زندگینامه بندیکت کامبربچ -هنرپیشه مشهور سینما- و حقایقی از زندگی‌اش

بندیکت کامبربچ بازیگر بریتانیایی است که به خاطر نقش‌هایش در سینما، تلویزیون و تئاتر شهرت دارد. او در 19 جولای 1976 در لندن، انگلستان به دنیا آمد.

نقش موفقیت آمیز کامبربچ در سال 2010 با بازی در سریال بی بی سی “شرلوک” اتفاق افتاد که در آن نقش شخصیت اصلی شرلوک هلمز را بازی کرد. او همچنین در چندین فیلم موفق از جمله «بازی تقلید»، «دکتر استرنج»، «پیشتازان فضا در تاریکی»، «هابیت: ویرانی اسماگ» و «انتقام‌جویان: جنگ بی‌نهایت» ظاهر شده است.

کامبربچ علاوه بر بازیگری، در کارهای خیریه مختلفی از جمله حمایت از هنر و دفاع از حقوق بشر نیز مشارکت داشته است. او جوایز و نامزدی زیادی را برای کارهایش دریافت کرده است، از جمله جایزه Primetime Emmy، جایزه گلدن گلوب و نامزدی اسکار بهترین بازیگر مرد برای بازی در «بازی تقلید».

کامبربچ در دانشگاه منچستر در رشته نمایش تحصیل کرد و سپس در آکادمی موسیقی و هنر دراماتیک لندن (LAMDA) آموزش دید.

او در تولیدات صحنه ای متعددی از جمله ایفای نقش اصلی هملت در یک محصول تحسین شده در سال 2015 در باربیکن تئاتر لندن ظاهر شده است.

کامبربچ همچنین صدای خود را به پروژه های انیمیشنی مختلفی از جمله شخصیت اسماگ اژدها در فیلم های «هابیت» و شخصیت اصلی مجموعه تلویزیونی «پاتریک ملروز» وام داده است.

در سال 2014، به دلیل خدماتش در نمایشنامه، به فرماندهی نظم امپراتوری بریتانیا (CBE) منصوب شد.

کامبربچ با سوفی هانتر کارگردان تئاتر و اپرا ازدواج کرده است و آنها دو پسر دارند.

او به خاطر صدای عمیق و پرطنین متمایزش که در مناسبت های مختلف از جمله در طرحی در برنامه “Saturday Night Live” تقلید شده است، شناخته شده است.

کامبربچ علاوه بر بازیگری، تهیه‌کننده و مجری نیز است و در پروژه‌هایی مانند فیلم «کودک در زمان» در سال ۲۰۱۸ و مجموعه تلویزیونی «پاتریک ملروز» در سال ۲۰۲۰ کار کرده است.

کامبربچ از نوادگان ریچارد سوم پادشاه انگلستان است. او در سال 2015 در یک مستند شبکه 4 درباره بقایای پادشاه نقش داشت که در آن شعری را در مراسم تدفین مجدد او خواند.

او همچنین با سر آرتور کانن دویل، نویسنده داستان‌های شرلوک هلمز، از دور خویشاوندی دارد.

کامبربچ به‌خاطر فعالیت‌های خیریه‌اش شناخته می‌شود و از اهداف مختلفی از جمله تحقیقات سرطان، آموزش، و تلاش‌های امدادی به پناهندگان حمایت کرده است.

او استعداد تاثیرگذاری دارد و این مهارت را در برنامه های گفتگوی مختلف با تقلید از افراد مشهوری مانند تیلور سویفت، تام هیدلستون و کریستوفر واکن نشان داده است.

کامبربچ نوازنده ای مشتاق است و می تواند چندین ساز از جمله پیانو، گیتار و درام بنوازد. او همچنین در چندین مناسبت ترانه خوانده است، از جمله در فیلم “آگوست: شهرستان اوسیج” و یک تک آهنگ خیریه برای Save the Children.

او از طرفداران سریال علمی تخیلی «دکتر هو» است و در برنامه ویژه کریسمس سال 2010 این سریال نقش یک شخصیت شرور را بازی کرد.
کامبربچ نامزد و برنده جوایز متعددی از جمله چهار نامزدی امی، سه نامزدی بفتا و یک جایزه لارنس اولیویه بوده است.

کامبربچ علاوه بر فعالیت در سینما، تلویزیون و تئاتر، صداپیشگی را برای بازی‌های ویدیویی مختلف از جمله «ندای وظیفه: جنگ مدرن»، «ابعاد لگو» و «پیشتازان فضا: به درون تاریکی – بازی ویدیویی» انجام داده است. ”

او چهره‌های واقعی مانند آلن تورینگ، استیون هاوکینگ و جولیان آسانژ را در فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی مختلف به تصویر کشیده است.

