فراهم کردن انرژی ایمپلنت‌ها با قند خون با استفاده از یک پیل سوختی کوچک و کارآمد

0

تامین انرژی ایمپلنت‌های پزشکی گاهی اوقات دشوار می‌شود، اما تصور کنید که آنها بتوانند از خود بدن انرژی بگیرند.

بر این اساس یک پیل سوختی کوچک، طراحی شده که می‌تواند گلوکز خون را به الکتریسیته تبدیل می‌کند تا کارآمدتر از هر روش دیگری، انرژی مورد نیاز ایمپلنت‌ها را تأمین کند.

ایمپلنت‌هایی مانند ضربان‌ساز‌ها یا پیس‌میکرها ممکن است چندین دهه در بدن شخصی بمانند، آنها نیاز به منبع ثابت برق دارند. تعویض باتری آنها نیاز به عمل جراحی مجدد دارد و  حتی با پیشرفت‌های جدید در شارژ بی‌سیم از خارج از بدن، حجم باتری‌هایی از این نوع، زیاد می‌شود و مشکلاتی ایجاد می‌کند.

پس به همین خاطر، مدت‌هاست که دانشمندان در پی تامین انرژی آنها از منابع انرژی خود بدن هستند و چه منبع انرژی بهتر از منبع غنی مورد استفاده سلول‌های ما، یعنی گلوکز یا قند خون می‌توان پیدا کرد؟

سلول‌های سوختی گلوکز، که انرژی شیمیایی قند خون را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کنند، دهه‌هاست که در حال توسعه هستند، اما موانع فنی بر سر استفاده عملی از آنها وجود داشت. حالا، دستگاه جدیدی از محققان MIT و دانشگاه فنی مونیخ ممکن است این مشکلات را حل کرده باشد.

ساختار پیل سوختی جدید تقریباً مشابه سلول‌های سوختی موجود است که از یک آند، یک الکترولیت و یک کاتد تشکیل شده است. آند با گلوکز موجود در مایعات بدن واکنش می‌دهد و اسید گلوکونیک تولید می‌کند، فرآیندی که دو پروتون و دو الکترون آزاد می‌کند. الکترولیت پروتون‌ها را دور می‌کند، جایی که با هوا مخلوط می‌شوند و به مولکول‌های آب بی‌ضرر تبدیل می‌شوند. در همین حال، الکترون‌ها در یک مدار گردآوری می‌شوند و سپس می‌توان از آن‌ها برای تأمین انرژی یک دستگاه کاشته شده در بدن استفاده کرد.

اغلب اوقات، الکترولیت‌های موجود در پیل‌های سوختی گلوکز از پلیمر ساخته شده‌اند، اما محققان برای دستگاه خود از ماده جدیدی استفاده کردند – سریا ceria، یک سرامیک قوی و پایدار که پروتون‌ها را به خوبی هدایت می‌کند و برای همین عملکرد در سلول‌های سوختی هیدروژنی تولید شده.

پیل‌های نهایی کوچک هستند و حدود 300 میکرومتر عرض و فقط 400 نانومتر ضخامت دارند. برای آزمایش آن‌ها، محققان 150 عدد از آن‌ها را روی ویفر‌های سیلیکونی نصب کردند، محلول گلوکز را روی آن‌ها ریختند و خروجی الکتریکی آن‌ها را اندازه گرفتند.

پیل‌های سوختی حداکثر ولتاژی حدود 80 میلی ولت تولید می‌کردند که معادل حدود 43 میکرووات بر سانتی‌متر مربع است. این تیم می‌گوید که این بالاترین چگالی توان به دست آمده از پیل‌های شیمیایی مبتنی بر گلوکز است و برای تأمین انرژی دستگاه‌های کاشتنی کافی است.

علاوه بر خروجی بالای آن، مواد سرامیکی ماندگاری بیشتری دارند و چون به گرما مقاوم هستند، قبل از کاشت آنها در بدن می‌توان با گرما استریل‌شان کردند.

این سلول‌های سوختی را می‌توان به صورت لایه‌های نازکی درآورد که به دور ایمپلنت‌ها پیچانده می‌شود.

منبع: MIT


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

جستجو برای جیمز باند بعدی – طرفداران جیمز باند یکی از این 11 نفر را جیمز باند بعدی می‌دانند

جیمز باند یک شخصیت خیالی است که توسط نویسنده بریتانیایی یان فلمینگ خلق شده. باند یک مامور سرویس مخفی بریتانیایی ظریف و پیچیده است که با کد 007 نیز شناخته می‌شود. او اولین حضور خود را در رمان «کازینو رویال» فلمینگ در سال 1953 انجام داد و از…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

نمونه‌های جالبی از اختراعاتی که فراموش شدند، یا تکامل یافتند یا به کلی به صورت دیگری تغییر پیدا…

در طی دهه‌ها و قرن‌های انسان‌های اختراعات گوناگونی کرده‌اند. از برخی از آنها در ابتدای امر تصور می‌شد که استقبال خوبی شود، اما در نهایت فراموش شدند، برخی با تغییرات نه چندان بنیادین همچنان به همان صورت تولید می‌شوند، برخی با تغییرات جدی و…

۲۵ صدای نوستالژیک فناورانه قدیمی که کودکان امروزی به صورت معمول هرگز نمی‌شنوند!

یک ستاره سینمای کلاسیک را در نظر بگیرید مثلا همفری بوگارت را. تلفن را با یک دست در دست می‌گیرد، سیگاری به لب دارد و بعد با افه خاصی شماره‌گیر را می‌چرخاند و با صدای بم مردانه‌اش می‌گوید که نلفنچی فلانجا را برایم بگیر!چنین منظره‌ای دیگر…

چگونه ترانه Careless Whisper جورج مایکل موفق‌ترین موسیقی دوره حرفه‌ای او شد

برای پنجمین سال متوالی، ترانه‌ای که جورج مایکل در سال 1984 خوانده بود به عنوان آهنگ مورد علاقه بریتانیا انتخاب شد. این رتبه بندی بر اساس نظرسنجی Smooth Radio به دست آمد که بر اساس آن این ترانه 32000 رای به دست آورد. ترانه این سوپراستار فقید…

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.