چگونگی اخذ ویزا شنگن برای مهاجرت به کشور های اروپایی
رپورتاژ
قطعا اگر قصد مسافرت به کشور های اروپایی را داشتید، به صورت مکرر نام ویزا شنگن به گوش تان خورده است. از آنجایی که کشور های اروپایی، عضو اتحادیه اروپا هستند، تمامی کشور های عضو این اتحادیه برای متقاضیان خارجی که قصد سفر به این کشور ها را دارند، یک نوع ویزا ارائه کرده است که نام آن ویزا شنگن می باشد. البته تنها یک نوع ویزا برای سفر به کشور های اروپایی وجود ندارد و این نوع ویزا ها با توجه به اهداف مهاجرتی تان متفاوت است.
برای آشنایی بیشتر با ویزا شنگن و آگاهی از چگونگی اخذ این نوع ویزا، ما این مقاله را برای شما عزیزان تدوین کرده ایم. افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا، ایتالیا، فرانسه، آلمان و سایر کشور های عضو اتحادیه اروپا را دارند، باید ویزا شنگن اخذ نمایند. حال نحوه اخذ ویزا برای کشور های اروپایی را برای شما عزیزان شرح می دهیم.
نحوه اخذ ویزا شنگن
محدوده شینگن محدوده ای است که شامل 26 کشور اروپایی می باشد. متقاضیان با دریافت ویزا شینگن می توانند به کشور های عضو اتحادیه اروپا بدون اخذ ویزا دیگری سفر نمایند. روش های گوناگونی برای اخذ ویزا شنگن وجود دارد که با آگاهی کامل از این روش ها می توانید نسبت به اخذ این نوع ویزا اقدامات لازم را انجام دهید. بسیاری از متقاضیان به علت نداشتن آگاهی لازم نمی توانند نسب به اخذ ویزا شینگن اقدامات لازم را انجام دهند.
توجه داشته باشید که برای اخذ ویزا شینگن باید به صورت حضوری به سفارت کشوری که قصد رفتن به آن را دارید، مراجعه نمایید.
روش های مهاجرت به کشورهای عضو شینگن
روش های گوناگونی برای مهاجرت به کشور های عضو اتحادیه اروپا و شینگن وجود دارد که تمامی روش های ذکر شده در این مقاله به صورت کاملا قانونی می باشند. کشور هایی از جمله ایتالیا، استرالیا، فرانسه، آلمان، اتریش و… کشور های عضو اتحادیه اروپا هستند. البته کشور های عضو این اتحادیه 25 کشور می باشند که متقاضیان برای ورود به آنان باید ویزا شینگن دریافت نمایند. افرادی هم که به دنبال اخذ اقامت ایتالیا، استرالیا، آلمان و سایر کشور های عضو اتحادیه اروپا هستند، می توانند با مشورت و کسب اطلاعات بیشتر از مشاوران و وکلا مهاجرتی اطلاعات لازم را دریافت نمایند.
روش های مهاجرت به کشور های عضو پیمان شینگن عبارت است از:
- مهاجرت کاری
- مهاجرت تحصیلی
- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
- مهاجرت از طریق ازدواج
- مهاجرت از طریق ثبت شرکت
- مهاجرت از طریق تولد
هر یک از روش های ذکر شده دارای شرایط منحصر به فردی می باشد که متقاضیان واجد شرایط می توانند نسبت به اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام دهند.
مهاجرت تحصیلی
یکی از راحت ترین روش های مهاجرت به کشور های اروپایی، مهاجرت تحصیلی است. دانشجویان و افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور های اروپایی را دارند، می توانند با اخذ نامه پذیرش از دانشگاه های این کشور به کشور مد نظرشان بروند. در صورتی که دانشگاه های کشور مقصد دارای آزمون ورودی نباشد، متقاضی می تواند نسبت به ادامه تحصیل اقدامات لازم را انجام دهد. البته توجه داشته باشید که برای کشور های عضو اتحادیه اروپا نداشتن گپ تحصیلی یا پایین بودن گپ تحصیلی بسیار مهم می باشد. گپ تحصیلی، فاصله بین مدرک اخذ شده تا درخواست ویزا و ادامه تحصیل وی می باشد.
مهاجرت کاری
یکی دیگر از راحت ترین روش های مهاجرت به کشور های اروپایی، مهاجرت کاری می باشد. این روش در برخی از کشور های عضو اتحادیه اروپا قوانین منحصر به خود را دارد و متقاضی باید با رعایت این قوانین نسبت به اخذ ویزا کاری اقدامات لازم را انجام دهد. به عنوان مثال کار در کشور آلمان به دو صورت امکان پذیر است. متقاضی می تواند با اخذ پیشنهاد شغلی از کارفرما آلمانی، نسبت به اخذ ویزا کاری اقدام نماید. همچنین افرادی که دارای مهارت و تخصص بالایی در کار شان دارند می توانند با دریافت ویزا جستجو کار این کشور به مدت 6 ماه به آلمان رفته و کار مناسبی را پیدا کنند.
در صورتی که فرد موفق به پیدا کردن کار در این بازه 6 ماهه شود، می تواند اقامت موقت آلمان را دریافت کنند. در کشور های دیگر عضو اتحادیه اروپا، کارفرما باید به مدت 6 ماه شغل مورد نظر را آگهی نماید و در صورت پیدا نشدن فرد مناسبی برای آن کار، نسبت به ارسال دعوت نامه کاری اقدامات لازم را انجام دهند.
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور های اروپایی از طریق سرمایه گذاری می باشد. متقاضیان می توانند با خرید ملک، خرید اوراق قرضه، خرید سهام، کارآفرینی و… در کشور های اروپایی سرمایه گذاری نمایند. البته در این روش متقاضی باید تمامی شرایط و جوانب را بررسی نماید؛ چرا که برخی از این روش ها موجب اخذ اقامت کشور های اروپایی نمی شود.
مهاجرت از طریق ازدواج
یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور های اروپایی ازدواج با شهروندان این کشور می باشد. البته این ازدواج نباید صوری باشد و کاملا واقعی باشد؛ چرا که اگر دولت کشور مقصد از سوری بودن آن اطلاع یابد، پیامد های ناگواری را برای شما در پی خواهد داشت. توجه داشته باشید که یکی دیگر از کشور های مناسب برای اخذ اقامت، مهاجرت به کشور چین است. این کشور نیز از لحاظ اقتصادی دارای ثبات بوده و شرایط راحت تری را برای پذیرش متقاضیان داراست. همچنین دارای تکنولوژی پیشرفته ای هم می باشد.
مهاجرت از طریق ثبت شرکت
یکی دیگر از روش های مهاجرت، ثبت شرکت در کشور های اروپایی می باشد. متقاضیان می توانند با سرمایه اولیه 50 هزار یورو نسبت به ثبت شرکت در کشور های خارج اقدامات لازم را انجام دهند. البته این روش نیازمند سرمایه اولیه و طرح تجاری قابل قبولی است.
مهاجرت از طریق تولد
یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور های اروپایی از طریق تولد است. البته قانون تولد فرزند در این کشور ها از قانون خون تبعیت می کند و تنها به کودکانی تابعیت اعطا می کند که حداقل یکی از والدین شان تابع کشور های اروپایی باشند.