کامبربچ به دلیل همکاری با سازمان غیرانتفاعی The Prince’s Trust که از جوانان محروم در بریتانیا حمایت می کند، شناخته شده است.

در سال 2018، کامبربچ در سریال محدود شوتایم «پاتریک ملروز» بر اساس رمان‌های نیمه اتوبیوگرافیک ادوارد سنت اوبین بازی کرد و تولید کرد. بازی او باعث تحسین منتقدان و نامزدی گلدن گلوب شد.

کامبربچ در تولیدات صحنه ای مختلفی برای تئاتر ملی لندن شرکت داشته است، از جمله «هدا گابلر» و «فرانکنشتاین» که در آن نقش های ویکتور فرانکنشتاین و مخلوق را با بازیگر جانی لی میلر جایگزین کرد.

او چند زبانه است و به زبان فرانسه و تا حدودی اسپانیایی صحبت می کند.

کامبربچ یک هوادار مشتاق فوتبال (فوتبال) است و از تیم لندنی آرسنال F.C حمایت می کند.

او یک بار در آفریقای جنوبی هنگام فیلمبرداری مینی سریال «تا انتهای زمین» با اسلحه بازداشت شد.

کامبربچ در چندین فیلم از جمله «Doctor Strange»، «Thor: Ragnarok»، «Avengers: Infinity War» و «Avengers: Endgame» در نقش ابرقهرمان مارول، دکتر استرنج بازی کرده است.

او همچنین صدای خود را به مستندها و کتاب‌های صوتی مختلفی از جمله سریال‌های بی‌بی‌سی «سیاره زمین ۲» و «سیاره آبی ۲» وام داده است.

کامبربچ در تولیدات مختلفی از نمایشنامه های ویلیام شکسپیر از جمله “رویای یک شب نیمه تابستان” و “ریچارد سوم” شرکت داشته است.

او دو بار نامزد جایزه اسکار شده است، بهترین بازیگر مرد برای بازی در «بازی تقلید» و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در «محاکمه شیکاگو 7».
کامبربچ به خاطر ظاهر فیزیکی متمایزش از جمله گونه های تیز، چشمان آبی-سبز نافذ و هیکل بلند و باریکش معروف است.

او مهمان برنامه‌های گفتگوی مختلفی از جمله «نمایش گراهام نورتون» و «نمایش الن دی جنرس» بوده است، جایی که او حس شوخ طبعی و تمایل خود را برای شرکت در فیلم‌های کمدی نشان داده است.

کامبربچ در تلاش‌های خیریه مختلف مرتبط با همه‌گیری کووید-۱۹، از جمله جمع‌آوری کمک مالی برای خدمات بهداشت ملی (NHS) و ارائه صدای خود به اطلاعیه‌های خدمات عمومی که مردم را تشویق می‌کند تا ایمن بمانند و دستورالعمل‌ها را دنبال کنند، مشارکت داشته است.

او قرار است در فیلم آینده «قدرت سگ» به کارگردانی جین کمپیون و همچنین سریال محدود نتفلیکس «۳۹ قدم» بازی کند.

کامبربچ برای کارگردانی در آینده ابراز علاقه کرده است و پیش از این در سال ۲۰۱۳ فیلم کوتاهی به نام «لطف کوچک» را کارگردانی کرده است.

کامبربچ برای ایفای نقش فرانکنشتاین در نمایشنامه «فرانکنشتاین» در تئاتر ملی لندن، نامزد جایزه اولیویه بهترین بازیگر مرد شده است. او نقش را با جانی لی میلر به اشتراک گذاشت و به طور متناوب در نقش های ویکتور فرانکنشتاین و مخلوق بازی کرد.

در سال 2017، کامبربچ نقش توماس ادیسون را در فیلم «جنگ جریان» بازی کرد، که رقابت بین ادیسون و جورج وستینگهاوس برای ایجاد یک سیستم برق پایدار را به تصویر می‌کشد.

کامبربچ یک خواننده مشتاق است و چندین کتاب صوتی را روایت کرده است، از جمله “خارخ” اثر ویلیام گلدینگ و “کرم ابریشم” اثر رابرت گالبریت (نام مستعار جی کی رولینگ).

او همچنین در نمایش‌های رادیویی از جمله «فشار کابین» در سال ۲۰۱۲ و «هیچ‌جا» محصول ۲۰۱۴ بازی کرده است.

کامبربچ از حامیان جامعه دگرباشان جنسی+ است و از مدافعان سرسخت برابری ازدواج در بریتانیا بوده است.

