اوپو موسسه تحقیقاتی برای توسعه 5G، هوش مصنوعی و پردازش تصویر راه‌اندازی می‌کند

شرکت چینی اوپو همیشه به دنبال نوآوری در ساخت گوشی‌های تلفن همراه بوده است و رگه‌هایی از خلاقیت و تحقیق را می‌توان در محصولات‌اش دید.

اوپو جزو اولین برندهای تولیدکننده اسمارت‌فون در دنیا بود که گوشی‌های خود را به شارژ سریع مجهز کرد و از دوربین‌های مجهز به موتورهای قابل چرخش روی اسمارت‌فون‌هایش استفاده کرد. خود شرکت اوپو در شنزن چین مستقر است ولی دفاتر مختلفی در سیلیکون‌ولی، ژاپن و چندین شهر دیگر کشور چین دارد.

اکنون، این شرکت تصمیم گرفته هزینه بیشتری برای تحقیق و توسعه بپردازد و در صدد راه‌اندازی یک مرکز تحقیقاتی با نام «اوپو» است.

به گزارش رسانه‌های چینی، قرار است موسسه تحقیقاتی جدید اوپو برای شروع روی موضوعاتی مانند 5G، هوش مصنوعی و پردازش تصویر تمرکز کند. این موسسه می‌خواهد هم در بخش نرم‌افزاری و هم سخت‌افزاری پیش برود و البته روی نوآوری‌های جدید دیگر هم کار خواهد کرد.

استقبال بازار از نوآوری‌های جدید

این موسسه تحقیقاتی برای تقویت دانش خود به طور جدی با دانشگاه‌های معتبر سراسر جهان همکاری می‌کند. برای مثال، قرار است اوپو با دانشگاه استنفورد در زمینه هوش مصنوعی و با دانشگاه نیویورک روی 5G همکاری کند. چندین دانشگاه دیگر نیز جزو همکاران وحامیان پروژه‌های اوپو قرار دارند.

اوپو چند ماه پیش هم در بنیاد Qualcomm 5G Pioneer به عنوان حامی و شریک عضو شده است. این بنیاد نیز روی برنامه‌های کاربردی و تجربه‌های کاربری جدید مبتنی بر 5G تمرکز دارد. البته، کوالکام می‌گوید روی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا نیز کار خواهند کرد.

میل و عطش تولیدکننده گوشی تلفن همراه چینی مانند اوپو به تحقیق و توسعه، سرمایه‌گذاری روی نوآوری‌های جدید و رفتن به سوی رقابت در بازار براساس خلاقیت می‌تواند برای کل بازار موبایل مفید و هیجان‌انگیز باشد.

اخیرا شاهد بودیم که شرکت‌هایی مانند اپل و هواوی به شدت میزان بودجه تحقیقاتی خود را افزایش دادند. گزارش‌ها نشان می‌دهند اپل در سال ۲۰۱۸ نزدیک به ۱۸ میلیارد دلار روی تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری خواهد کرد. هواوی هم در سال گذشته برای بخش R&D خود نزدیک به ۱۳.۸ میلیارد دلار هزینه کرد.

نوآوری و خلاقیت بیشتر در طراحی و ساخت اسمارت‌فون‌ها هم به نفع خود تولیدکننده‌ها و رقابتی شدن بیشتر بازار و هم به سود مشتریان و کاربران است. تکرار و تقلید آفتی است که کاربران را از خرید گوشی‌های جدید باز می‌دارد.

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]