یک پهپاد زیر آب ممکن است تصویری از هواپیمای غرق شده آملیا ارهارت گرفته باشد

آملیا ارهارت یک خلبان پیشگام آمریکایی بود. او نخستین زنی بود که پرواز تک نفره را در عرض اقیانوس اطلس انجام داد.

ارهارت در سال ۱۹۳۷ در پروازی برفراز اقیانوس آرام در نزدیکی جزیره هاولند ناپدید شد. با وجود جستجوی زیاد، نشانی از امیلیا ارهارت و فرد نونان، کمک خلبانش یا از هواپیمای دو موتوره آنان به دست نیامده بود. در مورد سرنوشت او فرضیات مختلفی وجود داشته که هیچ کدام ثابت نشده‌اند.

اما به تازگی، یک سرمایه‌گذار املاک تجاری، با سرمایه شخصی، ترتیب یک جستجوی دیگر برای پیدا کردن بقایای هواپیمای او داده بود.

تونی رومئو به نقطه‌ای در اقیانوس آرام که در آن ارهارت در سال ۱۹۳۷ ناپدید شد، سفر کرد و توانست با تصویرنگاری سونار  به شبح هواپیمایی در کف اقیانوس که به عقیده او لاکهید ۱۰-ای الکترا ارهارت است، برگردد.

رومئو که قصد دارد در تلاشی برای گرفتن تصاویر بهتر بازگردد، می‌گوید: «این شاید هیجان‌انگیزترین کاری باشد که من در زندگی انجام می‌دهم.  احساس یک کودک ۱۰ ساله در حال پیدا کردن یک گنج را دارم.»

رومئو که خودش خلبان است،گفته که املاک تجاری خود را فروخته تا تجهیزات پیشرفته‌ای را بخرد که شامل یک پهپاد Hugin زیر آبی ساخته شده توسط Kongsberg است که توانایی اسکن سطح وسیعی از کف اقیانوس را دارد و می‌تواند تا ۳۶ ساعت دوام برای یک بار ماموریت شارژ شود. پهپاد خودران هوگین می‌تواند «نقشه‌برداری و تصویربرداری از بستر دریا با سرعت بالا با وضوح بالا» را ارائه دهد.

۳۰ روز پس از شروع مأموریتی که در ماه سپتامبر از تاراوا درکیریباتی که یک جزیره مرجانی در میکرونزی است، پهپاد زیر آب شیئی به اندازه و شکل یک هواپیما تشخیص داد که در عمق بیش از ۴۸۰۰ متری زیر آب قرار داشت.

این تصویر در فاصله ۱۶۰ کیلومتری از جزیره هاولند، جایی که ارهارت هنگام ناپدید شدن به آنجا می‌رفت، گرفته شده است. رومئو همراه خود ۱۶ خدمه در کشتی تحقیقاتی داشت، اما آن‌ها تصویر را ۹۰ روز پس از ماموریت تشخیص دادند و دیگر برای بازگشت و بررسی دقیق‌تر دیر شده بود.

در ۲ ژوئیه ۱۹۳۷، ارهارت و فرد نونان به پایان سفر تاریخی خود نزدیک می‌شدند. پس از برخاستن از لائه، در پاپوآ گینه نو، این دو قصد داشتند در جزیره خالی از سکنه هاولند، جایی که یک باند و دکل سوخت مخصوصاً برای آن‌ها ساخته شده بود، سوخت‌گیری کنند.

باد مخالف شدیدی می‌آمد،  اپراتور‌ها به پیام‌های رادیویی ارهارت گوش می‌دادند که او به سمت هاولند پرواز می‌کرد و آخرین پیام رادیویی آنقدر قوی بود که یک اپراتور رادیویی در انتظار دیدن هواپیمای او به آسمان نگاه کرد.

اما دیگر هبچ نشانی از او پیدا نشد و  در ۵ ژانویه ۱۹۳۹ ارهارت رسما درگذشته اعلام شد.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]