او در زمینه های مختلف محیطی مشارکت داشته و از سازمان هایی مانند صلح سبز و دوستان زمین حمایت کرده است.

کامبربچ با مجسمه مومی در موزه مادام توسو در لندن تجلیل شد.

او دوستی نزدیکی با تام هیدلستون بازیگر دیگر دارد و این دو در مراسم های مختلف و در پست های رسانه های اجتماعی با هم دیده شده اند.

کامبربچ همچنین یک امپرسیونیست با استعداد است و در مصاحبه ها و برنامه های گفتگوی خود نقش افراد مشهوری مانند تام کروز، مایکل کین و چوباکا از «جنگ ستارگان» را ایفا کرده است.

او به مدت چهار فصل نقش شخصیت نمادین شرلوک هلمز را در سریال بی‌بی‌سی «شرلوک» ایفا کرده است که نامزدی جایزه امی Primetime و جایزه تلویزیونی بفتا را برای او به ارمغان آورده است.

کامبربچ موسس و عضو شرکت تئاتر “Theatre of the Arts” است که هدف آن حمایت و تشویق استعدادهای جدید نویسندگی و تئاتر در بریتانیا است.

او یکی از حامیان انجمن بیماری‌های نورون حرکتی است و در “چالش سطل یخ” برای افزایش آگاهی و کمک مالی برای این سازمان شرکت کرده است.

کامبربچ همچنین در چندین مسابقه فوتبال خیریه برای جمع آوری پول برای سازمان هایی مانند یونیسف و بنیاد ایدز التون جان شرکت کرده است.

او در سال 2018 نقش گرینچ را در فیلم انیمیشن «گرینچ» بر اساس کتاب دکتر سوس «چگونه گرینچ کریسمس را دزدید!» بازی کرد.

کامبربچ به دلیل مهارتش در ایفای نقش های پیچیده و چالش برانگیز شناخته شده است و به خاطر بازی در فیلم هایی مانند «بازی تقلید» و «نقش پنجم» مورد تحسین قرار گرفته است.

او در مجله تایم به عنوان یکی از “100 فرد تاثیرگذار جهان” انتخاب شده است و در لیست پردرآمدترین بازیگران فوربس در سال 2017 قرار گرفته است.

کامبربچ از سال 2015 با سوفی هانتر، کارگردان تئاتر و اپرا ازدواج کرده است. آنها در پروژه های مختلفی از جمله فیلم “پری های برزک” با هم همکاری داشته اند.

او همچنین پسر عموی دور بازیگران بریتانیایی ریچارد سوم و آلن هاوارد است.

کامبربچ قرار است در فیلم آینده “زندگی الکتریکی لوئیس وین” که یک فیلم زندگینامه ای درباره این هنرمند و تصویرگر بریتانیایی است، بازی کند.

کامبربچ به خاطر نام منحصر به فردش که سوژه جوک ها و میم های بسیاری شده است، شناخته می شود. در سال 2013، وب‌سایتی به نام «NameGeneratorFun.com» یک «سازنده نام بندیکت کامبربچ» ایجاد کرد که به کاربران اجازه می‌داد تا انواع طنز خود را از نام او ایجاد کنند.

او در طول زندگی حرفه‌ای خود نقش‌های مختلفی را ایفا کرده است، از خان شرور در «پیشتازان فضا به تاریکی» تا دکتر استرنج قهرمان در دنیای سینمایی مارول.

کامبربچ از طرفداران مجموعه تلویزیونی بریتانیایی “پیکی بلایندرز” است و برای حضور در این سریال ابراز علاقه کرده است.

او علاقه شدیدی به عکاسی دارد و به عکاسی در حین فیلمبرداری و در طول سفر معروف است.

کامبربچ در علل مختلف سیاسی شرکت داشته و از حزب کارگر و کمپین رای مردم که خواستار برگزاری همه پرسی دوم در مورد برگزیت بودند، حمایت کرده است.

در سال 2019، کامبربچ نقش دومینیک کامینگز، استراتژیست سیاسی جنجالی پشت کمپین برگزیت را در فیلم تلویزیونی کانال 4 “برگزیت: جنگ غیرمدنی” بازی کرد.

او قرار است نقش خود را در نقش دکتر استرنج در فیلم آینده مارول “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” که قرار است در سال 2022 اکران شود، بازی کند.

کامبربچ به خاطر صدای عمیق و پرطنین خود شناخته شده است و صداپیشگی برای تبلیغات، مستندها و درام های رادیویی مختلف ارائه کرده است.

او از طرفداران گروه راک بریتانیایی Radiohead است و آنها را در کنسرت ها و رویدادها معرفی کرده است.

