اوپو موسسه تحقیقاتی برای توسعه 5G، هوش مصنوعی و پردازش تصویر راه‌اندازی می‌کند

0

شرکت چینی اوپو همیشه به دنبال نوآوری در ساخت گوشی‌های تلفن همراه بوده است و رگه‌هایی از خلاقیت و تحقیق را می‌توان در محصولات‌اش دید.

اوپو جزو اولین برندهای تولیدکننده اسمارت‌فون در دنیا بود که گوشی‌های خود را به شارژ سریع مجهز کرد و از دوربین‌های مجهز به موتورهای قابل چرخش روی اسمارت‌فون‌هایش استفاده کرد. خود شرکت اوپو در شنزن چین مستقر است ولی دفاتر مختلفی در سیلیکون‌ولی، ژاپن و چندین شهر دیگر کشور چین دارد.

اکنون، این شرکت تصمیم گرفته هزینه بیشتری برای تحقیق و توسعه بپردازد و در صدد راه‌اندازی یک مرکز تحقیقاتی با نام «اوپو» است.

به گزارش رسانه‌های چینی، قرار است موسسه تحقیقاتی جدید اوپو برای شروع روی موضوعاتی مانند 5G، هوش مصنوعی و پردازش تصویر تمرکز کند. این موسسه می‌خواهد هم در بخش نرم‌افزاری و هم سخت‌افزاری پیش برود و البته روی نوآوری‌های جدید دیگر هم کار خواهد کرد.

استقبال بازار از نوآوری‌های جدید

این موسسه تحقیقاتی برای تقویت دانش خود به طور جدی با دانشگاه‌های معتبر سراسر جهان همکاری می‌کند. برای مثال، قرار است اوپو با دانشگاه استنفورد در زمینه هوش مصنوعی و با دانشگاه نیویورک روی 5G همکاری کند. چندین دانشگاه دیگر نیز جزو همکاران وحامیان پروژه‌های اوپو قرار دارند.

اوپو چند ماه پیش هم در بنیاد Qualcomm 5G Pioneer به عنوان حامی و شریک عضو شده است. این بنیاد نیز روی برنامه‌های کاربردی و تجربه‌های کاربری جدید مبتنی بر 5G تمرکز دارد. البته، کوالکام می‌گوید روی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا نیز کار خواهند کرد.

میل و عطش تولیدکننده گوشی تلفن همراه چینی مانند اوپو به تحقیق و توسعه، سرمایه‌گذاری روی نوآوری‌های جدید و رفتن به سوی رقابت در بازار براساس خلاقیت می‌تواند برای کل بازار موبایل مفید و هیجان‌انگیز باشد.

اخیرا شاهد بودیم که شرکت‌هایی مانند اپل و هواوی به شدت میزان بودجه تحقیقاتی خود را افزایش دادند. گزارش‌ها نشان می‌دهند اپل در سال ۲۰۱۸ نزدیک به ۱۸ میلیارد دلار روی تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری خواهد کرد. هواوی هم در سال گذشته برای بخش R&D خود نزدیک به ۱۳.۸ میلیارد دلار هزینه کرد.

نوآوری و خلاقیت بیشتر در طراحی و ساخت اسمارت‌فون‌ها هم به نفع خود تولیدکننده‌ها و رقابتی شدن بیشتر بازار و هم به سود مشتریان و کاربران است. تکرار و تقلید آفتی است که کاربران را از خرید گوشی‌های جدید باز می‌دارد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌هایی از حوادث ناگوار که با کمی «احتیاط» و عقل قابل پیشگیری‌اند

گاهی ما در کارهایمان به اصطلاح از خلاقیت استفاده می‌کنیم یا سعی می‌کنیم کاری را بدون اینکه وسایل لازمش را داشته باشیم با چیزهای بی‌ربط، در زمان کم، تمام کنیم. خب راستش گاهی شانس می‌آوریم و پز می‌دهیم که خلاقیت داشته‌ایم، اما خیلی وقت‌ها…

خانه‌هایی با طراحی عجیب که باید در مورد فلسفه وجودی‌شان فکر کرد!

سلیقه است دیگر. وقتی که کسی پول کافی داشته باشد و تنها حرف و سلیقه خودش برایش مهم باشد و اعتمایی به مد روز و حرف مردم نکند، ممکن است خانه‌اش را عجیب و غریب طراحی کند.البته گاهی این کاربری‌های متفاوت هستند که باعث ایجاد این خانه‌های عجیب…

چیزهای کوچکی که مایه دلخوشی، سرگرمی یا تعجب یا تفریح می‌شوند – گالری عکس

دلخوشی‌ها در زندگی بسیارند. دلخوشی می‌تواند خانه بزرگ، ماشین لوکس، شغلی دلخواه، تماشای فیلم در آخر روز خسته‌کنندهt یک کتاب تازه، معاشرتی روح‌افزا باشد یا حتی چیزهایی کوچک‌تر مانند دیدن زمین یخ‌زده در اول صبح زمستان و شکسته شدن لایه نازک یخ…

عکس‌هایی که به ما جلوه‌ای عجیب و جالب از دوره ویکتوریایی و ادواردین در انگلیس می‌دهند

دورهٔ ویکتوریا یا دورهٔ ملکه ویکتوریا، که گاهی دورهٔ ویکتوریایی نیز گفته می‌شود، دورهٔ اوج انقلاب صنعتی در بریتانیا و اوج امپراتوری بریتانیا بود.پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت…

حداقل مجازات کسانی که این چیزها را طراحی کرده‌اند، زندان است!

طراحی خوب در هر عرصه‌ای چه فضای وب، معماری، وسایل خانگی و صنعتی و گجت‌ها مهم است. یک طراح باید بتواند خود را جای کاربران نهایی بگذارد و حدس بزند که در استفاده از وسیله یال محل چه مشکلاتی پیش خواهد آمد یا در شرایط مختلف و با گذشت زمان چه…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.