستند.


خب، این هم نگاه متفاوتی بود به تقابل اندروید و iOS. تاکید می‌کنیم که این آمار تنها بر اساس تحلیل معنایی توییت‌های مخالف و موافق انجام شده بود و لزوما با آمار فروش خام آی‌فون و گوشی‌های اندرویدی مطابقت ندارد. اما با توجه به چیزهایی که می‌دانیم میزان مطابقتش با سلیقه مردم نواحی مختلف هماهنگی دارد و به نظر تحقیق جالبی است.

به نظر می‌رسد که در کشورهای با درآمد سرانه پایین، عامل اقتصادی نقش مهم‌تری در انتخاب اندروید یا iOS‌بازی می‌کند. اما در کشورهای با اقتصاد شکوفا و توسعه‌یافته عواملی مانند تمایل کاربران ماهرتر به استفاده از سیستم عامل باز و منعطف یا استفاده از پرچم‌دارهای متنوع‌تر هم وارد می‌شوند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

موجودات شگفت انگیزی که اکنون منقرض شده‌اند: بقایای باورنکردنی آنها از گذشته‌های طولانی

مادر طبیعت هرگز دست از شگفت زده کردن ما بر نمی‌دارد و در طول میلیون‌ها سال موجودات باورنکردنی، از ظریف گرفته تا خشن زایش کرده است.وقتی تاریخ جانداران را مرور می‌کنیم، حشرات به اندازه یک انسان، خزندگان با ابعاد بزرگ، و جوندگان با شاخ …

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

خودکشی دسته جمعی در دمین آلمان در پایان جنگ جهانی دوم

خودکشی دسته جمعی در دمین به رویداد غم‌انگیزی اشاره دارد که در پایان جنگ جهانی دوم در شهر دمین آلمان رخ داد. در اواخر‌آوریل و اوایل ماه مه 1945، هنگامی که نیرو‌های شوروی در حال پیشروی به سمت شهر بودند، بسیاری از ساکنان آن، از جمله زنان،…

آیا ماری آنتوانت واقعاً گفته بود مردمی که در قطحی نان هستند، کیک بخورند؟! حقیقت درباره یکی از…

این یکی از بدنام‌کننده‌ترین داستان‌های تاریخ است: روایت این است که ملکه ماری آنتوانت وقتی شنید که دهقانان فرانسوی آنقدر فقیر شده‌اند که توانایی خرید نان ندارند، پاسخ داد: "بگذارید کیک بخورند." این افسانه برای قرن‌ها نقل شده است و به این…

ایده‌های خوب و خلاقانه برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضای بیرونی خانه‌های و مجتمع‌های مسکونی و اداری

آیا تا به حال به دنبال الهام گرفتن برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضاهای بیرونی منزل خود بوده‌اید. آیا دوست داشته‌اید بتوانید به نوعی طبیعت را در فضاهای کوچک حیاط آپارتمان یا خانه ییلاقی خود ادغام کنید.در این صورت مجموعه این پست می‌تواند…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.