کوالکام ویژگی ماهواره‌ای اسنپ‌دراگون را برای اندروید معرفی کرد – بر خلاف اپل ارسال پیامک‌ها فقط برای مواقع اضطراری نیست! و به زودی در لپ‌تاپ، تبلت، اتومبیل و محصولات اینترنت اشیا – واکنش احتمالی در ایران: آیا گوشی‌های پرچم‌دار جدید اندرویدی هم در آینده در ایران رجیستر نمی‌شوند؟!

اپل در پاییز گذشته اتصال ماهواره‌ای اضطراری را با مدل‌های آیفون 14 خود معرفی کرد و مشخص بود که گوشی‌های اندرویدی هم فاصله زیادی با این ویژگی نداشتند . امروز در CES کوالکام Snapdragon Satellite را معرفی کرد، یک سرویس پیام‌رسان ماهواره‌ای دو طرفه که در «نسل بعدی گوشی‌های هوشمند برتر اندرویدی» در دسترس خواهد بود.

این امر از طریق مشارکت با ایریدیوم که یک مجموعه ماهواره ای 66 تایی توانمند در مدار پایین زمین است، امکان پذیر می‌شود. یکی از رقبای اصلی ایریدیوم، گلوبال استار است که شریک اپل فعلا از آن خدمات می‌گیرد.

Snapdragon Satellite از امکان پیام‌رسانی دو طرفه در مواقع اضطراری، ارسال پیامک و «سایر برنامه‌های پیام‌رسان» پشتیبانی می‌کند.

اما کوالکام به وضوح بیان می‌کند که این فقط برای مواقع اضطراری نیست، بلکه «به منظور امور فریحی در مکان‌های دورافتاده، روستایی و فراساحلی» هم کاربران می‌توانند از آن استفاده کنند.

Snapdragon Satellite از دستگاه‌هایی که دارای چیپست اسنپدراگون 8 نسل 2 هستند، پشتیبانی می‌شود. به گفته کوالکام، پیام‌های اضطراری در Snapdragon Satellite برنامه‌ریزی شده است تا در گوشی‌های هوشمند نسل بعدی که از نیمه دوم سال 2023 در مناطق منتخب راه‌اندازی می‌شوند در دسترس باشد.

Snapdragon Satellite می‌تواند به دستگاه‌های دیگر مانند لپ‌تاپ، تبلت، اتومبیل و محصولات اینترنت اشیا نیز گسترش یابد. OEM ها و توسعه دهندگان برنامه می توانند با استفاده از اتصال ماهواره ای، خدمات برند منحصر به فردی را ارائه دهند. Snapdragon Satellite از شبکه های غیرزمینی 5G (NTN) در صورت در دسترس شدن پشتیبانی می کند.

گارمین با Qualcomm “با پشتیبانی از پیام های اضطراری” همکاری خواهد کرد. برد ترنکل، معاون بخش فضای باز گارمین، گفت: “گارمین از فرصتی برای گسترش خدمات  پاسخ اضطراری ماهواره ای خود به میلیون ها کاربر جدید گوشی های هوشمند در سراسر جهان استقبال می کند.

Garmin Response هر سال از هزاران حادثه SOS پشتیبانی می کند و احتمالا جان بسیاری را در این فرآیند نجات داده است. و ما مشتاقانه منتظر همکاری با Qualcomm Technologies و ایردیوم هستیم تا به مردم کمک کنیم تا ب ه خدمات اضطراری متصل شوند.»


باید دید با توجه به روند جدید در توسعه اینترنت ماهواره‌ای و اینکه ویژگی SOS پیامکی ماهواره‌ای دیگر ویژگی پیش‌فرض در همه گوشی‌های پرچم‌دار خواهد شد، در ایران تکلیف ما چه خواهد بود. آیا تبدیل به نسلی با گوشی‌های میان‌رده خواهیم شد؟! یا اینکه واقعیت موجود زمانی مودر پذیرش قرار می‌گیرد: همچون پخش‌کننده‌های ویدئو.

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]