اوپو موسسه تحقیقاتی برای توسعه ۵G، هوش مصنوعی و پردازش تصویر راه‌اندازی می‌کند

0

شرکت چینی اوپو همیشه به دنبال نوآوری در ساخت گوشی‌های تلفن همراه بوده است و رگه‌هایی از خلاقیت و تحقیق را می‌توان در محصولات‌اش دید.

اوپو جزو اولین برندهای تولیدکننده اسمارت‌فون در دنیا بود که گوشی‌های خود را به شارژ سریع مجهز کرد و از دوربین‌های مجهز به موتورهای قابل چرخش روی اسمارت‌فون‌هایش استفاده کرد. خود شرکت اوپو در شنزن چین مستقر است ولی دفاتر مختلفی در سیلیکون‌ولی، ژاپن و چندین شهر دیگر کشور چین دارد.

اکنون، این شرکت تصمیم گرفته هزینه بیشتری برای تحقیق و توسعه بپردازد و در صدد راه‌اندازی یک مرکز تحقیقاتی با نام «اوپو» است.

به گزارش رسانه‌های چینی، قرار است موسسه تحقیقاتی جدید اوپو برای شروع روی موضوعاتی مانند ۵G، هوش مصنوعی و پردازش تصویر تمرکز کند. این موسسه می‌خواهد هم در بخش نرم‌افزاری و هم سخت‌افزاری پیش برود و البته روی نوآوری‌های جدید دیگر هم کار خواهد کرد.

استقبال بازار از نوآوری‌های جدید

این موسسه تحقیقاتی برای تقویت دانش خود به طور جدی با دانشگاه‌های معتبر سراسر جهان همکاری می‌کند. برای مثال، قرار است اوپو با دانشگاه استنفورد در زمینه هوش مصنوعی و با دانشگاه نیویورک روی ۵G همکاری کند. چندین دانشگاه دیگر نیز جزو همکاران وحامیان پروژه‌های اوپو قرار دارند.

اوپو چند ماه پیش هم در بنیاد Qualcomm 5G Pioneer به عنوان حامی و شریک عضو شده است. این بنیاد نیز روی برنامه‌های کاربردی و تجربه‌های کاربری جدید مبتنی بر ۵G تمرکز دارد. البته، کوالکام می‌گوید روی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا نیز کار خواهند کرد.

میل و عطش تولیدکننده گوشی تلفن همراه چینی مانند اوپو به تحقیق و توسعه، سرمایه‌گذاری روی نوآوری‌های جدید و رفتن به سوی رقابت در بازار براساس خلاقیت می‌تواند برای کل بازار موبایل مفید و هیجان‌انگیز باشد.

اخیرا شاهد بودیم که شرکت‌هایی مانند اپل و هواوی به شدت میزان بودجه تحقیقاتی خود را افزایش دادند. گزارش‌ها نشان می‌دهند اپل در سال ۲۰۱۸ نزدیک به ۱۸ میلیارد دلار روی تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری خواهد کرد. هواوی هم در سال گذشته برای بخش R&D خود نزدیک به ۱۳.۸ میلیارد دلار هزینه کرد.

نوآوری و خلاقیت بیشتر در طراحی و ساخت اسمارت‌فون‌ها هم به نفع خود تولیدکننده‌ها و رقابتی شدن بیشتر بازار و هم به سود مشتریان و کاربران است. تکرار و تقلید آفتی است که کاربران را از خرید گوشی‌های جدید باز می‌دارد.

منبع

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با ۱۸ سال سایقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

پرتره خانواده‌های روتین از کشورهای مختلف به کمک هوش مصنوعی ایجاد شد

هوش مصنوعی مدتی است که ما را شگفت زده کرده است. اخیراً با قابلیت‌های هوش مصنوعی در ساخت متون و درک زبان طبیعی برای پاسخ به بسیاری از سؤالات میزان تعجب ما پیشتر شده است. س از ChatGPT،  مایکروسافت هوش مصنوعی خود را همراه با مرورگر Edge و…

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…

بهترین سریال های هندی | ۴۹ سریال هندی تماشایی به همراه توضیحات

محتوای شرقی به صورت عام و فیلم‌ها و سریال‌های هندی به صورت خاص طرفداران خاص خودشان را دارند. به خصوص با توجه به کم‌مایه شدن سینما و تلویزیون آمریکا روز به روز افراد بیشتری رو به سریال‌های کره‌ای یا سینمای مستقل‌تر کشورهایی مثل اسپانیا و…

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی جمعی از ثروتمندترین آدم‌های جهان را در قالب آدم‌های فقیر تصور…

هنرمند هندی از هوش مصنوعی برای تولید تصاویری از ثروتمندترین و شناخته شده‌ترین افراد جهان - از بیل گیتس گرفته تا دونالد ترامپ - استفاده می‌کند تا تصور کند که اگر فقیر بودند چه شکلی می‌شدند. اگر آنها لباس‌های ژنده پوش پوشیده و در یک محله…

گالری- تصاویر تبلیغاتی خودروهای ایمپریال کرایسلر در سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۳

ما بیشتر این عکس‌ها را در فیلم‌ها و کارتون‌ها دیده‌ایم و راستش تعجب می‌کنیم که زمانی خودروی کرایسلر با این طول و عرض و طراحی تولید می‌شد. ایمپریال برند خودروهای لوکس کرایسلر در بازه زمانی سال‌های ۱۹۵۵ تا ۱۹۷۵ و نیز در بازه زمانی سال‌های…

کهن‌ترین درختان جهان

" بث مون " عکاسی است که در سانفرانسیسکو زندگی می کند و بیش از ۱۴ سال از عمرش را صرف شناسایی و عکاسی از قدیمی ترین درختان جهان کرده است. او به کشورها و سرزمین های دورافتاده سفر می کند تا از درختان قطور قدیمی تصاویر زیبایی را ثبت کند. او می…

آگهی متنی در «همه» صفحات
ایمپلنت دندان / عمل اسلیو معده / کلینیک زیبایی / عمل بای پس معده / بهترین جراح چاقی / متخصص زنان رشت / خرید گوشی با حکمت کارت / پمپ آب صابون / buy telegram members / جراحی چاقی تهران / پی آر پی موثرترین درمان آرتروز زانو / دکتر فارغ پور – متخصص زنان / خرید خودنویس / خرید دستگاه لیزر تیتانیوم / پمپ اسید / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / کمپ ترک اعتیاد / دانلود سریال / انواع مکمل های زینک / کلاه کاسکت / درمان سریع سیاتیک و دیسک کمر / متخصص زنان / کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان / کاشت مو / شیشه اتومبیل / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش / ثبت برند / سرور مجازی / فروشگاه اینترنتی زنبیل / مشاوره حقوقی تلفنی / وکیل / خرید ساعت دیواری / لیزر درمانی بواسیر / ساعت تبلیغاتی / تجهیزات پزشکی / خرید سرور مجازی / تعمیر ماشین ظرفشویی / خرید تتر / متخصص ارتودنسی / چاپ لیوان / حمل بار دریایی از چین / بهترین سریال های ایرانی / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم / چاپ کلاه / کاشت مو / درمانکده / کاشت مو / پزشکا / قیمت ساک پارچه ای / تحلیل تکنیکال فارکس / سایت نوبت دهی دکتریاب / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / بهترین سریال های کره ای / دکتر فارمو / کتاب صوتی رایگان / تولید محتوا / دانلود نرم افزار / مجتمع فنی ونک / سریال جدید / داروخانه آنلاین تینا / سایت ترجمه تخصصی رایت می /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

•• 4 5