.

حالا می‌توانید به قدیمی‌ترین آهنگ ساخته شده توسط انسان که 3400 سال پیش ساخته شده، گوش کنید

ما عملا هیچ موسیقی ضبط شده‌ای از دوران باستان نداریم، اصلا آن زمان نوت‌نویسی‌ای به سبک کنونی هم وجود نداشت تا ملودی‌ها و آواها محفوظ باقی بمانند.

اما به تازگی کار جالبی صورت گرفته که دانستن آن می‌تواند برای شما جالب باشد.

در دهه میلادی 1950 باستان‌شناسان فرانسوی در شهر باستانی اوگاریت سوریه، الواحی ارزشمند پیدا کردند. این شهر در شمال غربی سوریه در ۱۶ کیلومتری شمال شهر لاذقیه واقع شده.

پروفسور ان دارفکورن کیلمر، عضو موزه لوی در واحد انسان‌شناسی برکلی، 15 سال روی این الواح کار کرد و از آنها قدیمی‌ترین ترانه و آهنگ دنیا را استخراج کرد.

همکاران او در این کار ریچارد ال کروکر و رابرت آر براون، بر این اساس موسیقی‌ای از دل زمان را زنده کرده‌اند که اسمش را گذاشته‌اند صداهایی از سکوت.

این پژوهشگران موفق شدن که سیلاب‌های متنی ترانه را با تعدادی نوت مطابقت بدهند. با این کار در واقع هارمونی‌هایی حاصل شد که برای شبیه‌سازی آهنگ قدیمی کافی بود.

این یافته، تلقی ما از سرآغاز موسیقی را دگرگون کرده است.

بعد از به دست آمدن این هارمونی‌ها، مایکل لوی که خودش در زمینه اسباب‌های موسیقی قدیمی و ترانه‌های باستانی، کارشناس است، این موسیقی را نواخت.

در واقع از 29 لوح کشف شده، تنها یکی از آنها آنقدر سالم باقی مانده که اجازه چنین کار جالبی را به پژوهشگران بدهد.

گوش کنید:


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]