کامبربچ نامزد جوایز متعددی از جمله شش جایزه Primetime Emmy، چهار جایزه گلدن گلوب و سه جایزه انجمن بازیگران سینما شده است.

زندگی شخصی بندیکت کامبربچ

بندیکت کامبربچ در روز ولنتاین در سال 2015 با سوفی هانتر کارگردان تئاتر و اپرا ازدواج کرد. این زوج قبل از شروع رابطه در سال 2014 سال ها یکدیگر را می شناختند. آنها دارای دو پسر به نام های کریستوفر کارلتون، متولد 2015 و هال اودن، متولد در 2017.

کامبربچ به خصوصی بودن در مورد زندگی شخصی خود معروف است و تا آنجا که ممکن است رابطه خود را با هانتر از انظار عمومی دور نگه داشته است. او در مصاحبه‌هایی درباره اهمیت حفظ تعادل بین کار و زندگی و چالش‌های ایجاد تعادل بین شغل و زندگی خانوادگی‌اش صحبت کرده است.

کامبربچ همچنین به‌خاطر فعالیت‌های بشردوستانه‌اش و مشارکت در امور خیریه‌های مختلف شناخته می‌شود. او از سازمان‌هایی مانند انجمن بیماری‌های نورون حرکتی، بنیاد ایدز التون جان، و اعتماد پرنس و غیره حمایت کرده است. او همچنین در جمع آوری کمک های مالی برای موسسات خیریه که از تحقیقات سرطان، آموزش، و تلاش های امدادی به پناهندگان حمایت می کنند، مشارکت داشته است.

بهترین فیلم های بندیکت کامبربچ

بندیکت کامبربچ در طول دوران حرفه ای خود در بسیاری از فیلم های مورد تحسین منتقدان بازی کرده است. در اینجا تعدادی از بهترین فیلم های او به گفته منتقدان و تماشاگران آورده شده است:

“بازی تقلید” (2014) – کامبربچ نامزد اسکار بهترین بازیگر مرد برای بازی در نقش آلن تورینگ ریاضیدان و رمزنگار در این درام زندگینامه ای شد.

“دکتر استرنج” (2016) – کامبربچ نقش شخصیت اصلی این فیلم ابرقهرمانی مارول را بازی می کند که درباره جراح مغز و اعصاب است که قدرت های عرفانی به دست می آورد و به یک جادوگر تبدیل می شود.

“12 Years a Slave” (2013) یا ۱۲ سال بردگی: کامبربچ در این درام برنده جایزه اسکار بر اساس داستان واقعی یک مرد سیاه پوست آزاد که در قرن نوزدهم ربوده شده و به بردگی فروخته می شود، نقش مالک مزرعه را بازی می کند.

“Star Trek Into Darkness” (2013) – کامبربچ در این فیلم اکشن علمی تخیلی نقش خان شرور را بازی می کند که در دنیای Star Trek اتفاق می افتد.

“هابیت: ویرانی اسماگ” (2013) – کامبربچ اجرای صدا و ضبط حرکت را برای اژدهای اسماگ در این فیلم ماجراجویی فانتزی بر اساس جی.آر.آر ارائه می‌کند. رمان تالکین.

«انتقام‌جویان: جنگ بی‌نهایت» (2018) – کامبربچ در این فیلم گروه ابرقهرمانی مارول، نقش دکتر استرنج را مجدداً بازی می‌کند، که در آن گروه انتقام‌جویان با هم متحد می‌شوند تا تانوس شرور را از جمع‌آوری شش سنگ بی‌نهایت بازدارند.

“August: Osage County” (2013) – کامبربچ در این کمدی-درام تاریک بر اساس نمایشنامه برنده جایزه پولیتزر، نقش یکی از اعضای ناکارآمد یک خانواده ناکارآمد را بازی می کند.

“The Fifth Estate” (2013) – کامبربچ نقش بنیانگذار جنجالی ویکی لیکس، جولیان آسانژ را در این تریلر زندگی نامه ای درباره سال های اولیه این وب سایت بازی می کند.

“جنگ کنونی” (2017) – کامبربچ در این درام تاریخی در مورد رقابت بین ادیسون و جورج وستینگهاوس برای ایجاد یک سیستم برق پایدار، نقش مخترع توماس ادیسون را بازی می کند.

بندزن خیاط سرباز جاسوس (2011) – کامبربچ در این تریلر جاسوسی بر اساس رمان جان لو کاره نقش مکمل دارد، که گری اولدمن در نقش یک جاسوس بازنشسته که برای کشف یک خال شوروی در سرویس مخفی بریتانیا فراخوانده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]