عروس دریایی مصنوعی که با سیلیکون و قلب موش ساخته شده است

3

گروهی از پژوهشگران دانشگاه هاروارد، یک عروس دریایی مصنوعی با استفاده از سلول‌های بافت قلب موش و پلیمرهای سیلیکون ساخته‌اند، این موضوع در تازه‌ترین شماره مجله مهندسی زیستی نیچر منتشر شده است.

تمرکز عمده این گروه تحقیقاتی، مدل‌سازی بافت‌های قلب انسان است که می‌تواند برای بازسازی اعضا مورد استفاده قرار بگیرد. هدف دانشمندان از ساختن این عرس دریایی مصنوعی، شناخت بهتر از پمپ‌های عضلانی به وسیله مهندسی زیستی معکوس بوده است.

دانشمندان هاروارد به عروس دریایی خود، مدوستویید medusoid نام داده‌اند، مدوزا نام تاریخی عروس دریایی است.

عروس دریایی

موجود دست‌ساخته آنها با استفاده از برنامه‌های کامپیوتری مختلف، طوری طراحی شده‌اند که رفتارهای عروس‌های دریایی را مثل نحوه شنا و تعذیه و تعامل آنها با مایعات درونی‌شان، را تقلید کنند.

مدوستویید، از لحاظ ظاهری یک عروس دریایی و از نظر ژنتیکی یک موش است و اندازه‌اش بزرگ‌تر از یک سکه یک پنی نیست.

دانمشندان مدوستویید را با تقلید از ساختار بدنی، عروس‌های دریایی نوزاد ساخته‌اند، این عروس‌های دریایی هشت بازوچه دارند که به قسمت مرکزی بدنشان متصل است، دانشمندان این بازوچه‌ها را با استفاده از سیلیکون ساختند، در مرحله بعد لایه‌ای پروتئینی روی یک سطح این بازوچه‌ها قرار دادند و دست آخر سلول‌های قلب موش را روی این بستر پروتئنیی قرار دادند. با انقباض سلول‌های قلب، بازوچه‌ها به حرکت درمی‌آیند و عروس دریایی مصنوعی حرکت می‌کند.

عروس دریایی

ساخت مدوستویید 4 سال طول کشید و پیچیده‌تر از چیزی است که در وهله اول ممکن است تصور کنید، مثلا در این حین، دانشمندان با استفاده بیومتری و کریستالوگرافی، نقشه‌ای از شیوه قرارگیری شبکه پروتئین‌های زیر سلولی را مشخص کردند و الکتروفیزیولوژی و بیومکانیک حرکت عروس دریایی را هم مورد بررسی دقیق قرار دادند.

اگر قرار بود این موجود مضنوعی با فلز و قطعات الکتریکی ساخته شود، دانشمندان به مراتب کار ساده‌تری پیش رو داشتند، اما در این تحقیق، هدف، ارتقای مهندسی بافت بود و دانشمندان می‌خواستند یک مهندسی معکوس را در مورد عروس دریایی به صورت عملی تجربه کنند.

دانشمندان امیدوارند که موجودات پیچیده‌تری را با همین شیوه در آینده بسازند.

از مدوستویید می‌توان برای بررسی کارایی داروهای قلبی، پیش از آزمایش آنها روی حیوانات استفاده کرد و به این ترتیب در هزینه‌های صرفه‌جویی کرد.

یک فیلم کوتاه در مورد مدوستویید را می‌توانید از اینجا دانلود کنید یا در یوتیوب ببینید.

منابع: سایت خبری هاروارد، گاردین و venturebeat


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

مهندسان بامزه با اختراعات و ابداعات عجیب و غریب و کارا ! گالری عکس

بسیار پیش می‌آید که برای انجام کاری تنها دو راه داریم، یا خرید یک محصول گران و استفاده از آدم‌های کاربلد برای راه‌اندازییا اینکه خودمان با یک سری ابتکار و به صورت به اصطلاح زمخت ولی کارراه‌انداز، تقریبا بدون هزینه کار را انجام بدهیم.…

هوش مصنوعی نشان می‌دهد که سلبریتی‌ها در دهه‌های بعد چگونه به نظر می‌رسند

یک عکاس از هوش مصنوعی برای ایجاد مجموعه‌ای از پرتره‌ها استفاده کرده که نشان می‌دهند برخی از سلبریتی‌ها ممکن است چند دهه آینده چه چهره‌ای پیدا کنند. عکاس و وکیل ترکیه‌ای به نام Alper Yesiltas این پروژه رو انجام داده. او به دلیل کارهای…

تاریخچه جذاب تلفن‌های خودرو با مرور عکس‌های قدیمی دهه 1940 تا 1980

ماشین و تلفن، زمانی دو اختراع پیشگامانه بودند. جالب است که این دو تنها یک دهه از یکدیگر جدا بودند. خودرو و تلفن به ترتیب در سال‌های 1885 و 1875 اختراع شده بودند. اما اگر فیلم‌های قدیمی را دیده باشید می‌دانید که خیلی‌ها پیش‌تر از موبایل‌های…

چهره و شکل و شمایل یک شهروند کشورهای اسکاندیناوی یا منطقه نوردیک به چه صورت است؟

کشور‌های اسکاندیناوی که به عنوان کشورهای شمال اروپا یا منطقه نوردیک نیز شناخته می‌شوند، به گروهی از کشور‌های شمال اروپا اطلاق می‌شود. واژه نوردیک اغلب برای توصیف دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد که اعضای اصلی شورای شمال اروپا هستند،…

در مورد این عکس‌ها فقط می‌توانیم بگوییم چیزها به نحو عجیب یا خنده‌داری، سر جای خودشان نیستند!

ما در طول زندگی آدم زیاد دیده‌ایم که سر جای خود نبوده، اما در مورد اشیا، گاهی نبودن آنها در سر جای خودشان یا کاربرد بدیع آنها برای خودش یک طنز و شگفتی می‌شود، در این سری عکس‌های می‌خواهیم تعدادی از این موارد را با هم مرور کنیم:راهی…

عکس‌هایی از زیباترین کتابخانه‌های دنیا

کتابخانه‌ها باید مظهر فرهنگ و هنر هر کشوری باشند. ساختمان ایمن و بزرگ، منظره تالار کتابخوانی، نوع چینش کتاب‌ها و تحویل آنها به کتابخوان‌ها، داشتن اینترنت آزاد و پرسرعت، حفاظت از نسخه‌های خطی و اسناد باارزش، آزاد بودن کتابخانه در حد امکان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. سعید می گوید

    واقعا پیشرفت های پزشکی به خصوص در زمینه ساخت مصنوعی بافت ها و اندام ها می تونه خیلی برای کسانی که دارای نقص عضو و یا از کار افتادگی هستن مفید و موثر باشه، هر چند امکان داره نتیجه این تحقیقات سالیان دورتر در اختیار عموم بیماران قرار بگیره …

  2. وحید می گوید

    هدف دانشمندان از ساختن این عرس دریایی مصنوعی

  3. علیرضا صدیقی می گوید

    ببخشید، مدوستویید درسته یا مدوزویید ؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.